30 april

Vaknar med ett bowlingklot i halsen bokstavligen . Huvudvärk från helvetet och ont i precis hela kroppen :( Min mamma ställde upp och tag C och K på morgonpromenaden så att jag fick sova 1 h längre . Hon är guld värd <3 

Har kurerat mig med alvedon och rymt upp lite nu :) 

Igår såg vi 50 shades of grey . Jag är ju en av dem som inte läst böckerna och jag tror att man ska ha läst böckerna för att bli uppslukad av innehållet då det går för fort fram i filmen och förstår att dem har skippat en hel del . Den var väll helt okey men eftersom att den har varit väldigt omtalad så hade jag nog lite för höga förväntningar, på vad vet jag igentligen inte haha 

Att folk är besatta av mr grey och hade velat ha en sådan man ... ni måste ju tänka om ? Hade ni verkligen velat ha en sådan man i verkliga livet som vill kontrollera precis allt . Dock förstår jag  spänningen och att hon blir kär i honom . 
Men tycker att han borde ha trappat ner när han märker att hon inte är en sån tjej som verkar vilja gå med på alla hans krav . Jag tycker verkligen att hon försöker men att hon inte ens får röra vid honom när hon märker att han är nere/ledsen känns ju verkligen B . Jag förstår ju att han har varit med om ngt som format han till den kontrollerande man han är . Men ändå ? 
& lite spänning inom sexlivet kan man ju absolut ha om nu den ene vill vara dominant eller vice verse men då ska ju båda parter vara med på de såklart för vad ger de annars för njutning ? 

Jag tänker absolut se de andra filmerna som kommer släppas även om man förstår att han troligen kommer bli kär i henne och berätta sin/sina hemligheter om varför han måste ha denna kontroll och förhoppningsvis släppa på de för hennes skull och att dem kan leva kärleksfullt på bådas vilkor även om de kan innebära en och annan lek men som både tycker är okey :) 

GUESS WHAT

I'm29 april
29 april

Har hunnit med frukost, betalat räkningar, morgon rundan, storhandlat plus Hm Lindex Åhléns, nattat sessan så nu sover hon middag :) Jag lagar nu mat & ska strax färga håret och hann köra en uppdatering här också ;) vissa dagar är man verkligen mer flitig än andra ! 28 aprilHängde i klädbutiker på célines nivå medans tjejerna provade kläder & innan de lunchade vi på Olssons skafferi, Lasagne ! 
handlade sen en massa nytt till sessan again ;) 
Tänkte att jag kanske skulle fota ihop lite av vad jag köper till henne ibland för de är ju rätt mycke !
Men de är inte så konstigt kanske då kids clothes är bland de roligaste jsg vet att köpa :D 

28 april

28 april

Godmorgon beuties ! Ni är ju faktiskt ett gäng som går in här och besöker min blogg trots att jag varit väldigt off här & det är jag ju så tacksam för ! Så känns ju inte mer än rättvist att jag försöker uppdatera lite mer så fort jag har tid & kan :) eller hur ? ska försöka iaf :D YOU CAN SIT WITH USAlways be you 
No matter what people think or say 

27 april


27 april

Sämst på uppdatering, men så blir det när man umgås med denna loppan som between är redo för beach 2015 for sure ! 24 april

Blev ägare till ännu ett par svarta lite utsvängda byxor idag !24 april

Todays lunch ! 24 april


Igår hade vi mys i parken ! 

Våld i nära relationer .

Jag fick ju möjligheten att få följa med på en föreläsning som bland annat min pappas tjej som jag väljer att kalla A höll i. Den är för dem som läser till socionom 3:e terminen och den föreläsningen gick rakt in i hjärtat.
 
A jobbar inom Familjevålds gruppen och innan föreläsningen börja så fick jag följa med in på deras arbetsplats. Jag fick först träffa dem som har hand om sexuella övergrepp på barn, misshandel på barn, barn som bevittnar våld inom hemmet. Se förhörsrum till barnen. Prata med dem som ordnar så ex kvinnan och barnen kan få hemligt boende, få en inblick över hur det ser ut på deras arbetsplats och var dessa kvinnor och barn tas emot.
 
