30 juni

 
 

TONIGHT WE DANCE OUR TEARS AWAY!

Maybe I know somewhere deep in my soul that love never lasts
 
 
Lillebror I never leave you ♥

Saturday

Ikväll ska vi trottsa regnet & åka ut på landet där vi ska sitta ett gott gäng i öl tält & lyssna på live musik :)
Får se om vi orkar med stan inatt sen också ;)
 


 
 

29 juni

 
 
Igår var jag med la familia på bishop arm & käkade god mat & drack ngra glas :) myyys love my famili

26 juni

Har jobbat hela dagen & nu ligger jag i sängen, läste ut min bok igår så
nu ska jag påbörja min nya som ligger och väntar på mig :)
 
 

Den dagen

Midsommar helgen har varit ganska känomässig för min del. Först att en person som betyder allt för mig inte mår speciellt bra just nu :( & sen att för 1 år sedan exakt dagen innan midsommar var den dagen då jag hade 1 chans på mijonen att överleva & jag fick den chansen .. jag överlevde. Kan inte fatta att jag var så nära på att dö. & kommer aldrig glömma den dagen i resten av mitt liv. Tack för att jag fick en andra chans
 
 

23 juni


 Var nyss & käkade på pitchers med mamma & brorsan :) ♥

Midsommar

 
Jag hade bara en liten enkel midsommarafton med min mamma, pappa & lillebror ♥
Jag hoppas ni hade en fin midsommar!

19 juni

Motgångar, motgångar, motgångar .. ni äter upp mig.
Nu ska jag dricka upp det sista kaffet & iväg till läkaren.

Sunny day

Igår var jag & mamma i stugan, vi solade, grillade, drack corona, jag låg i solstolen under ett parasoll på terassen & läste min bok & bara älskade varenda minut av mitt liv just då. Min hund har fått leka som aldrig förr, han var i vattnet non stop. Frammåt kvällen gick vi en 2 timmars runda runt hela sjön, Så vi somnade gott efter filmen berättelsen om pi sen :)
 
 
 
 

14 juni

 

Om bara alla kunde förstå

Hur kunde du?
När jag var valp underhöll  jag dig med mina egenheter och fick dig att skratta.
Du kallade mig ditt barn och trots antalet skor jag tuggade sönder och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän. När jag var "dum", pekade du ditt finger mot mig och frågade - "Hur kunde du" - men sedan veknade du och la mig på rygg och gosade med mig.

Det tog lite längre tid än väntat för mig att bli rumsren, för du hade väldigt mycket att göra, men vi klarade av det tillsammans. Jag  kommer ihåg nätterna när jag låg tätt vid din sida och lyssnade på ditt snarkande, lyssande på dina lugna andetag och hemliga drömmar och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här.

Vi gick långa promenader i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass (jag fick bara våfflan för " glass är inte bra för hundar" sa du). Jag tog långa tupplurar i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagen.

Så småningom började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär och la mycket tid på att leta efter en männiksovän. Jag väntade tålmodigt,  tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser,  klagade aldrig på dåliga beslut.  Jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem och jag blev lycklig för din skull när du blev kär.

Hon, numera din fru, är inte en "hundmänniska", men trots det välkommade jag henne till vårt hem, visade henne tillit och lydde henne. Jag var lycklig därför att du var lycklig. Sen kom människobarnen och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur de luktade och jag ville ta hand om dom också. Det  var bara det att hon och du var oroliga att jag skulle skada dom och jag  tillbringade mesta tiden förvisad till ett annat rum eller en hundbur. Åh, som jag ville älska dom,  men jag blev "fånge i kärleken".

När dom blev äldre blev jag deras vän. De  hängde i min päls då de försökte stå på egna ben, petade med fingrarna i mina ögon, undersökte mina öron, kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dom att göra och deras berörningar. Ditt kel med mig var numera så sällsynt. Jag skulle försvara dom med mitt liv om det så behövdes. Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten.

Det var  tider det,  då andra frågade om din hund och du visade stolt det foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. De senaste åren svarade du bara "Ja, ja" och bytte sedan samtalsämne. Jag hade gått från att vara din hund till att bara vara  en hund och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra.

Nu har du en ny karriärmöjlighet i en annan stad och du och de ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det rätta beslutet för din familj, men det fanns en tid då jag var din enda familj.

Jag var jätteglad över bilturen (precis som  i början av vårt förhållande) tills vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla och hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa - "Jag vet att ni kommer att hitta ett hem till henne"  - De skakade sina huvuden och gav dig en ansträngd blick. De inser att för en medelålders hund, även med papper, så är det nästan omöjligt. Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls medan han skrek - Nej pappa!!! Snälla,  låt dom inte ta min hund!!!

Och du var orolig för honom och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap och respekt för liv. Du gav mig en avskedsklapp på huvudet, undvek mina ögon och artigt vägrade du att ta mitt halsband och koppel med dig. Du hade  en tid att passa och nu har jag det också.

Efter att du gått sa de snälla flickorna att du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen, men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem. De skakade sina huvuden och sa -  HUR KUNDE DU?

De är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter. De matar oss naturligtvis men jag tappade aptiten för flera dagar sedan. I början då någon passerade min bur pirrade det i magen och jag tänkte och hoppades att detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var någon som brydde sig, någon som kunde rädda mig. När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade.

Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen och jag följde henne snällt genom korridoren till ett annat rum. Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron och sa till mig att jag inte behövde orora mig. Mitt hjärta dunkade av förväntan och spänning för vad som skulle hända men det var också en känsla av lättnad. "Kärlekens fånge" hade nu nått slutet. Jag var orolig för henne, sådan är min natur. Bördan vägde tungt för henne och det känner jag till, på samma vis som jag kände till alla dina sinnesstämmningar. Försiktigt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan. Vant stack hon in nålen i min åder. När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade - HUR KUNDE DU ? - kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa - "Jag  är ledsen."  - Hon kramade mig och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, - en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden - och med den sista lilla kraften jag hade försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt - "HUR KUNDE DU" - inte var riktat mot henne. Det var dig, min älskade husse,  jag tänkte på.  Jag glömmer dig aldrig och kommer att vänta på dig i all framtid. Måtte alla i ditt liv fortsätta att visa dig så mycket lojalitet.
Någre ord från författaren
Om "HUR KUNDE DU" fått dig att gråta när du läste det, som det fick mig att göra,
 
Det är ett beslut man tar att skaffa en husdjur i familjen. Ett viktigt beslut med ansvar för ett liv, djur förtjänar vår kärlek och omtanke, att finna ett nytt hem för vårt husdjur är vårt ansvar och om vi behöver hjälp om omplacering finns råd och stöd att få hos olika djurskyddsföreningar. Allt liv är värdefullt. Gör en insats för att stoppa dödandet och uppmuntra steriliserings- och kastreringskampanjer i avsikt att förhindra oönskade djur.
Jag önskar verkligen att alla tänker till en extra gång innan dem skaffar en vovve (för det är någon som kommer finnas vid din sida så länge den lever), många har frågat mig om råd innan eller efter dem skaffat. Jag är alltid ärlig & till många har jag avrådit att ens tänka tanken då det inte är en leksak för stunden som man ska ta hand om. Det är så otroligt mycket mer.
Många i min närhet stör sig ofta på att jag har med min hund nästan överallt, fikar, solar, badar på stranden, måste ut på lång promenader etc. (ex: Måste du ta med han)? Men hallå det är min uppgift att göra så att min älskade vovve får ett aktivt & kärleksfullt liv. Så sluta fråga mig varför jag måste hem efter nån timme om jag är ngnstans. Jo för jag måste hem till min hund & jag vill hem till min hund, ja det är jobbigt ibland .. många gånger. Men det är inte någon jag har skaffat för att den bara ska roa mig. Jag ska inte bara komma hem till honom när jag har tid. Det funkar inte så, Jag måste ta mig tid och vilja. Det är ett heltisjobb som jag själv har valt och
Jag älskar honom mer än något annat på hela jorden.
 
 

12 juni

Grattis Lillebror 21 år idag ;D ♥
Blev grillning, glass & mys i mörarp !
 

11 juni

Du är så jäkla söt,
vill pussa på dig,
krama dig,
så hårt
så hårt
får inte nog
men vill inte krama dig för hårt,
då kanske du går sönder, säger han.
jag skulle inte gå sönder om du kramade ihjäl mig, sa ja.
jag skulle gå sönder om du slutade.

11 juni

 
 

10 juni

 
I need you to be my adventure ..

The day after

Sov bort halva soliga dagen idag ;( såklart.
Tog sen med mig vovven & gick ner och mötte kusinerna på docken, tog en kaffe & satt i solen tills kimi kom och hämtade oss & sen åkte vi ut till brorsan & cazzi som hade mat kvar från igår :D
Vi kom typ precis hem har varit där hela kvällen i detta underbara väder ♥
 
Kördes även med brorsans cross också (;

CAZZIS STUDENT

Protect your heart

Man vill ju bara ligga under ett alldeles för stort duntäcke och gosa med varandra, hur han slänger sig över än med hela sin kroppsvikt & kysser än på halsen. Man vill ju bara att allt ska vara roligt & okompliserat som det var en gång i tiden?
 
Men det är det inte. För även om man tänker jag står ut med lite ont i hjärtat bara jag får leka med hans nyvakna hår. Så står man inte ut för länge. När de tillfällena som gör illa hjärtat blir lika många som de som får de att slå dubbelslag. Då är det inte roligt längre. Och okomplicerat har det väll varit, men förut gjorde det ingenting. Man börjar undra hur många fler timmar av ont i hjärtat ens lilla kropp klarar av. Och inse att man kanske måste göra så att det försvinner. Tänker att även om det känns omöjligt så kanske man i slutändan blir lyckligare om man bara släpper taget.
 

3 juni

Beautiful Thammy Caldeira
 
 
 

Music

Jag älskar spansk musik även arabisk & hela min mobil består nästintill bara av sådan musik. Det är de som spelas ur högtalarna här hemma nästan jämt! Jag älskar ju att dansa & spec med höfterna & till sån musik kan man inte stå still. Klart att jag kan lyssna på house men en hel kväll ? hahha nej jag vill ha dans musik & just spansk musik får mitt hjärta att hoppa ngra gånger extra ;)
 
Gillar även engelska låtar med salsa beat :D
 
Innas låtar är ett ganska bra exempel på sånt ;)
 
 
 

1 juni

Svetten bokstavligt talat rinner av mig nu. Det är strålande sol ute & jag har vari ute en 2 timmars pw med key! Vi gick även inom bästis på kaffe innan hon stack mot jobb. Jag ska strax hoppa in i en dusch & börja fixa mig så smått eftersom jag redan 15.00 ska träffa upp dem andra :)
 
Men först ska min kusin komma hit på lite girltalk ;) ♥
 
RSS 2.0