Mobbning

Folk som trycker ner andra folk, mobbar överhuvudtaget har ingenting innanför pannbenet enligt mig. Sitter & kollar runt lite på olika bloggar, är man en offentlig person verkar de som om folk kan säga precis vad dem vill om den personen om precis allt? Anonyma kommentarer som det bara skriker osäkerhet om. Varför trycker man ner ngn annan, du blir inte bättre om du tror de? bara dum i huvudet!
 
Det kommer alltid finnas folk som vill trycka ner och bara försöka göra ens liv till ett helvete. I mitt fall bryr jag mig inte för att jag vet vem jag är, jag vet hur jag ser ut och jag älskar mitt liv.. MEN ibland när jag tänker på de.. Tänk om en annan person, som inte alls var så säker i sig själv och som verkligen brydde sig om vad andra tycker, tänk om den personen fick ta fullt med skit.. Den personen hade ju förfan gått sönder!!!!
 
Den här flickan Amanda Todd tog sitt liv efter att ha blivit rikitigt mobbad av sjuka människor som valt att förstöra hennes liv!
 
Aldrig i hela mitt liv har jag kännt mig så blödig som när sånt här inträffar. Jag kokar av ilska innombords & hoppas att folk fattar så jävla allvarligt det är när man behandlar andra illa! Fyfan för sådanna människor! Det är helt sinnesjukt hur folk beter sig!
 


Kommentarer
anonym

fyfan, bra ämne att ta upp har själv varit mobbad ;( stackars tjej

Svar: ja fruktansvärt ;(
Jennie

2012-10-17 @ 22:01:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0