OUR NEW APARTMENT

Imorse var jag hos tandläkaren & snart har jag en tid hos Solid Hair innan jag ska hämta hem loppan :D De som följer mig på insta har säkert uppmärksammat att vi fått lägenhet. Jag är så glad och längtar så tills vi kan sätta vår egen prägel i den. Vi får tillträde 1/9 vilket jag tycker är super så vi hinner njuta lite av kollon tills dess :) & givetvis skall vi ha den kvar, de är de bästa köp jag gjort! För bara nån månad sen så var jag så orolig att vi inte skulle hitta något vi kunde tänka oss och det var många frågetecken och nu när allt är löst kunde jag inte sett en bättre lösning, happygirl !

DIY LASTPALLAR

Här spenderar vi våra kvällar i kollon. Några utemöbler föll inte oss i smaken så vi körde en diy på lastpallar som provisoriskt sålänge, men jag gillar dem så de får nog stanna på heltid :) Framsidan av huset har målats och längtar så tills denna del av huset också får ny färg !

Sunday

Midsommar i vår trädgård

Vi bjöd över familj och lite vänner på midsommar till kolonin och vilken super mysigt dag och kväll det blev !

21 juni

Igår var en av de bästa dagarna på länge. Ni vet när man har haft lite motvind ett tag och så helt plötsligt blir det en rejäl medvind och de kunde inte kommit lägligare, de sista pusselbitarna passade perfekt ! Jag är så tacksam. 

Min Céline

Vilken underbar helg jag om min lilla tjej har haft, och hon är inte så liten längre och de ena efter de andra kloka ordet kommer från hennes mun. Vi har ett sånt band att jag tror inte nån skulle förstå. Det låter kanske klyschigt men jag vet inte annars hur jag ska beskriva de. Jag kan typ känne de hon känner, jag älskar henne så mycket att det gör ont när jag tänker på hur mycket hon betyder för mig. Hon är allt i mitt liv. När jag är ifrån henne så tänker jag på henne nästan hela tiden, jag har ibland svårt att fungera som människa när hon inte är nära. Jag är alltid orolig för henne, har man barn så kommer tanken att slå en tänk om någonting händer ? Man försöker oftast vifta bort dem tankarna då dem är ogreppbara men på något sätt finns dem där ändå, ibland så tänker jag om hon undrar vart jag är om hon är ledsen på förskolan om någon är dum mot henne eller om hon har gjort nått hon är stolt över och vill visa just där och då men jag syns inte till för att jag är kanske inte hos henne just då. Ibland saknar jag henne så mycket även om hon ligger en halv meter ifrån mig i sängen, jag brukar krypa så nära jag kan, omfamna henne så att jag kan höra hennes andetag. Hon är de absolut finaste på hela jorden och vad ska jag säga hon är hela min värld min Céline

15 JUNI

Tidsinställt inlägg här då jag är iväg på jobb fram till 15:30. 


Jag kan säga att det börjar klia i fingrarna nu efter en lägenhet, få inreda och lära känna varenda centimeter av varje hörna. Placera ut, ändra om, fixa och fota. Jag finner de så kul och kan hålla på i evighet. Jag har väll alltid mer eller mindre varit intresserad av inredning men fotografering har växt fram på äldre dagar. Jag är ju helt grön på de och har inte ens en ordentlig kamera, men Gud vad roligt det är om inget annat! :) Jag har redan tankar på lite ommålning av några möbler jag har och jag har köpt på mig nya köksstolar och annat som står och dammar i förrådet vi hyrt till allt vi packade med från huset. Sommaren kommer vi ju ändå vilja spendera i kolonin såklart med trädgård, uteplats och allt där till, men att veta att en lägenhet väntar på sitt inflytt hade ju inte suttit fel. Jag får drömma lite sålänge. 


Cottagelife

Älskar att spendera dagarna i kollon. Idag köpte jag en gunga till Céline som vi hängde i ett av äpple träden! 

13 JUNI

Ska strax ut på morgonpromenaden med keylian och sitter och planerar lite små renovering av kollon. Den skall målas och staketet ska målas och jag skulle helst haft de färdigt redan igår. Vi har fortfarande inte heller hittar några utemöbler som faller oss i smaken. Har letat inspo nu i 3 veckor utan resultat. Har tänkte åka på lite ärenden sen så att jag kan bocka av ett och annat på min lista innan jag hämtar loppan idag så att jag har tid att bara hänga med henne när hon kommer hem :) 


EXAMEN

Godmorgon! Jag sitter med en kopp kaffe i trädgården och ska snart ta på mig då jag kör ett jobb pass ikväll till 20.00. För en och en halv vecka sen tog jag examen. De har väll börjat sjunka in lite nu. Att jag faktiskt är klar med skolan, två år med plugg, sena nätter, uppgifter, tentor. Vilken resa, kommer ihåg första dagen jag satte mig i skolbänken, jag har lärt mig så enormt mycke och utvecklats som person mer än jag kunnat tro. Det har varit en super investering i mig själv och trots omständigheter spec första året och på de varit småbarnsmamma, hundmamma och jobbat lite vid sidan om så tog jag mig hela vägen fram. Nu ska jag fortsätta blicka framåt och hoppas på de sista pusselbitarna faller på plats de också! 

The little garden

Sommar i kolonin. De är en underbar liten plats att spendera dessa soliga dagar på. Hela de här lilla området är som en liten mini värld. Här är så tyst och lugnt och ni som har sett morden i Sandhamn - så känns miljön precis sådär, nån kommer plingandet med sin cykel i gången, allt är så somrigt och det är som en egen liten by, helt magiskt!

RSS 2.0