26 DECEMBER

21 DECEMBER

Klockan är 01.00 och jag har suttit och pysslat med sessans dockskåp, vad gör man inte för de små liven <3 Hon ser ju så fram emot julafton! Själv blir jag ju som barn på nytt när man får fixa och hålla på med hennes julklappar, det är ju så himla kul att göra ngt personligt. Jag har inte köpt ngt att inreda med i dockskåpet så imorgon ska jag iväg och få tag på superlim till några disksvampar som ska bli soffa. Men nu ska jag krypa i säng för imorgon vaknar nog en pigg och glad liten tjej alldeles för tidigt :)

19 DECEMBER

TJEJKVÄLL

All min lediga tid försöker jag forma och anpassa till Céline, i torsdes kväll efter jobb körde vi upp till moma då där var så mycket snö! Vi tittade på julkalendern och sen tog vi på oss och gick ut i snön och gjorde en snögubbe. Det är helt underbart att få umgås med min mamma och dotter tsm och vi hade verkligen en kul liten tjej kväll, Finns ingen mysigare plats än hos mamma <3


LUCIA

Efter jag hade hämtat Céline åkte vi hem och satte upp vår julgran ! Hon fick sin efterlängtade pyjamas som vi väntat så på och hon bestämde snabbt att hon ville ha den på förskolan imorgon, så vi får se hur de blir med de ;) btw finns de någon mysigare kombination än jul + barn, hon får verkligen fram de där lilla barnet i en!

LET IT SNOW

Jag som älskar snön hoppade ju högt när snöflingorna landade mot fönsterrutan. Det är ju så himla kul nu när vi bor lite såhär utanför stan, minns de från när jag var liten också, det var alltid mycket mer snö då än vad de var när man kom in till stan. Jag hoppas verkligen på en vit jul då vi i Skåne tyvärr inte brukar vara så lyckligt lottade med de på senare år tycker jag :( & spec nu när jag har Céline. Den ultimata julstämningen med barn i hus med tindrande ögon och helt vitt utanför och julmusik i bakgrunden och man äter alldeles för många pepparkakor och lussebullar precis som det ska vara! 2 veckor kvar som vi intar med full fart !  

10 DECEMBER

Lämnat in mitt arbete, haft trädgårdsveckan på Célines förskola och städat hela ute gården, fått upp vitrinskåpet i vardagsrummet, köpt några julklappar och nu ska vi fixa macke kväll och mysa ner oss i soffan. Jag har sen bara en vecka kvar på min praktik och har även klämt in lite jobb, nästa vecka igen går vi en dag i skolan och får en hemtenta över jul sen ska jag hålla ledigt!

Gud vad jag känner att jag behöver de, bara 10 dagar kvar till jag får pausa, umgås med mina nära, fira jul och allt där till. Längtar!


4 DECEMBER

Det var längesen och det är ju tråkigt! Men här är fullt upp, ska ärligt säga att studera och få ihop flera timmar framför datorn med arbete samtidigt som jag har praktik, 4 dagar i veckan + jobb, och en 3,5 åring som jag spenderar alldeles för lite tid med och försöker få ihop varenda minut med är galet jobbigt. Vill bara allt ska lugna sig så jag slipper stressa eller slå knut på mig själv, samtidigt kommer sjukdomar, tragiska händelser och livet i sig mitt där imellan och ibland vill jag bara klona mig för att hinna med, det är så jobbigt emellanåt och häromdagen satte jag mig i bilen på parkeringsplatsen och bröt ihop, men sånna dagar hör väll till, jag känner mig helt slut och känner mig ibland som världens sämsta mamma, vän, kollega, sambo. Ja jag kan knappt avveckla 30 min i telefon med ngn längre. Tiden har aldrig gått fortare än vad den gör just nu och jag vill ofta vara alla till lags och pressar ibland mig själv lite hårt och känner verkligen hur slut jag är innombords. Men jag ser fram emot julen och hoppas på att hinna med en massa mys med mina nära <3

RSS 2.0