30 DECEMBER

Var på väla en snabbis och fick handlat lite kläder till sessan imorgon & nya stryumpebyxor till mig :) Det är alldeles för mycket folk för mig sånna här dagar och då har ändå mellandagsrean hållet på i en vecka redan, nä inget för mig. Men nödvändigheterna som behövdes inför imorgon var jag ju tvungen att fixa !

Du & Jag föralltid

I won't let anything happen to you, ever !


Jag älskar dig 

29 DECEMBER

Världens sötaste älskling <3

ISABEL MARANT

Fick världens finaste present av Andre i julklapp igår. Mina efterlängtade skor ! 


Jag älskar Isabel Marant och de skorna jag har velat ha har varit slutsålda innan på internet. 
När vi var i DK i somras på Isabel Marant butiken så fanns dem inte i svarta och sist vi var i Sthlm vart dem slut i min storlek på NK så jag har inte haft någon tur i att få tag i ett par precis. Så gissa om jag var överlycklig när jag öppna min present igår och såg dem :D Tack älskling 💋

25 DECEMBER

Lilla julprinsessan <3

JULAFTON

Hade en underbar julafton igår, träffade hela tjocka släkten vid sundsbussarna kl 11 som vi gör varje år. Vi är ju en rätt stor familj och alla firar på sina håll så för att vi alla ska hinna träffas en stund har vi infört denna tradition :) Efteråt körde vi till stugan vilket är en perfekt plats att fira sin jul på <3
Min underbara mamma hade gjort så fint ! Mega julbord och en massa gotte och sesssan fick en massa paket (hon har tillochmed kvar några idag) tomten fick även en kram och sen har vi lekt massor och kollat julfilmer, en riktig mysjul <3

Lille Jul <3

Firade lille jul hos pappa & Lotta i fredes & som jag skrev hade dem byggt ihop en så fin petsson & Findus bondgård till sessan som hon älskade :D

21 DECEMBER

Igår var jag, mamma & sessan bjudna på lunch hos pappa & Lotta. Dem bygger ihop en bondgård till loppan som hon ska få i julklapp, ni får se en liten sneak peak här!  Så personlig och fin och tror hon kommer att älska den :D

20 DECEMBER

Igår vart sista dagen i skolan på den här terminen. Det har gått så sjukt fort ! Dessutom fick vi reda på resultatet av tentan och jag var näst bäst :D en i klassen som fick ett halvt poäng över mig så de var super kul :) 

Vi ska strax ut på morgonrundan och sen kommer moma (mormor) hit & busar med oss och så har jag ett möte i eftermiddag och sen behövs de storhandlas ;) 

17 DECEMBER

1 vecka kvar till julafton & nästan alla julklappar är inslagna. & Sessan har koll på varenda en som är hennes under granen :)
Igår var vi på julfest på förskolan och nu har hon jullov och när hon kommer tillbaka ska hon börja på ovanvåningen hos stora barnen !
Jag har måndagen kvar i skolan och sen håller jag också jullov, dock har vi ett fördjupningsarbete som ska vara klart till 5 januari men det ska bli så skönt att få vara lite ledig !
Nu ska vi strax äta en mega frukost framför julkalendern som verkligen är bra i år, bara snön som fattas nu för att känna den där riktiga julkänslan ;)

9 DECEMBER

2 ADVENT !

Har haft en mysig helg men det var skönt med en dusch nu då jag gått osminkad i mysis två dagar nu ;) Vi var ute hos brorsan och klädde gran, kollade sunes jul, ett päron till farsa, drack glögg blev bjudna på mat & nu somnade loppan i bilen påväge hem och jag ska sätta mig med plugget inför the big tenta imorgon !

Ska även skriva ihop en inköpslista inför alla julklappar som ska inhandlas också och nya gosse inneskor och morgonrockar behöver vi :)

VÄRLDENS BÄSTA !

SOLIG MORGONPROMENAD MED DEN BÄSTA SOM FINNS <3

3 DECEMBER

Godmorgon ! Vi har precis kollat julkalendern med täcke i soffan och tända ljus :) Tycker den verkar jätte bra & sessan gillar den !
Vi ska strax ut på morgonpromenaden och sen ska jag plugga inför tentan på måndag! Céline har haft kräksjukan i veckan så har inte blivit så mycket plugg för mig :(( Får stress bara jag tänker på de !

RSS 2.0