Att "ge upp" livet.

Ligger i min säng nerstoppad under täcket & har nyss tryckt i mig en skål popcorn - helt själv, till och med key vände huvudet & pallade inte äta mer!
Lyssnar på musik & har kommit fram till att ..

Vi vaknar, vi äter, vi tar på oss, vi går ut, vi kommer hem, vi sover. .. livet, antar jag? En del blir kära, andra sårade och sedan finns det dom som inte orkar med livet, folk som har gett upp. Vi alla är människor och vi alla gör misstag. Ingen har rätt att förstöra och krossa dig. Ingen och jag menar INGEN har den rätten, så länge du inte tillåter det.


Vi tjejer är känslosamma men det betyder inte att killar inte är det? Självklart har dem känslor och blir sårade, men den ofta skillnaden är att de inte visar det. Vi tjejer har alltid för oss att de inte bryr sig. Varför tror vi det?   Jag vet att det gör ont när personen man mest älskar lämnar en. Efter en månad, ett år eller till och med flera år, spelar det egentligen inte så stor roll för oavsett vad så är likheten densamma, nämligen alla har gett bort sitt hjärta.


När man befinner sig i slutet av förhållandet, undrar man vad som gick snett. Tusentals tankar virvlar runt i huvudet på en och det man kommer fram till står oklart. Där stannar det för en. Inga lösningar bara sorg och tårar i ens ögon. Allting börjar bli meningslöst. Skola, jobb, familjen, vänner nästan allt. Du är med dina närmaste men egentligen så långt därifrån. Det enda du tänker på är HAN/HON. Du undrar vad dom gör, hur dom mår, om de snackar med någon annan, om han/hon fortfarande har känslor för en. OM det verkligen finns en chans att han/hon återvänder och blir VI?


Saker som har hänt har hänt. Du kan inte gå tillbaka i tiden och lösa det. Livet går vidare. Det handlar helt enkelt om att följa den. Stannar du på en plats är det nog kört för dig. Du ska ständigt vara med på " tåget" som visar dig vad livet egentligen är. Folk ger upp? Vet ni ens vad orden " ge upp" betyder. Det är inte när man gör slut i ett förhållande. Det är något mycket värre än så. Ni borde uppskatta det ni verkligen har. Det finns människor i denna värld som har det mycket svårare. Hade det varit någon utav av de människorna som hade använt orden " ge upp" hade jag förstått det mycket väl. Det lustiga är att det egentligen är tvärtom. Livet, antar jag?


Allt som inträffar har nog egentligen en orsak. Bra saker faller isär så bättre saker kan falla ihop. Jag säger inte att det är lätt, det är det verkligen inte. Och man måste ge sig själv den tiden. Be strong. Jag vet att vi alla har den styrkan i oss och jag vet att en dag kommer vi att hitta den rätta.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0