27 FEBRUARI

Imorgon är jag ledig och har en hel rad saker som ska hinnas med innan jag hämtar loppan på förskolan, en del plugg har jag också nu framöver och nån dag på jobb väntar. På fredag kommer även tjejerna till mig och det är alltid lika kul att hänga med dem :) Fick hem min nya väska från bymalenebirger i veckan och jag valde den lilla modellen och vilken perfekt storlek på väska måste jag säga. Det får plats så mycket i den samtidigt som den inte alls är stor och tung. Nu ska vi bädda mer oss i soffan med min kusin och hennes sambo och kolla på advokaten del 2 & 3 som också släpptes igår när den hade premiär :)

SÄLJER MIN LOUIS VUITTON NEVERFULL MM

Säljer min Louis Vuitton neverfull MM i fint skick för 8000:- med clutch, köpt 2016. Box, påse och kvitto finns.

Vid intresse skriv PM till mig på instagram jenniewolfs eller mejla mig på jeeenniiie@hotmail.com

17 FEBRUARI

Mitt lilla lördags häng, det bästa som finns !

ALLA HJÄRTANS DAG

Jag har haft en underbar alla hjärtans dag med människor jag älskar, hoppas ni också har haft de! 

13 FEBRUARI

Jag kan verkligen flytta runt på saker i vårat hem, det är ju så kul med hus och en massa plats gemfört med min förra lägenhet. Här har man mer möjlighet att ändra om och få en helt annan stil i rummet. Vissa saker behöver inte vara anpassade bara efter vissa rum. Jag älskar att blanda och är man en som tröttnar snabbt och hela tiden vill ha den här nöjda känslan som när man ex köper ngt nytt så går det att få den känslan genom att ändra om för då känns det liksom som nytt :) När vi var små skulle min pappa alltid möbler om, min mamma fann det inte lika intressant, men jag är ju verkligen han upp i dagen där. Min sambo har nog vant sig att det han letar efter kanske helt plötsligt står i ett annat rum. 

Ha framme fina koppar tallrikar och skålar i köket, göm dem inte i skåp. Tidningar är en så himla bra inredningsdetalj också som jag fullständigt fyller hemmet med, köper man då som jag inrednings magasin så kan jag dessutom bläddra i dem när jag vill ha inspiration! Böcker är också en bra fylla ut detalj och som jag tipsat förr så kan man hitta snygga stilrena böcker bara man tar av omslaget som ofta finns runt om boken. Vitrinskåpet hemma är långt ifrån vad som kanske anses skall finnas i ett sådant, mitt pryder en massa böcker, kuddar, skålar, textiler, påslakan, korgar ja en härlig mix om ni frågar mig :) Jag tycker om att blanda gammal stil med ny modern och för 3 år sedan skulle jag nog aldrig satt min fot på en loppis men ibland kan man hitta riktiga kap, min svarta stol i sovrummet fick jag riktigt billigt. Just nu har jag tagit bort mattan i vardagsrummet, flyttat på lite grejer i fönstret och tagit bort några kuddar, och sen när jag tröttnar på de så flyttar jag bara tillbaka mattan, lite så jag håller på när jag ändrar om och har mig. Jag tycker ju även att det är så kul att fotografera oftast i inredningssyfte eller på min lilla loppa såklart. Har funderat på att kanske ta och investera i en bra kamera också. Längtar så till våren och sommaren när vi ska få inreda vår terass och har börjat samla idéer och vi har ett och annat projekt som ska påbörjas också :)

12 FEBRUARI

Idag har vi firat mamma som fyller år här hos brorsan med tårta och kaffe och nu bjuder svägerskan oss på mat :)

6 FEBRUARI

De händer så mycket just nu känner jag, mot nya utmaningar kan man kanske kalla det. Blandade känslor inför alltihop!


Jag har otroligt mycket plugg och håller på med examensarbete när jag samtidigt bara vill tacka ja till jobb men min tid räcker verkligen inte till och ska hinna vara en bra mamma, hundmamma och sambo samtidigt. Vi har även så sjukt mycket överblivna grejer överallt, hela klädkammaren är fylld, samt förråd och garage, varför lär jag mig aldrig och typ lägger ut och säljer all min överblivna skit, jag köper nytt och staplar de gamla på hög, 2 bord, 2 barn sängar, 3 gräsklippare, 2 barnvagnar, babybilbarnstol, mattor, stolar, krukor de är fullt med prylar som bara står! Är jag en samlare haha. Måste lära mig att när man köper nytt så får man ju göra sig av med de andra? Kanske eller de kan ju faktiskt vara bra att ha .. nån gång, om jag vill byta tillbaka liksom? Ja ni hör ju haha. Nä men på riktigt jag ska ta tag i det, imorgon eller en annan dag! 
Till nåt helt annat så var jag och fikade med tjejerna i stan innan idag, jag fikade nog senast i somras med dem, varför gör man inte sånt oftare - för man hinner inte??? Nä men de ska jag också bli bättre på för de är ju så himla härligt att tillbringa några immar med tjejerna över en eller fyra koppar kaffe!

SNOW DAY WITH HER

Bästa dagen på länge bara jag & hon. Älskar hon mer än livet och hur mycket jag än skulle försöka förklara de så hade de inte räckt !RSS 2.0