29 JULI


Du är så go min lilla tjej & Jag älskar dig så mycke <3

DRIVER'S LICENSE


Efter 300 års försök så igår nådde jag den dagen i mitt liv jag fan aldrig trodde skulle inträffa JAG TOG KÖRKORT!

Jag voltade nämligen över en bil som körde snett in i oss från sidan när jag var 14 år och de satt djupare än vad jag trodde när jag började ge mig ut på vägarna och övningsköra som ung. Så jag gav upp & gav mig sen på de igen och gav upp en gång till och så höll de på i nått år men denna gången, denna gången bestämde jag mig & jag har kämpat och vunnit och jag är så stolt över mig själv att den rädslan jag vann över är så jävla långt borta nu & detta är bland de bästa dagarna i mitt liv jag är så lycklig ;D
Sluta aldrig tro på dig själv !


& inte så dålig första bil att glida runt i heller ;) Happy girl !

26 JULI

Igår fick jag fixat naglarna som jag bröt av förra veckan och dagen innan fick jag färgat håret & solen de senaste dagarna har gjort så att jag fått en liten bränna :) 

Så börjar känna mig som mig själv igen efter någon veckas sliten Jennie. Har blivit för lite sömn, mycket pluggande och inte så mycket njuta av sommaren precis. Men nu har sessans förskola sommar stängt i 2 veckor så då ska vi hitta på en massa kul :) Vi börjar med kulijuli ikväll med våra fina vänner <3


<3

25 JULI
STRANDHÄNG

Igår hängde vi på stranden hela dagen & sen åkte vi hem och tog en powernap allihopa och när vi vaknade sen packade vi in oss i bilen, köpte med oss mat och åkte ner på stranden och tittade på solnedgången <3

22 JULI


Gårdagens Céline ! 
Äntligen lite fint väder :)

19 JULI


När jag hittade dem här på rean så kunde jag ju inte låta bli även om sessan verkligen inte behöver fler skor !

Nu sitter jag med kaffe på balkongen & ska strax kila iväg & sen väntas plugg hela dagen !

HIGH CHAPARRAL!

Igår packade vi in oss i 5 bilar & körde upp till High Chaparral ! De var pappa och hela vår familj och pappas syster och deras familj, vi är rätt många och då är vi knappt 1/3 av släkten utan bara två familjer 😂 men kul har vi och brer ut oss från Kina till Haparanda ungefär haha vi råkar nog alltid ta lite för mycket plats men vad gör de om 100 år ! 

Vi kollade showen och jag älskar teater, vi kollade även indianska uppträdande, åkte rånar tåget, stannade och käkade i Mexico staden, gick i snea huset, klappade hästar & åsnor, träffade på Lucky Look, ja en massa !

Vi tog sen över hela uteplatsen på hotellet där vi grillade och hade mat i mängder, vi satt där fram till 00 och de drogs vitsar och vi har skrattat som bara  Wolfare kan ;)
Jag älskar min stora familj och dessa underbara människor jag har runt omkring mig Ni är bäst <3
Tack för världens mysigaste helg <3

15 JULI

Sitter här med ett glas vin och kom på att jag inte druckit på nästan 1 månad nu så har ju haft mer eller mindre nästan en vit månad utan att igentligen veta om de ;) Håller på att packa inför imorgon & sessan kollar mamma mu den lilla nattugglan. 
Vi har varit igång hela dagen, shoppat en massa på Centersyd och sen åt vi langos i stan på tivolit :) Nu är jag så trött och vill bara bli klar med packningen, ta en snabb dusch & däcka ! LOVING LIFE!

Åh så underbart det är att få tillbaka sin energi och att kroppen är påväg tillbaka!

Vi har varit överallt & ingenstans sen vi hämtade hem nya bilen så vi somnade bums alla 3 i sängen nu när vi kom hem, jag vaknade till precis och ska bara borsta tänderna och bära över sessan i hennes säng innan jag kryper ner igen :)

Imorgon blir det nog lite shopping, kanske i en annan stad ? Vi ska även handla frysbox, packa och lite annat inför helgen !
14 JULI

NEW CAR

Vi har gått och blivit med bil 
en BMW X6 !

Jag har alltid haft en kärlek för stora bilar, ju större desto bättre ! 
Vill typ bo i den <333

MAAAJ GAD så jävla lycklig just nu !!!12 JULI

Håller på att tvätta & ska strax sätta mig och plugga lite innan jag går in i duschen och startar denna dag !

11 JULI

Jag har inte direkt varit människa på ett tag men börjar återhämta mig nu och har mycket inplanerat framöver och ska försöka låta er hänga med på de mesta :) Denna vecka kommer vi även hämta hem en väldigt rolig sak eller sak & sak haha den är wow iaf ;D är kär !

Annars pluggar jag bara förtillfället så mig gör de inget att det regnar om dagarna så jag kan ligga och lyssna på de och äta rostmackor med oboy i sängen och plugga som sagt ;)

Imorgon kanske det blir en tripp till mammas hus, träffa morbror och hans kids och i helgen väntar roligheter :D
Men nu väntar sängen hah där fick jag till de natti <3


Min vackra dotter <3

COLONIA DIGNIDAD

Colonia vilken stark film de var att ta in! Den är baserad på en sann historia och den berörde mig riktigt riktigt mycket. 

Samtidigt som jag blir så arg att det finns så mycket onska och människor som kan utöva så mycket makt och tro att dem har rätten att styra över andra människor, det skär ända in i hjärtat! 
& till alla där ute runt om i världen som får lida och aldrig ger upp vilka människor ni är som kämpar

Låt det alltid finnas dem som aldrig någonsin ger upp !11 JULI


GODMORGON MED VÄRLDENS BÄSTA TJEJ
<3

<3

Inatt vaknade sessan med feber & sen dess har hon bara legat i sängen ;( Önskar så att jag kunde ta de istället så hon kan få springa runt och hoppa och va glad som den lilla duracell kanin hon brukar vara. Mitt lilla hjärta :( 5 JULI


When you have to make a hard decision. Flip a coin.
Why? Because when the coin is in the air, you suddenly now what your hoping for 

EMMIES BIRTHDAY

I söndes blev vi bjudna på super god brunch hos Emmie som blev 26 i helgen ! Hon hade gjort de så fint och trots regnet så hade dem satt upp ett partytält på trädäcket så att vi kunde vara ute :) EDUCATIONÄr så glad kom in på skolan nu i höst. 
Ska gå handledare - socialpsykiatri linjen !
HAPPY GIRL ;D
RSS 2.0