Garden angel

Har fått så många frågor kring allt detta, Jag får tacka gud att jag lever idag. Kom hem igår från akuten då jag förra torsdagen trillade & spräckte bakhuvudet och var nära att dö, eller att jag skulle blivit helt förlamad.
Vi tar så mycket förgivet i livet, att gå, prata kunna röra på oss fritt, de är sjukt hur livet igentligen kan ändras på bara några sekunder.
Sprickan i huvudet var bara några milimeter från att jag skulle ha opererat hjärnan. Läkarna gjorde ett fantastiskt jobb som räddade livet på mig. Jag kan fortfarande inte förstå vad som hänt mig, chock antagligen.
Jag börjar kunna röra mig bättre då dem tagit av mig nack kragen & så. Jag har gått på väldigt tunga tabletter då smärtan varit olildlig. Kan ta upp till 3 månader innan jag blir återställd, har inget luktsinne kvar men ser bättre nu & alla andra sinnen verkar funka, ska rönkas igen om en månad så får hoppas allt går åt rätt håll.
Jag vet att jag hade änglavakt den natten, då i mitt fall de igentligen inte fanns en chans att jag skulle levt idag.
Jag minns inte mycket & De har spekulerats olika teorier om vad som hände den natten, men det var inte självvållande med avsikt eller någon annans fel utan ren olycka & otur :(


Kommentarer
Marion

torkar bort tårar.. Åh herregud! Så otroligt att du klarade dig, men det är du förtjänt, det är läskigt vad livet kan överraska oss och hur snabbt en olycka kan förändra allt... Jag är så glad över att det gick bra och jag önskar dig all lycka vidare med läkningen!!! Hör gärna av dig! Många kramar Marion

2012-06-28 @ 22:08:22
URL: http://angelsinlove.blogg.se/
fredrica

åååh :'( finner inga ord! jag hoppas allt kommer bli bra & att du får fortsätta må bra också så att där inte händer mer! du ska veta att jag tänker på dig :) massa styrkekramar & tankar <3 välkommen hem vännen!

2012-06-29 @ 09:17:02
URL: http://fiiabuus.blogg.se/
...

Herregud, mina tankar är hos dig!

2012-06-29 @ 12:50:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0