30 SEPTEMBER

Har haft mysmorgon med prinsessan och sen promenerade vi ut i regnet på morgonrundan och lekte på lekan :) Sen har jag försökt pluggat lite, tvättat och fixat här hemma & Nu är maten strax klar !

FÖRRA HELGEN SPENDERADES I STUGAN MED FAMILJEN <3

26 SEPTEMBER

Sitter & pluggar inför tentan imorgon och ögonen håller på att gå i kors. Hade mycket hellre satt mig ner kopplat upp datorn till tv;n & kollat Honey 3 ! Med cassie som huvudperson (min favvis) men men får bli en annan dag i veckan eller nästa vecka tillochmed då dessa dagar framöver är fullsatta från de att jag stiger upp tills jag ligger i sängen igen . Varför är det alltid så att antingen så har man all tid i världen och det händer inte allt för mycket eller så har man ett sönderstressat varenda minut av ens liv liv typ ! Finns liksom inget mellanting .

24 SEPTEMBER

Dem har ändrat lite på min blogg portal så jag fattar inget haha. Jag är så oteknisk som man bara kan bli så om inläggen är lite konstiga så förstår ni varför :p

TODAYS MOM!

23 SEPTEMBER

Här har de inte uppdaterats på ett tag, men så blir det ibland. Vi ska strax ut med key och ikväll ska vi äntligen till stugan (mamis hus) och njuta där hela helgen med familjen, jag ska även plugga lite inför tentan nästa vecka ! Känner att jag behöver koppla av då mitt liv är sjukt stressigt förtillfället vet inte sist jag bara satte mig ner och gjorde ingenting så det ska bli otroligt skönt att åka dit idag :)

16 SEPTEMBEREn mysdag med bästa flickan på jorden <3

SUNDAY DANCE & BIRTHDAY

Idag har vi varit igång med dans imorse och C stortrivs! Jag är typ helt chockad över hur mycket hon tycker om de, men de är kanske inte så konstigt igentligen med tanke på så mycket dansare i släkten ;) Dock är hon ju inte så glad för förändringar ibland men den här är positiv det syns på hela henne :D 

Sen vart de kalas för Elisija som blir 3 <3 Hoppeborg, kana, massa leksaker, korv pommes frukter ja där fanns en massa kul och gott för dem små :) Fick även träffa Sanja med familj som jag inte sätt på evigheter så vi stannade sist av alla och babblade allihopa medans barnen lekte. Sessan däckade sen i bilen hem och jag har pluggat så nu är jag så trött efter denna heldagen så ska hoppa i säng vilken minut som helst nu natti ! 


MIN CYKEL TJEJ !

Vi tog med loppans cykel ut till brorsan igår som hon fick av dem i födelsedags present när hon blev 2 :) Hon tyckte det var skitkul så kan tänka mig att det blir lite cyklande idag med !SCHOOL

Skolan satte igång i måndes och samtidigt som hjärnan är överfull med information och inbokade tentor och hemtentor så verkar de så intressant men samtidigt tufft såklart. Igår satt vi inne och pluggade hela dagen i de fina vädret innan jag hämtade loppan på förskolan och vi hann även käka lunch i pålsjö, chevre sallad som var så sjukt god ! På kvällen åkte vi ut till brorsan där vi alla umgicks och hade pizzamys <3

Nu ligger sessan i soffan & kollar My little ponny hon är inne i en häst period så denna är hennes nya favorit film :) JORDBODALEN

Imorse möttes vi alla upp på Konsum och handlade med oss lite gott och promenerade sen bort till jordbodalen där vi åt frukost och matade ankorna :)
2 SEPTEMBERImorse efter morgonrundan med Key så körde vi hem till Sanela & Elisija :) Dem pärlande små hjärtan som vi sen strök och sessan fick med sig sitt hem <3 Sen åktes de kana, brummades med bilen och lektes med vovven baloo ;)


DANSLOPPAN

Igår var första dagen för Céline på danshuset för kommande termin. Jag trodde faktiskt inte hon skulle dansa till en början då dem nämnt att de flesta barn avvaktar och tittar de första gångerna. Så gissa om jag blev överraskad när hon sätter igång & hon var så duktig att jag höll på att tappa hakan! Hon följde instruktionerna direkt och klarade av steg jag aldrig trodde! 

Danslärarna lekte verkligen fram alla stegen och låssade att de var i Pettson och Findus bondgård, var hästar på en äng som galopperade över golvet med bara högerfoten först, starke bamse, tåg hopp och massa lek. Sessan ville inte ens gå hem när lektionen var slut. Bra betyg där :) 


Dock ska vi byta till söndagsgruppen så vi får dansa igen redan om 3 dagar :) 

1 SEPTEMBER

Igår hängde vi i morfars & lottas lokal, det skulle fotas en massa till deras kommande projekt ;)


Nu är loppan lännad på dagis och morgonpromenaden med vovven är gjord & har fixat allt inför skolstarten på måndag också :) 
RSS 2.0