12 JULI

Vi är mitt uppe i sommaren med underbart väder! Jag försöker att njuta mellan jobb och måsten men efter ikväll när jag går av mitt jobb pass har jag 2 veckor semester och kan njuta fullt ut! Jag längtar även tills vi får nycklarna till lägenheten, det är en speciell känsla när man kliver in och den är helt tom och man ställer in de första flyttkartongerna och ska bestämma hur allt ska vara. Såklart har jag börjat inreda i huvudet, men ibland måste man vara på plats för att skapa helheten. Jag har även lyckats fixa en parkering 100 m från vår port, vilket kommer underlätta enormt mitt i stan med barn och hund. För ett halvår sen kände jag som mitt liv höll på att glida ur händerna på mig, jag stog tom på vägen och höll på att gå in i väggen så stressad jag var. Idag är jag med fast tjänst, en ny lägenhet, en underbar liten koloni, en frisk familj och världens bästa dotter. Jag kunde inte önskat mig en bättre lösning. Tack!
1 JULI

Ngn mer som kollar serien the handmaids tale ? Ska strax krypa in och bädda ner mig i kollon och börja se några avsnitt från säsong 2. Jag vill ofta streck kolla några avsnitt men har sällan tid så ibland får man bara låta allt annat vänta och bädda ner sig i tid. Idag har vi haft en underbar dag med födelsedags brunch hos emmie som fyller år och där spelade vi kubb och badade i poolen, och några hus bort var de loppis och jag gjorde några riktiga fynd till nya lägenheten, längtar så tills vi får nycklarna! 

BAKKEN

Vi körde en spontan tripp till bakken i lördes. Jag är igentligen ingen som åker en massa karuseller men loppan tyckte det var fantastiskt. Hon fick fiska ankor, vann priser, åka radiobilarna och den klassiska åka runt på hästar som står stilla - hennes favorit. Vi åt dock ngt av de sämsta men kaffet var gott, men det är ngt med miljön på tivolin så färgglatt och att trängas bland folk hör lite till. Vi körde dit och tog bilen på båten, bara de var en upplevelse i sig då Céline inte åkt båt så många gånger och ändå bor vi ett stenkast bort. Hon var glad över allt hon vunnit och lekte med de långt in på kvällen då hon givetvis somnade i bilfärden hem och vaknade lagom vid läggdags ;) 


RSS 2.0