SATURDAY IN LONDON

Trots att vi var riktigt trötta igårkväll så gick vi ut här i London :) & de tackar vi Gudarna för idag då jag inte haft så roligt på länge ! Vi gled som på bananskal in på ställe efter ställe blev erbjudna vip och kände oss bokstavligen som prinsessor 😂 
Vi fattade typ ingenting men så kul vi hade !!! Jag hade typ inga förväntningar så då blev de ju extra kul & musiken den var mega alltså riktigt bra!!! Sista stället vi hamnade på hade 5 våningar och de spelade den bästa musik en nattklubb kan spela har inte varit med om så bra musik på en nattklubb på flera flera år! Vi dansade verkligen non stop <3

Imorse vaknade vi ändå relativt tidigt vid 9/10 & vi drog nästan direkt ut & käkade på pizzahut :D så gott ! 
Sen har vi shoppat alltså hur mycket som helst, vi har precis försökt packa ner allt i våra resväskor och jag bara vet att vi kommer få betala så mycke i övervikt !!! 

Vi åker tidigt vid 06 från hotellet imorgon så jag har precis tagit en dusch & nu ligger vi i sängen, innan vi kom hem hit hade vi hittat ett liter mysigt italienskt ställe som vi käkade på, där var super gott :) låg in i ngn bak gata som var jätte mysig ! 

Men nu saknar jag min loppa så otroligt mycke så vill bara hoppa över flygningen och redan vara hemma och pussa på henne, men imorgon får jag de iaf <3 nä nu ska vi ta fram chips & gotte och avnjuta sista kvällen här i London :) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0