VALBORG

Jag & Céline har lekt & lekt idag, vi gick ut en promenad med hundarna, Keylian & (hennes Uffe). Vi köpte korv med bröd och njöt i solen. Nu är vi ute hos brorsan & Emmie med Kim & Fredrik och premiär grillar och jag ska snart väcka C som somnade i bilen hit & promenera bort och kolla majbålet här i mörarp :)

RENSA UT

Vi har tagit ner alla skohyllorna från väggen & jag har slängt 83 par skor och har ändå en miljon kvar. Jag rensar i vår klädkammare där allt annat än kläder är, för att försöka få lite struktur på allt. Jag känner verkligen av att denna lägenheten börjar bli för liten för oss. Vind och källare är proppade med möbler och det går inte in en pinyl till. Där behöver så rensas! Det känns som ett evighets jobb de här.

Efter 4 år har jag nu införskaffat mig en hängare till hallen, fattar igentligen inte hur vi klarat dessa år utan en sån !


GRANIT

Lite nya påslakan i linne från Granit fick följa med hem idag ! Kommer jag ens kunna använda något annat sen ?!

BLÖJFRI

Den lilla 3 åriga tjejen kunde i stort sätt varit blöjfri i somras, hon ville inte ha blöja på sig på verken nätter eller dagar utan hon talade om att hon var kissig och då ville hon att man skulle sätta på en blöja så hon kunde kissa för att man sen skulle ta av den. Pottan har liksom aldrig varit hennes grej. Jag vet inte varför hon känt ett obehag av att sitta på den. Eller varför det har funkat ibland och ibland inte. Det var även mycket nytt i C's lilla liv och hon hade en tuff period så jag stred liksom inte om pott besöken. 

Men jag kände att det var dags förra veckan för hon talar ju om när hon vill kissa och inte och hon har faktiskt aldrig kissat i sin säng så i praktiken var hon ju klar. (Nu menar jag inte att det är något fel att kissa i sängen och de lär säkert hända många gånger) Men att hon inte har gjort de på nätter eller dagar är ju ett stort tecken på att hon behöver ju igentligen inte någon blöja bara för att kissa i och ta av sen. När jag hade bestämt mig och hon kom och ville ha en blöja för att hon var kissig så sa jag att vi provar på pottan först men då svarar hon till min förvåning med att hon vill gå på stora toaletten och sen dess har hon gått på toaletten både på förskolan och hemma och det är som att hon aldrig gjort något annat :)

25 APRIL

Idag blev vi klara med forskningsprocessen på engelska av en vetenskaplig artikel och hade redovisning av den och nu ännu mera plugg som ska redovisas nästa vecka och jobb imorgon innan jag hämtar loppis som ska på bio med förskolan :) Försöker bena av allt eftersom och hinna med livet, ibland måste jag stanna upp och tänka detta är mitt liv, varenda minut av de. Ta vara på de Jennie !


SATURDAY

Vi har lekt hela morgonen & sen blev vi bjudna på lunch hos Morfar & Lotta och nu däckade hon i bilen efter några intensiva timmar där med bus. Jag håller på att planera vad vi ska ha för lördagstrevligt ikväll och imorgon vill jag så gärna träffa en barndomsvän som fått en till liten bebis :D

22 APRIL

Igår hade vi tjejdag, jag min mamma & min dotter :) Vi lunchade och sen spenderade vi några timmar på Leo's ! På kvällen hade vi danslektion och loppan var hos morfar & Lotta den timmen och sen hade vi fredsgsmys hela gänget :)

DET VACKRASTE SOM FINNS


HAPPY EASTER !

Hon & Jag

Jag & Céline gav oss ut i regnsnö vädret med keylian bort till affären och köpte fika! Vi var dyngsura när vi kom tillbaka. Sen har jag & C tvättat, fixat mat, lekt med lera, städat, kört tåg och nu har vi lagt oss i varsin sida av soffan och satt på Barnkanalen :) Att få vara med henne är verkligen allt <3SKÄRTORSDAG

Gav precis min lilla dotter en godnatt puss, hon sover så sött i sin lilla säng och ibland kan jag inte sluta titta på henne. Min fina lilla tjej <3 Jag har krupit ner i sängen och är så glad att vi är lediga imorgon. Ibland tror jag att vi fokuserar så mycket på allt de negativa i våra liv och det som inte går som vi vill att vi glömmer bort att uppskatta allt de där enkla, som att ha en ledig fredag ihop med sin 3 åring ! Ja de finns ju faktiskt egentligen ingenting annat jag hellre skulle vilja göra än att få tillbringa en hel dag med henne. Det är ju vi som formar vårt egna liv och hur vi tänker, ser och uppskattar saker tror jag styr en hel del. Vi har så mycket i livet som vi tar för givet och det borde inte vara så. För om vi verkligen tänker efter så har vi nog en massa att vara tacksamma för varenda en av oss :) 


Direkt när jag slutade jobbet och vi hade hämtat Céline från förskolan åkte vi hem och gjorde påskris tillsammans och sen åkte vi ut med en ritad skattkarta till skogen där hon fick följa fjädrar som spår och leta efter sitt påskägg som påskharen hade gömt :) 
Vi hade med oss fika sen men det var ju så kallt att vi körde hem och fikade och tittade på Krambjörnarna istället ! 


12 APRIL

Blev inringd på jobb imorgon också och har varit i skolan nu och fixat med vårt projekt och börjar strax mitt kvällspass. Ibland är det inte lätt att få tiden att gå ihop, man är mamma, går i skolan, har plugg, jobbar och så ska de städas och göras allt de där runt omkring också. Så efter imorgon när jag slutat ska jag hänga med loppis hela helgen och jag har lite påskplaner inplanerade :) Saknar henne så <3
EN SÅN DAG

Idag mådde jag bara sådär rent ut sagt skit. Som man kan må ibland när man känner att allt hinner ikapp än. Idag hade jag bara velat ha henne nära. Ni vet när ens lilla barn kryper upp i din famn och liksom bara är. En sån dag hade jag behövt idag. Hoppas imorgon blir bättre och efter jobb får jag ju pussa på det bästa i mitt liv.


UGGLEBADET

I fredes var vi lediga & åkte till Ugglebadet med emmie ! Céline älskade de och frågar hela tiden när vi ska åka dit igen, det var perfekt för hennes ålder så vi ska absolut planera in en tripp dit snart igen :)

D A N C E W I T H M E

Av mamma i julklapp fick jag och Andre, brorsan och hans tjej och min kusin och hennes kille privata danslektioner. Vi har inte fått ihop nått datum som passade alla så först nu i april hade vi vår första lektion. Vi valde vals då det är bra att kunna och vi ville starta mjukt :) Vi hade skit kul och jag ser redan fram emot nästa gång! Kommer även bli salsa, foxtrot-kaase dans ;) och kanske jive !


9 APRIL

Vi har haft en mysig helg i stugan där vi har städat efter 5 nerhuggna träd och krattat löv ute i solen & loppan har velat hjälpa till med allt, hon är så fin och känner sig alltid så stolt när hon får vara med :) min duktiga tjej <3

Céline 3 år !

Loppan fyllde år förra veckan & hon blev överlycklig för alla fina presenter :) Jag älskar henne mer än livet och att se henne glad är allt för mig, hon är min lilla bästa vän & världens mysigaste att vara med <3

RSS 2.0