24 juli

Har jobbat hela månaden & varit ledig 4 dagar, men har ändå försökt hinna med så mycket som möjligt :D har grillat med vänner i parken, druckit massa vin på en polarens båt, kulijuli, ölat på typ alla uteställen i vackra helsingborg :D badat i pool, myst med film, dansat hela nätter långa, jag & min hund har blivit attackerad av en fiskmås (det är sant asså fyfan trodde jag skulle dö) !! har blivit av med mobilen & fått tillbaka den efter ngra dagar .. hur glad? :D fått reda på en nyhet som jag fortfarande inte kan smälta wii sååå kul ! Har hunnit träffa mammas sida av familjen från stockholm & massa massa mer :) ♥
 
 
 

Sommar mys!

 
Grillade i helgen hos kusinerna på deras nya trädäck som pappsen byggt ihop :)

Take me somewhere

Jag har haft en så himla mysig dag idag & när jag kommer hem står ångesten innanför dörren, Varför. Jag är så trött på dethär. Jag vill inte ha djävulens påhälsningar. Fem dagar av på tok för höga doser. Helt enkelt, mått bra. Men det verkar vara meningen att jag ska trappa ner och inte tvärtom. Så idag tvingas jag tillbaka in på nedtrappningsschemat.
 
Av intensivt arbete med mig själv i några år så mår jag fortfarande ibland för jävligt. Mer realistiskt vore att acceptera att jag aldrig kommer bli helt frisk, eller må helt bra kanske? Att jag får nöja mig med ett ganska bra. Men ganska bra ska man väll inte behöva nöja sig med. Jag tittar rakt fram. Kanske klarar jag det inte. Men om jag sneglar åt sidan så klarar jag det definitivt inte. Då är jag chanslös. Den mest grundläggande förutsättningen för att lyckas är övertygelse. Eller för att citera vad dem säger; "Det löser sig, jennie, för det måste det". Jag tar för givet att jag kommer bli frisk. För det måste jag.
 
Jag har alltid blivit ompysslad med kärlek & värme, man säger att man har försökt förstå och att man sen har förstått. Men det är svårt att realatera till det som är skrämmande. Man har undvikt mina vassa kanter och sura, arga utlopp. Hade jag inte varit så förbaskat envis hade jag varit död idag. Så när jag är äldre och hon där som mår såhär som jag gör idag - så ska jag säga det som aldrig någon sa till mig ..
Jag förstår inte. För ingen gör de. Man förstår inte varför någon som har allt ändån är sönder innuti.  
 
 

10 juli

Ska hoppa in i duschen nu sen göra några natt mackor & krypa ner i min nybäddade säng framför tv;n :)

Kuli Juli !

 

white nails

 

9 juli

Fy helvete vilken helg det varit, jobb and alot of party, fattar inte hur jag orkar? Men var ju tvungen att dra ut i helgen då club honey var på besök, äntligen lite jennie musik :D De börjar komma tillbaka på uteställena nu får hoppas att det håller i sig & inte bara spelas house överallt. Det är ju såå mycket roligare & dansa när det är sån musik! :)
 

4 juli

 
 

3 juli

Jag är sviiin trött. De senaste 2 veckorna har jag bara jobbat, & jag är en sån antingen eller tjej, så antingen jobbar jag som en liten myra på högvarv eller så orkar jag inte stiga upp ur sängen & göra ngt alls? Iallafall så är jag så fötjänt av att ligga här i min soffa med täcke & en popcorn skål & hyrfilmen Call Girl :) Jag menar det är ju änså så härlig sommar helsingborg bjuder på så då passar de ju utmärkt med movie night? Hoppas bara att jag orkar hålla mig vaken ska upp 06.00 imorgon igen & idag efter jobb softade jag hos farmor, var & fikade, ute en pw med doggy & lillebrorsan, städat och nu äntligen ska jag ha lite kvalitets tid med mig själv .. såå underskattat :)
 
 

1juli

Jag har jobbat hela dagen & sen spenderat tid med min älskade vovve ♥
 
 

New Wedges!

 
RSS 2.0