<3

28 MARS

Blev inringd på jobb idag så börjar mitt pass i em. Har slått in alla loppis paket förutom ett nu, rymt upp, tvättat och varit ute på morgonrundan med key. 

Har beställt hem ett par nya skalbyxor till C som hon kan ha nu på våren och leka ute i, tog en större storlek så hon förhoppningsvis skall kunna ha dem till hösten också. Sen har jag börjat titta på sommar sortimentet till de små, de gäller ju att vara ute i god tid om man vill få tag i rätt storlek. De som är så kul med att dem växer hela tiden är att man har en anledning att köpa allt nytt! Dock är det tråkigt när ett favorit plagg blivit för litet. Nu ska jag lägga mig och vila med min vovvis innan jag ska dra iväg till jobbet !

27 MARS

Igår hade jag sista dagen på praktiken & idag var de skola ! Vi har redan fått uppgifter att jobba hemma med så ska bara dit på tors för redovisning av vårt förra arbete. Ska bli så skönt med lite lediga dagar denna vecka då den sista tiden har sprungit iväg ! Jag hinner ingenting längre. Imorgon ska de städad då Céline blir 3 år på onsdag och the big family kommer ! 

Hon har fått allt på sin önskelista och det ska bli så kul då hon räknat ner till sin stora dag ! Mitt lilla hjärta vart tog dessa 3 åren vägen <3

25 MARS

Idag vaknar man upp till en liten sjuk tjej med ögoninflammation så får vara hemma från praktiken idag, momlife ! 

24 MARS

Har precis lämna loppan på förskolan & jag praktiserar sen till 20:00 ikväll och hela helgen också, lär inte se min tjej så mycket och det gör ont i mamma hjärtat. Idag saknar jag henne lite extra <3 Men det är min sista dag på praktiken på sön och på måndag drar skolan igång, så det blir lite bättre tider och mer tid med mitt hjärta :)


20 MARS

Skickat in mitt arbete, praktiserat, fixat naglarna, shoppat, hunnit kolla avsnitten som kommit ut på serien. Med de sagt flitig tjej idag ;) 

Ska tvätta av mig sminket och njuta av att jag inte behöver ställa klockan imorgon, har kvällen och börjar inte förräns halv 1. 
Kan inte ladda upp vissa bilder här i bloggen och då är de liksom inte lika kul att blogga, så ska maila och försöka se till att de åtgärdas snart. Hoppas ni har fått en bra start på er vecka. PUSS !


13 MARS

Skulle få tag i en bok till skolan så mami hängde med mig till Lund där dem har en bokhandel med studielitteratur. Vi tog oss en varsin chévresallad till lunch och hade lite kvalitetstid jag & hon <3

8 MARS

Har städat och torkat av hela kylen och ska strax köra mot praktiken. Kommer inte träffa C på hela kvällen då jag slutar 20.00 ikväll. Samma sak imorgon och jag som längtar så efter henne! Men har ledig helg och tänkte att vi skulle hitta på en massa kul då :)

NEWBIE.

Nytt till mitt lilla hjärta <3

MORTEL

Har ju varit på jakt efter en mortel till köket i flera dagar nu men hittade den perfekta idag på Haga Hem :)

7 MARS

Igår satte vi upp en spegel bakom sängen. Har kommit in i en inredningsbubbla och gör om lite överallt här hemma. Gröna växter, jordnära färger ihop med grått, vitt, svart och trä. Elefanter, Buddha, tavlor och böcker de är väll lite av de i inredningsväg här hemma! Keramik fat och skålar i marockanskt mönster är jag såld på! Ska fixa en mortel till köket och lite annat smått till sovrummet idag också. Men först ska jag hälla upp en kopp kaffe till :) 


4 MARS

Godmorgon ! Sessan sover fortfarande och jag har placerat mig i soffan med en kopp kaffe. Blev så nöjd över mina köp igår och spec min lampa! Har en perfekt liten läshörna i soffan nu :)

M I N A T V Å !

Nu är det fredagsmys <3

MITT HJÄRTA !

RSS 2.0