THAT ADIDAS LOVE

Jag älskar adidas & köpte på mig en massa från London. Innan jag åkte bestämde jag mig för att shoppa sånt som jag faktiskt använder istället för en massa onödiga plagg som bara hänger i garderoben och används nån enstaka gång då & då. 

Jag tröttnar så fort på en tröja, kan hända att jag bär den 1 gång sen aldrig mer .. Så istället för att bara köpa så fort jag såg ngt som föll mig i smaken så tänkte jag efter, kommer jag använda de här eller köper jag bara de för att de ser så fint ut på den hängande galgen här i butiken. Att jag tänkte efter räddade nog mig från många onödiga plagg i London. Dock ångrar jag 3 köp som jag avstod från, hade kunnat betala en biljett fram och tillbaka nu bara för att få handla hem dem! Men men de räddade väll min plånbok lite då jag gjorde av med 5 siffrig summa på bara shopping and thats a hell of alot of money och många tycker ju att det finns så mycket vettigare saker att lägga pengar på än kläder. 

Men denna materiella lycka som jag känner när jag shoppar känns de som ingen förstår jag hade bokstavligt talat kunnat shoppa ihjäl mig på skor & kläder. Jag får aldrig nog, nästan innan jag fått hem de jag velat ha till 1000 så finns där ngt nytt jag suktar efter. 

Men iaf jag är glad att jag köpte så mycket behövliga plagg på denna resa. Blev mycket träningskläder men de är ofta de jag går i till vardags och hemma så de passar perfekt att utöka garderoben med just sånt !

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0