HAYAT

Hola! Festivalen har dragit över hbg också, jaha då är sommaren snart slut, tur jag inhandlat mig en ful onepice då som jag kan ha under de kommande kalla månaderna, fast får hoppas på ngra soliga dagar till?

Igår hade jag, M min bror & hans tjej film kväll (: Mina girls var i tylösand & festade, kanske får ta & hänga på dem nästa måndag (; ett måste innan sommaren tar slut iallafall :D

Nu ska jag & min vovvis ut & promenera i mina nya löpar skor :)Ikväll ska M spela så får se om jag får med mig någn girl ut & skaka rumpa med (;

24 juliM stack nyss & skulle fixa lite på jobb & stax hämtar hanmig & så drar vi till stranden i de fina vädret puss på er!

21 juli


Igår spelade jag alex & andi bowling hos M & sen drog vi alla ut då Andi spelade på tempel & fyllde år efter 00 så blev lite mini firande då han kör mer all in idag :)  

Idag är de igentligen planerad utgång men jag & baby vet inte vad vi vill göra å får se vad kvällen väntar ;)
Trevlig Lördag mina sötnisar!

18 juli

Ligger i soffan & kollar tv, baby har somnat för längesen. Vi ordnade upp saker & ting idag då vi inte pratat med varandra på 3 dagarn, ska snart väcka honom så vi förflyttar oss in & lägger oss i sängen istället (:

Redan torsdag imorgon, den här veckan har gått sjukt snabbt!, även mami kommer hem från NY imorgon :)


Ego pix on me from yesterdays party (;

I'M GONNA LIVE MY LIFE

16 juli

Var ute med key vid 8 imorse & nu har jag precis bryggt en kanna kaffe, ska slå mig ner på balkongen i soffan strax :)
Igår hade jag & key myskväll, vi låg nerstoppade i sängen. Jag kan inte beskriva min kärlek till min hund de finns ingen som honom ♥ min bebis!

Kom på villovägar. Gick dit hjärtat ville allra mest.

Svag. Det är väl han som blivit slagen och nertrampad så mycket att golvet har blivit en svindlande höjd. Hon som står i dörröppningen. Hon som andas tungt, Kom på villovägar. Gick dit hjärtat ville allra mest. och fäster blicken på en fläck i golvet. Han gråtandes orkar inte ens stå upp och så hon som fokuserar så innerligt på smutsen som grott in i ytan (varför städar han aldrig bort den fläcken?) Han som kvider. Hon som fortsätter titta rakt, kanske inte hörde vad han just sa. Fortsatt tystnad. Han kryper försiktigt fram. Sträcker sig efter hennes korslagda armar, men nej, hon skakar av sig honom. Arton minuter går och han tar sig trasig, halv, söndersliten, död, ut ur porten. Hamnar på en nerklottrad parkbänk. Det finns ingenstans att gå. Det finns ingenting att se. Ingenting att göra. Ingen att prata med. Allt är slut. Hon har krupit ihop på badrumsgolvet. Skakar, fryser. Gråter. Skriker. Tänker att hon aldrig, aldrig, aldrig mer ska älska någon så mycket. Det gör för ont att älska så hon bestämmer sig för att hon aldrig ska göra det igen.

INSPIRATION


FREDAGEN DEN TRETTONDE

Var ute en sväng igår med min pingla Alex eftersom M spelade, Hade riktigt trevligt :)
Idag har jag duschat keylian, hela badrummet + hall såg ut som en stor pool efteråt, så har städat, diskat & sånt tråkigt, tvättar även mina vita favorit sängkläder & tror ni inte att dem är grå lila nu eftersom den som tvättat innan mig i min lilla familj har användt blått färgningsmedel, jippi! Får hoppas de finns likadana kvar då det var ett bra tag sen jag köpte dem ;(

Senare ikväll har min bror & hans tjej bjudit hit våra kusiner på en öl/vin kväll! Själv ska jag dricka bubbelvatten & inte röra mig från soffan & bara vänta på att M ska sluta jobba :)  

DOGI

Jag har tänk på detta ett bra tag, men knappast vågat tala om de öppet då folk tycker som dem tycker, jag vet att det är så oooootroligt mycket mera jobb men jag vet att jag klarar av de då jag redan har en vovve som jag har 24/7. Ja jag vill skaffa mig en till. En Finsk lapphunden en liten pojke som jag redan vet vad jag ska döpa honom till. Vill både göra de för min skull & min andre hund keys skull. Vi hade trivts med en till hårig kompis i vårt sällskap :)


Älskar färgblandningen på nedersta bilden!
Precis en sådan jag vill ha!

me like!Nya leggins i benvit färg är ett måste i min garderob då jag ofta har leggins & skärp sähär mee like!

Don't start what you can't finish
I LOVE THIS SONG! ♥♥♥

9 juli


Grisfesten på Lime i lördes!

7 juli

Ikväll har min bror arrangerat en stor gris fest ute på Lime, alla biljetter är slut & jag tror de kommer bli hålligång ;D
Nu ska jag ut & ta en cigg & kaffe på balkongen sen blir de duschen & fixa till mig lite :) Ska försöka komma ihåg & ta lite bilder ikväll!

Trevlig lördag på er mina söta läsare!

6 juli

Igår jobbade M på cardan så jag & martina stack dit en runda vid 3 inatt hah, hade suttit hos henne & snackat girl talk över 2 glas vin ;)
Ska strax iväg med M på middag hoppas ni får en mysig fredag puss!


Puppis!


Mysdag på gröningen med martina & hennes valpar, keylian gick in i pappa rollen direkt (;

What hurts the most

Efter att han fått höra att jag var nära att dö.
Jag har inte fått ett sms från honom på 3 år, jag har inte sett honom eller hört hans röst, de kändes som hjärtat stannade när jag läste de han skrev, även om mitt liv gått vidare så tänker jag på honom ibland och så brukar jag spela denna låten som fortfarande skär in i mitt hjärta att livet valde att ta oss ifrån varandra.

Idag är du i mina tankar elvedin.

TO DEATH TEAR US APARTThis is one of my best friends and I love her so much,
I can hardly describe how much she means to me!
She's one of the most amazing people I've ever met <3

daily mirror pic

Kan röra mig otroligt mycket bättre nu :) Ska möta upp alex i stan på en kaffe, har på mig mosters 10 000 kronors skor (; bättre att använda dem än att dem ska ligga i garderoben, visst? ;p

Hörs sen puss!

RSS 2.0