25 SEPTEMBER

Att hitta rätt är inte alltid lätt, de som iaf är galet fint nu är dukar på bordet helst i linné jag har faktiskt en linné filt på vårt köksbord, de blir som ett nytt kök bara pga en sån liten enkel sak som att byta färgen på duken, även sängkläder i linné är helt underbart och när man har barn eller bara ont om tid är de super då de ser ok ut även om sängen är totalt obäddad. Jag har bytat ut nästan alla kuddar i hemmet och sen har jag bara nån enstaka som sticker ut! 


Krukor och gröna växter gör ju hela ens hem, gärna samma ton på krukorna också i rummen så de blir den här hel heten. Detaljer är de som verkligen formar hemmet. Ljusstakar på bordet i lite olika former, våga mixa både de och stolar. 

Trä har jag kärat ner mig i totalt och att blanda den moderna stilen med gammalt, böcker och tidningar till förbannelse är även ett måste då man kan ha dem precis överallt att fylla ut med. Snygga posters som kanske inte alltid måste sitta på rad, vara i samma höjd, utan sätt dem som du absolut inte skulle sätta dem och så blir de oftast så mycket bättre än vad man tänkte sig. Ögat ser ofta direkt vart vi vill placera ngt så man får vara lite kreativ och göra nästan tvärtemot! Byta plats på saker, bara för att ngn filt alltid brukar ligga i soffan, släng den på sängen i sovrummet, oftast har man så mycket saker hemma att om man bara hade bytat plats på allt så hade man haft ett helt nytt hem. 

Färger som grå, beige, svart och vit är ju rätt bra bas färger, dem här lite dova färgerna är oftast enklare att inreda till. Och divan soffan gör slut med den eller göm den under sängen förlåt men jag har fått så svårt för dem på sistonde 🙈 tur vi har två vardagsrum för hade vi bara haft ett hade divanen varit ute på blocket nu 😂 en enkel soffa eller två eller varför inte en fåtölj till eller liggbädd i typ trä eller bambu ? Vi köpte ny divan i mars och tänk vad man kan ändra sig, hur tänkte jag, never again. 

Kroklister i badrum, sovrum eller köket, träbänk i hallen eller sovrummet framför sängen kanske? träpallarna ja ni hör ju jag har kärat ner mig i trä, jag vill bara fylla på i hemmet men jag har ju ett liv också, imorgon hade jag ju helst bara velat sätta mig i bilen och kört land och rike runt och handlat saker. Men verkligheten är en annan då jag har föreläsning och är nog inte hemma förräns 17, yej Love My LIFE! Varför kunde inte livet bara bromsat lite så man typ faktiskt hann göra ngt kul som att shoppa lite :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0