Var 3:e vecka i Sverige dödas en kvinna av sin man. & varje vecka är det ca 3 nya kvinnor som kommer och söker hjälp. Det är mycket vanligare än vad man tror med våld inom nära relationer och mörktalet uppskattas vara stort.
 
Den vanligaste frågan är väll Varför går kvinnan tillbaka ?
Men det har men normaliseringsprocessen att göra. När det onormala i ens vardag till sist blir normalt.
 
Mannen som från början var den mest kärleksfulla och älskvärda person "du mött" Du hade aldrig känt dig så bekräftad i hela ditt liv. & utan att du visste om de så kontrollerade han dig men först bara med sånna saker som du inte la märke till, han tyckte att du pratade lite väl ofta med din mamma, & ja visst gjorde du kanske de? så nu hörde du bara av dig nån gång då och då, ja menar man måste ju klippa navelsträngen nån gång tänker du. Han säger att du absolut inte ska behöva pendla till jobbet jag kör dig & hämtar dig. åh Mr nice guy, så fint av honom.
Han avskärmar dig från att träffa människor och vara social utan att det märks. Han talar om för dig att han känner att "dina vänner" inte verkar gilla honom så dem slutar du bjuda över mer och mer. Du har gått rakt in i hans kontroll utan att veta om de och han har ju inte gjort dig nånting hittills för du har ju gjort allt han begärt. Men så kommer den dagen, den dagen du för första gången säger emot honom.
Du blir erbjuden att åka med jobb till Köpenhamn av din chef på ett otroligt viktigt möte och gör du de så blir du befordrad. Vilken chans tänker du och när du kommer hem för att berätta den goda nyheten för din man, hade du inte förväntad dig ett rakt, Nej det kan du inte. Men vadå det är ju ett ypperligt tillfälle jag blir ju befordrad och allt klart jag måste åka. Nej skriker han, och innan du vet ordet av de så kommer första slaget. Du fattar såklart ingenting skriker vad gör du & springer in på toaletten. Mannen går då in i fasen där han ber om ursäkt det var ju inte meningen jag kommer aldrig göra de igen förlåt. Du åker aldrig till Köpenhamn. Och sen fortsätter de sakta men säkert utan att du egentligen är medveten om de. Han har nu isolerat dig från vänner familj, arbete och du har nu krympt till hälften av den person du var förut.
 
Nu är det ju inte så att bara för att en Man är Mr nice guy så kommer han slå dig sönder & samman, utan de är väll bara de vanligaste tillvägagångssättet dem här männen har innan helvetet bryter ut.
 
När jag pratat med A så berättar hon att
Hur mycket dem än vill tala om för dessa kvinnor direkt att du kan inte gå tillbaka till din man. Så kan dem inte säga de. För då hade dessa kvinnor vänt i dörren. Kvinnor som A jobbar på att bygga upp den biten hos kvinnan som har bryts ner, hjälper dem att få tillbaka den delen av självkänslan så att dem orkar lämna sin man tillslut. Hon berättar också att det är många gånger hon fasar för att kvinnan ska komma tillbaka i en lik säck p.g.a att hon gått tillbaka.
 
Sen är det också ofta kvinnor och barn dyker upp i entren som dem kanske aldrig har haft kontakt med tidigare som har lämnat sin man och behöver akut sjukvård och hemligt boende, byten av identitet m.m
 
& jag tror att vi människor inte förstår vad det innebär att gömma sig, byta identitet. Aldrig kunna stå i några journaler, vara med på klassfoton. Inte ha någon som helst kontakt med ditt gamla liv, syskon föräldrar. Jag blir gråtfärdig när jag tänker på att människor måste leva så p.g.a att inte bli hittade och kanske dödad. Leva med denna ständiga rädsla om han kommer kliva in genom dörren en dag. Om han kommer hitta oss.
 
