20 NOVEMBER

Jag älskar vårt hem men jag trodde nog aldrig att jag faktiskt skulle tycka att det är lite stort ? Och då har vi badrum, gästrum, walk in closet och tvättstuga icke renoverade så vi använder alltså inte dem ytorna ens. 150 kvm är väldigt stort, väldigt kul att inreda och flytta runt och hålla på såklart men är jag tex själv hemma så känns de ju verkligen enormt. Jag längtar verkligen tills vi landat helt i detta då jag knappt får tiden att räcka, man vill så mycket men ibland måste man bara varva ner. 


Vi har ändå kommit väldigt långt men ibland önskar jag att man hade lite mer ledig tid. Jag saknar ex dansen nått enormt och jag tror att det är så viktigt att göra sånt man brinner för. Har så många gånger tänkt ta tag i de men ja när då? Nä men om tiden ville hinna ikapp mig lite så kanske, jag lever på hoppet och kanske gör vi om utehuset till "gym" med speglar så kunde jag kanske dansat av mig lite där? 
Men nu får jag nog ta och dansa mig i säng om jag ska orka morgondagen :) 

6 NOVEMBER

Jag slutade 21:30 idag och andre hade fixat super god mat när jag kom hem. Han är verkligen en klippa! 

Jag kände även när jag rullade in bilen vid garaget nu ikväll att jag var på hemma plan. När man precis har flyttat kan de liksom ta ett tag att vänja sig, men idag kändes de verkligen som vår gata, vårt hem ja som hemma ska kännas helt enkelt.

Nu ska vi strax mysa ner oss och börja på säsong två av stranger things. Jag ogillar igentligen övernaturliga grejer men den här serien blev vi rekommenderade och på 2 dagar kollade vi klart säsong 1. Vi har nu tipsat hela vänskapskretsen som följer den för fullt. Så ett tips är att se den! 


HOMEOFFICE

Jag har länge velat fixa ett hemma kontor men bara inte tagit tag i de, men efter att febern gett med sig igår så började jag bygga ihop skrivbordet, jag ville ha de så enkelt som möjligt och har placerat de i gästrummet. Jag hade några hyllor i förrådet som blivit över och sen var de bara att börja sortera bland allt som vi haft i köks lådor, pärmar, räkningar, skolblock, alla C's kritor, limstift, målarböcker you namn it. Fick även upp skrivaren, med andra ord de var verkligen på tiden att vi fick ett hemma kontor. 

RSS 2.0