MY LOVELY HAIR

beslutsångest, de kan jag få för höga doser av ibland? De är när man minst anar de som allt dyker upp, & vad ska man då välja, innan fanns det inget & nu allt, på en gång?

Men jag vill detta så mycke & då får de andra vänta om de betyder något så finns de ju kvar, right?Får höra från flera håll & kanter men de rör mig inte i ryggen alltid kul att vara en inspiration ;) MEN Varför säger man att man är unik & att ingen annan har de när man har härmat någon exakt ;p
Jag älskar mitt hår! hihiKommentarer
Anonym

Haha i know who u talking about .. .. ;p

2012-06-02 @ 14:22:13
/a

Du menar ninamariwany va ? Haha ja jag tänkte också på dig direkt , hon är ju så unik å ingen är som hon bara Skämmig att hon härmat dig när hon är så "unik" du e vacker !!

2012-06-02 @ 16:16:23
Mikael

Snälla kan jag få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-06-04 @ 18:45:08
URL: http://forum.modekampanj.com
emma

tänkte också på dig direkt när jag såg hennes inlägg, kopierat dig rakt av haha ! "ingen annan i helsingborg har det så" hahah ! yeah right.

2012-06-06 @ 14:49:57
NINA ANGELINA MARIWANY

haha , detta var ju roligt ! 1: det stämmer till 110 att du hade detta mega långa hår INNAN mig men kan vara helt ärlig och säga att jag inte hade dig i tankarna för 5 öre när jag kom fram till att göra lika långt då jag inte anser vår smak vara allt för lika och jag inspereras av stilar som liknar min egna (uppenbart) 2: jag tycker det är oerhört fult och falskt av dig att springa fram till mig på tempel och BERÖMA mig för mitt hår och säga hur snygg jag är i det 3: om vi nu ska ta härma hit & dit så kan du börja med att ta bort "din" header som är MIN gamla blogg header som jag suttit och pillat ihop i photoshop själv .. du fick till det snyggt där med den vita ruta över mitt namn och skriva till "young and restless" . tack !

2012-08-16 @ 09:57:40
URL: http://www.ninamariwany.se
svar:

Hej nina! du har nog missuppfattat mig då jag tycker du verkar hur go tjej som helst men när du skrev du var den ända & unik med ditt långa hår och att ingen annan i hbg har de så skrev jag som jag skrev i min blogg men brydde mig igentligen inte alls 90% av tjejer har löshår? skulle aldrig bli sne för ngt sånt. Var inte alls så jag menade. & headern är de inte jag som lagt till, kan inget om att göra om bloggdesign så en tjej kompis gör de & hon hade en massa headers har absolut ingen aning om att du haft den, kan ta bort den. & varför skulle jag vara falsk om jag berömmer dig för ditt hår, jag älskar långt hår. ditt hår var riktigt snyggt efter du la i exstensions. synd bara att du tog de på så fel sätt. Jag skulle inte ge en tjej en komplimang om jag inte menade det.

2012-08-29 @ 19:35:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0