Men de som berörde mig mest är alla dessa barn som bevittnar detta våld eller som själva är utsatta. Vi fick se en film som utgår ifrån barnens synvinkel och när jag skulle återberätta denna film för mina tjejkompisar så började jag gråta. Den tog mig så hårt. Att barn ska behöva känna detta svek och SÅN smärta och behöva leva under sån skräck. Jag vet inte om det tar mig ganska hårt eftersom att jag nästa precis själv blivit mamma, eller om det bara är för att det är rent ut sagt fruktansvärt.
 
Dem visade teckningar som små barn har ritat, de är ett av sätten dem jobbar med så att barnen kanske lättare kan förklara en händelse. Det var en pojke som hade ritat sig själv 5 år och lillebror 3 som streckgubbar och lite längre bort pappa som tar stryptag på mamma och där pojken har skrivit att han skriker på sin pappa Sluta jag gör vad som helst bara du slutar pappa. Han är 5 år.
 
Pappa jag är rädd för dig.
Att förstå att detta är verklighet tar så hårt.
 
Som ni kanske förstår så är jag i valet om jag ska utbilda mig till socionom eller inte. Jag har velat de här så många gånger men alltid dragit mig för de, de är väll de att jag är rädd, jag är rädd för om jag kan gå hem efter en arbetsdag och baka pannkakor med Céline och titta på Bolibompa utan att jag tar med mig jobbet hem, i huvudet. Kommer jag klara av att skratta åt en massa löjliga saker när jag samtidigt vet att världen är så grym för vissa barn?
 
Vi kan va rädda av att gå igenom stadsparken själv och vill bara skynda oss hem.
Dessa barn hade hellre valt att gå helt ensamma i stadsparken för dem är rädda för att komma hem.
 
 
 

23 april


23 aprilJag & min sessa bär likadana kappor från London ! How cute ;) 

YESTERDAYS LOOKCoat - BikBok. Shirt - old Forever 21. Black jeans - Dr denim

23 aprilCoat - London. Tisha - Forever 21.
Jeans - Stockholm. Shoes - Nike.

21 april

Jag är verkligen sämst på att uppdatera här, men ibland är det verkligen inte lätt att få en stund över till att blogga när man umgås med sessan 24/7 :) 
Hon har somnat nu iaf & jag har verkligen haft en skit dag. Ja en sån dag när man inte orkar. Det är fan inte alltid lätt att vara ensamstående till en 1 åring och dessutom en hund på precis fyllda 4 år. 
Det är inte ofta jag klagar men idag har bara allt varit skit jobbigt! Så ska ta & krypa ner i sängen nu jag också & hoppas på att morgondagen känns lite bättre. Natti på er :) !Som jag älskar henne !

19 april

Vilket väder det har varit idag , Underbart ! 
Sessan lekte med en annan liten tjej idag på lekan i sandlådan :) & sen mötte vi Micco och gick till grillen där vi beställde mat och satte oss i parken bakom , Så mysigt ! 
& bara vetskapen av att vi har varmare dagar framför oss gör ju en glad ända in i själen :D 
Åh du börjar bli så stor <3 !

19 april

Godmorgon finisar ! Vi har varit ute på vanliga morgon rundan, busat på lekan & sen handlade vi 3 frallor från konditoriet med oss hem :) 1 till mig 1 till sessan & 1 till key såklart ! 

Nu ska jag damsuga och sen ändra om i badrummet . Allt ska bytas ut till svart, har haft grått innan och jag älskar de, men känner att de måste förnyas lite och sen när man tröttnat på de så kan man ju alltid byta tillbaka till grått igen ;) 18 april


Nu ska jag in & pussa sessan och keylian godnatt innan jag kryper ner i sängen :) Natti på er också !


