.

Mitt hjärta sover & andré också, jag ligger under täcket och hoppas att jag också somnar snart, imorgon ska jag jobba men i helgen ska jag få umgås så mycket jag bara kan med min lilla tjej <3

FOREVER GIRL

Bästa dagarna är med dig <3

25 SEPTEMBER

Att hitta rätt är inte alltid lätt, de som iaf är galet fint nu är dukar på bordet helst i linné jag har faktiskt en linné filt på vårt köksbord, de blir som ett nytt kök bara pga en sån liten enkel sak som att byta färgen på duken, även sängkläder i linné är helt underbart och när man har barn eller bara ont om tid är de super då de ser ok ut även om sängen är totalt obäddad. Jag har bytat ut nästan alla kuddar i hemmet och sen har jag bara nån enstaka som sticker ut! 


Krukor och gröna växter gör ju hela ens hem, gärna samma ton på krukorna också i rummen så de blir den här hel heten. Detaljer är de som verkligen formar hemmet. Ljusstakar på bordet i lite olika former, våga mixa både de och stolar. 

Trä har jag kärat ner mig i totalt och att blanda den moderna stilen med gammalt, böcker och tidningar till förbannelse är även ett måste då man kan ha dem precis överallt att fylla ut med. Snygga posters som kanske inte alltid måste sitta på rad, vara i samma höjd, utan sätt dem som du absolut inte skulle sätta dem och så blir de oftast så mycket bättre än vad man tänkte sig. Ögat ser ofta direkt vart vi vill placera ngt så man får vara lite kreativ och göra nästan tvärtemot! Byta plats på saker, bara för att ngn filt alltid brukar ligga i soffan, släng den på sängen i sovrummet, oftast har man så mycket saker hemma att om man bara hade bytat plats på allt så hade man haft ett helt nytt hem. 

Färger som grå, beige, svart och vit är ju rätt bra bas färger, dem här lite dova färgerna är oftast enklare att inreda till. Och divan soffan gör slut med den eller göm den under sängen förlåt men jag har fått så svårt för dem på sistonde 🙈 tur vi har två vardagsrum för hade vi bara haft ett hade divanen varit ute på blocket nu 😂 en enkel soffa eller två eller varför inte en fåtölj till eller liggbädd i typ trä eller bambu ? Vi köpte ny divan i mars och tänk vad man kan ändra sig, hur tänkte jag, never again. 

Kroklister i badrum, sovrum eller köket, träbänk i hallen eller sovrummet framför sängen kanske? träpallarna ja ni hör ju jag har kärat ner mig i trä, jag vill bara fylla på i hemmet men jag har ju ett liv också, imorgon hade jag ju helst bara velat sätta mig i bilen och kört land och rike runt och handlat saker. Men verkligheten är en annan då jag har föreläsning och är nog inte hemma förräns 17, yej Love My LIFE! Varför kunde inte livet bara bromsat lite så man typ faktiskt hann göra ngt kul som att shoppa lite :)


HON

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig <3

17 SEPTEMBER

Äntligen har jag skickat in min uppgift. Hade lite smått panik när dagarna flög förbi och jag hade inte satt igång! Började lite smått i fredes, har varit på dop två helger i rad och de har bara varit ont om tid. Men nu är jag klar och kan njuta av denna söndagskväll fram tills imorgon då vi startar en ny kurs i cage management ! :) 

MOMA'S PLACE

Igår körde vi till stugan. C älskar att vara hos moma (mormor), dem målade, lekte, mamma bjöd på mat & jag låg i soffan framför brasan och drack kaffe :) Jag tycker också väldigt mycket om att vara där, bästa  platsen för avkoppling. 


AUTUMN

Hösten är ju verkligen här nu, men inte deppar vi, det är ju så mysigt med alla färgade löv som börjar hamna på marken nu, tända små ljus lite överallt, mysa ner sig i soffan och höra regnet smattrande mot fönsterrutorna. Dessutom så är höstmodet en av mina favoriter ! Längtar så till julen också. Så himla mysigt nu när vi bor i huset :) Dock fasar jag lite för att jag är så frösen av mig och min erfarenhet från hus är ju att det är så betydligt mycket kallare. Så har tänkt köpa nya gosiga morgonrockar till oss och gosiga strumpor som vi kan mysa runt i här hemma :)

7 SEPTEMBER

Igår beställde jag ett liter bord till C och till min förvåning fick jag ett mess om att de fanns att hämta redan idag, dock hade de lämnats i området brevid där vi bor. Typiskt när bilen var på service. 

Men såfort bilen var färdig körde vi dit och sen har jag & C myst och lekt på hennes rum, vi har även plockat några av de första löven som fallit från träden och klistrat och klippt (: Att hänga med en 3,5 åring är så himla kul, dem är verkligen så kreativa och har en enorm fantasi, dem har liksom alltid ngt i kikaren och dem får en att ägna sig åt saker man säkerligen inte annars skulle gjort en torsdag. Vi har ätit och tittat på mamma mu (som faktiskt också var en favorit när jag var liten). Imorgon har vi en del att fixa och vi kanske hinner träffa moma - mormor, och även bästis Alex kommer ner imorgon så vi hoppas på att få hinne träffa henne också :) 


4 SEPTEMBER

Idag åkte jag & mina kusiner till en loppis där de fanns massvis av böcker, köpte med mig en hel del men märkte snabbt när jag kom hem att jag hade behövt så många fler. I ett helt hus så finns de mer än gott om plats. Vi satte sen upp tv;n i vardagsrummet och jag har pysslat och dekorerat med lite nytt jag köpt med hem från hm home!


<3

Jag älskar dig så mycket !

RSS 2.0