29 juni

Tack för alla fina sms/kommentarer/samtal er omtanke värmer! :)

Är mest glad för att jag har fått sova med mina pojkar, även om M har varit hos mig på sjukhuset varje dag så att få sova i hans armar och att ha min älskade vovve mellan oss är underbart.Garden angel

Har fått så många frågor kring allt detta, Jag får tacka gud att jag lever idag. Kom hem igår från akuten då jag förra torsdagen trillade & spräckte bakhuvudet och var nära att dö, eller att jag skulle blivit helt förlamad.
Vi tar så mycket förgivet i livet, att gå, prata kunna röra på oss fritt, de är sjukt hur livet igentligen kan ändras på bara några sekunder.
Sprickan i huvudet var bara några milimeter från att jag skulle ha opererat hjärnan. Läkarna gjorde ett fantastiskt jobb som räddade livet på mig. Jag kan fortfarande inte förstå vad som hänt mig, chock antagligen.
Jag börjar kunna röra mig bättre då dem tagit av mig nack kragen & så. Jag har gått på väldigt tunga tabletter då smärtan varit olildlig. Kan ta upp till 3 månader innan jag blir återställd, har inget luktsinne kvar men ser bättre nu & alla andra sinnen verkar funka, ska rönkas igen om en månad så får hoppas allt går åt rätt håll.
Jag vet att jag hade änglavakt den natten, då i mitt fall de igentligen inte fanns en chans att jag skulle levt idag.
Jag minns inte mycket & De har spekulerats olika teorier om vad som hände den natten, men det var inte självvållande med avsikt eller någon annans fel utan ren olycka & otur :(

LOVE MINA VIDA BYXOR

SUMMER

20 juni

Vi säger att vi inte bryr oss, fasten vi gör det mer än allt annat, vi säger det gör inget, fast det gör så mycket mer, vi ber om ursäkt fast vi vet att de kommer ske igen, vi blir dömda för bara vårt namn, vi låter det ske fasten vi inte vill se på eller uppleva, Vi tar emot något som vi inte kan ta hand om, vi trampar ner andra för att komma upp själv.


Varför gör vi allt detta? jag har ett svar men det kanske inte stämmer, det är att vi inte ens känner oss själva vi tror mycket men vet så jävla lite! Sätt dig själv på plats och sedan börja med andra, du är inte mycket bättre själv genom att bara "skita i", gör den förändring du vill att andra ska göra .


Så länge man kan stå för allt som kommer från sig själv så tror jag man är
mer säker än något annat.

you dont seem to understand that I really could care less about what you think of me

idag är jag bara allmännt nere & deppig & hatar världen. mm just sån känsla har jag nu.
& eftersom de inte varit så deppigt i bloggen på sistonde, så well här har ni ett, börjar tro att jag är manodepresiv - skiftar snabbt mellan glad & lessen. 

Alla är vi människor och på de sättet är vi lika! Men vi fungerar på så många olika sätt som synd är! Det finns människor som hugger vid första chansen. Det kommer alltid finnas dom som startar snacket och låter någon annan avsluta de, och även folk som tycker illa om dig trots de bara hört dit namn. De spelar ingen roll på vilket sätt vi försöker få det och lägga av, det lär inte sluta , det är en del i att dem ska "kunna leva sitt liv" tror jag. Det bästa som finns är att vara bättre än dom, att vara tyst, så Får de inte den uppmärksamheten de söker efter.
 

I dont want to have a look alike

Igår var jag, M, brorsan & hans tjej martina i höganäs & åt middag, myspys! Sen blev de 3 filmer and alot of candy! Just nu har jag städat lägenheten & promenerat en runda med keý, tvättar sängkläderna & ska snart in i duschen!I helgen var vi på inflyttningsfest hos my, jag säger bara gud vilken lägenhet den tösen har! me like!!!

De blir inte alltid som man tror

Ja vet att han inte är lika vacker som du
eller klär sig lika snyggt
har inte alla tjejers blickar efter sig
men
de är han som väljer mig före han själv
de är han som får mig att le hela tiden
det är han som viskar så vacker du är
när jag sitter osminkad i mjukis
de är han som bryr sig om bara lilla mig

7 juni

Godkväll!
Ett tag sen som vanligt, men har haft fullt upp, idag har jag fixat med brorsans present i ett x antal timmar, han tar ju studenten imorgon så då är det full rulle :)
Sitter med la familia & kollar tv, väntar på att m ska klampa in med creime fresh till mig :D min dippa till chipsen mums ;D

btw så vet jag inte hur de kommer bli nu eftersom jag inte hade räknat med detta alls ;/ ledsen.
But thats life får mysa ikväll med den bästa istället som får mig på lite bättre humör ;b 

MY LOVELY HAIR

beslutsångest, de kan jag få för höga doser av ibland? De är när man minst anar de som allt dyker upp, & vad ska man då välja, innan fanns det inget & nu allt, på en gång?

Men jag vill detta så mycke & då får de andra vänta om de betyder något så finns de ju kvar, right?Får höra från flera håll & kanter men de rör mig inte i ryggen alltid kul att vara en inspiration ;) MEN Varför säger man att man är unik & att ingen annan har de när man har härmat någon exakt ;p
Jag älskar mitt hår! hihi

2 juniVart tog sommaren vägen?

RSS 2.0