18 aprilDen här lilla krabaten har nu somnat & jag vill inget hellre än att hon ska vakna igen . Hon förgyllar min dagar <3

18 april

Morgonrundan denna lördagsmorgon startade 07 och vi har varit ute i solen  sen dess . Underbar start på dagen med mina små älsklingar <3Så mycket man kan älska en annan människa det är helt sjukt ! 

17 april

Köpte de här till sessan för ett tag sen men dem vart alldeles förstora :( & ja hon växer ju men jag vill att hon ska kunna ha dem nu i vår och sommar och dessa lär nog passa till oktober med hennes tiny fötter som hon verkar fått efter mammsen? Tänkte iaf byta dem till en storlek mindre och sen har jag hittat ett par andra skor till min prinsessa som jag bara måste köpa :D 17 april


17 april

16 april


16 april16 april

Igår var vi hos brorsan & Emmie som bjöd på tacos och film kväll :) super mysigt ! 
Brorsan hade byggt ihop en klädhängare till Emmie då hennes från rusta rastat ihop ett par gånger & tyckte den blev himla cool, händig brorsa ! 

Jag ska strax iväg och få vara med på en mottagning där min pappas tjej jobbar nu på förmiddagen och sen gå på en föreläsning i em som hon håller i, det är för dem som går & läser till socionom och de ska bli så sjukt intressant !

14 april

14 april


Jag älskar dig loppan ! 

SHUT UP AND DANCE ITS MYS BIRTHDAY !


11 april

Sessan sover så jag chillar runt lite här hemma, inte ofta jag gör ingenting så får njuta av de :) Ikväll blir det 25 års fest för My så lilla loppan ska hänga med mormor i stugan :) & sen när dem åkt tänkte jag ta en solning och bestämma outfit för ikväll, för har verkligen ingen aning 10 april
10 april

Lunchade hos Fredde på hennes jobb idag & sen gick vi i stan en runda, jag handlade lite till sessan innan vi mötte upp pappa & Lotta på café viva !
10 april
10 april

Vi har varit ute på morgon rundan, gungat på lekan, ätit frukost & badat :) Nu busar vi lite innan det är dags att sova middag !9 april

Bryggde kaffe & tog med i termosen och sen har vi busat på lekplatsen !


Knasbollen Céline tittar ner i hålet som Micca grävde ;b

9 april

Fick ett spontant ryck & köpte en ny barnvagn idag :D Blev den nya brio smile i helsvart som jag skrev om häromdagen :) I WANNA BE YOUR SUMMER
Mommy of the day8 april
7 april

Sessan har somnat och jag har krupit ner i soffan med täcke och ska kolla några avsnitt av jordskott som jag missat ! 7 april


Fixade naglarna igår . Ser ni vilken färg ;) neon orange röda & jag älskar dem ! 

7 april

Prinsessan har feber och myser mest i soffan med mamma idag . Mitt lilla hjärta hoppas du mår bättre snart <37 aprilJag vill ha sommar nu ! Sitta på uteserveringar i solen, gå till stranden, bli brun, bada, leka på lekplats med loppan, ha grill kvällar, spela hög musik för hela kvarteret, få använda alla sommar kläder .
Längtar ihjäl mig !

7 april


7 april6 april


Simple all black ! 

5 aprilGrillmys idag med familjen i de underbara vädret <3

5 april

Min älskade dotter ! 
#nofilterbaby5 april
5 april

Jag behöver en ny vagn haha och menar inte en semester vagn eller jo jag behöver en sån också. Men jag behöver en ny ordentlig vagn då sessans vagn gick sönder på resan till London. Dock var det ingen större skada, men kikade runt lite på barnvagnar igår och såg att dem fått in brio smile i helsvart nu 2015. Det var igentligen den jag ville köpa från början men den fanns bara med handtag i vitt och silver då (vilket jag inte ville ha) Men nu när den finns i helsvart funderar jag på om jag ska klicka hem en sån, då den vagnen verkligen är bland de skönaste att köra !5 april

Godmorgon finisar ! 
Idag ska vi ut och grilla hos Carolina med pappa & dem och sessan ska få leta påskägg :)

4 april

Såg precis filmen Älska mig igen
Den är ju så fin och den blir ännu bättre för att den är baserad på en sann historia . 

