17 december

Jag har haft en väldigt bra graviditet hitentills, det ända är väll att jag har lidit av extrem trötthet och huvudvärk. & i och med att jag börjar 7 om mornarna & har en liten vovve som ska rastas innan de så blir det väldigt tidigt. Så det relaterar till att jag bara jobbar & sover och den lilla energi jag samlar på mig går åt fort när jag träffar vänner, familj & annat. Men nu är det ju så att jag har ju den jobbigare perioden framför mig ;) Men jag ska försöka kämpa på så gott jag kan :) 
 
Jag har fått så fina kommentarer av många vilket verkligen värmer ♥ 
Ni är så söta som säger att jag ser så liten ut för att vara i sjätte månaden, men jag har gått upp 10 kilo och det märks kanske inte jätte tydligt men det känns! haha
Just nu väger jag 59 & jag har aldrig vägt så mycke i hela mitt liv. Men är nästan 100 på att jag kommer gå upp minst 10 till så de e väll bara att vänja sig ett tag framöver ;) 
 
 


Kommentarer
Linn

ÅH men GRATTIS!!!! Va roligt :D Hoppas på lite magbilder oxå!? :) Följt din blogg i flera år, hamnade här av en slump men du skriver så fint att jag stannat kvar :) All lycka till dig tjejen!

2013-12-18 @ 11:18:47
Nathali

men gud åå grattis vad roligt!

2013-12-18 @ 18:57:55
Svar:

Tack :)!! så kul att höra, blir så mycket roligare att blogga när man har så fina läsare! :D

2013-12-26 @ 20:55:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0