18 AUGUSTI

Imorgon har vi satt dagen för att flytta in. Jag har tagit dit rätt mycket i omgångar men de stora delarna som borden och sängarna och soffa får några med lite större muskler ta imorgon. Känns så overkligt att det är sista natten i lägenheten idag. Samtidigt lite sorgligt då jag bott här i 8 år, känner mig även lite nervös för att bo utanför stan. Även om det bara tar 10 minuter in hit så är det väll en vane sak. Men jag är rätt säker på med barn och hund i en stort hus på 150 kvm med trädgård så kommer de kännas så befriande än en 2:a i stan 4 trappor upp utan hiss som vi bott i nu :).


Jag & C har lekt hela förmiddagen med grejer som vi plockat ner från vinden som jag hade när jag var liten. C sa att det kändes som julafton och sa får jag verkligen alla dessa leksakerna mamma? & vilken nostalgi att plocka fram de man spenderade timmar att leka med när man var liten, minns ju de så väl! 

Nu är jag snart färdig med min lilla kaffe paus & ska ta och packa ner lite flyttlådor i bilen och sen ska vi köra ut till huset!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0