Tror ni att man kan älska någon igen
 som man en gång älskat ?SHE GOT THAT ANGEL HAIR

Jag har alltid varit svag för tjejers hår. Stort, mycke och långt ! I Love IT 


Dock vet jag inte om jag trivs med den här färgen eller inte, har liksom inte bestämt mig än haha 

4 april

Jag är fortfarande samma Jennie men ändå annorlunda, än för några år tillbaka. Jag prioriterade väldigt mycket annat än vad jag gör idag. Men de är ju så det ska vara när man är ung eller jag är fortfarande ung men när man var yngre så provade man sina vingar lite på ett annat sätt. Idag är jag mycket mer stabilare som person och de är kanske inte så konstigt då de flesta växer som person ju äldre man blir och så ska det ju vara :) Samtidigt som jag känner att jag växt som person från då till nu så har jag ju även blivit mamma och fått ett lite annat perspektiv på livet. 
Tid. Tid är så viktigt för mig nu om man gemför med innan. Jag uppskattar de något enormt och de handlar nog mycket om att jag får spendera tiden med min dotter och jag vill liksom inte missa 1 minut. Men förut kunde jag sova bort hela dagar och idag är jag uppe vid 06 och älskar de. Man får ut så mycket mer av att gå upp tidigt och hitta på en massa saker. Det är ju de man gör av dagen som är ens liv och vi kan i stort sett välja hur vi vill spendera den och med vem :) & det är ju faktiskt helt fantastiskt att vi själva kan styra över de ! So go live your life cuties And enjoy every minute of it :D


My life is perfect with you in it ! 

4 april


Gjorde hål på knäet i mina byxor igår och tänkte göra ett på andra knäet idag också :) Har rätt många svarta byxor så valde de mest slitnaste i garderoben ;) 
Det är as snyggt med hål i byxorna och de kommer vi se mycket av i vår & sommar ! 

3 april

Vi har hyrt filmen Gone Girl som jag inte sätt än & tror faktiskt att jag kommer gilla den (ja jag vet att den har ett abrupt slut) men tror ändå att det är en Jennie film ;) Sen har vi varit på maxi där alla pekar & säger Åhhh när jag kommer rullandes med céline i kundkorgen, men hon verkligen älskar att åka dem ! En farbror kom fram idag och fråga åh vilken hylla kan man hitta sånna på och pekade på loppan haha 

Nu har vi gjort nachos i ugnen och brorsan & hans tjej kom för en liten stund och sen har vi massvis med godis till filmen också :) & ostbrickan får jag ju inte glömma Haha matvrak ! Men är de mysfredag så är de :D 
3 april


3 april

Så underbart det var att gå morgonrundan med vovven & min lilla dotter! Helt vindstilla och sol :)Mommy of the day !
2 april

Imorse var sessan hos tandläkaren för 2a gången men denna gång med tänder i munnen, hon har 3 & 1 på god väg (därav de gnälliga nätterna på sistone)  lilla hjärtat :/ 
Hon hade super fina tänder men som sagt jag ger ju henne helst inga sötsaker alls :p som många har sina åsikter kring ;) 
Efter de gick vi ner i stan och mötte Petra & Vincent som kom in med tåget och sen gav vi oss iväg till busfabriken :D Det var loppans första gång och dem har En baby avdelning på ovanvåningen som vi busade runt på :) 
Sen har vi myst hos mig och lekt massor och nu sover hon helt utslagen haha 1 april

Hemma bio med mitt lilla hjärta ! 
Att vara mamma ledig är helt underbart ibland & jag kan inte fatta att jag ska få vara hemma hela sommaren med dig igen innan du ska börja på dagis :) 


<3


RSS 2.0