show your beautiful body girls!

Varför är de så tabu att visa hud`... 2012 DAAh sorry men jag har verkligen svårt för folk som snear folk för att dem har "för lite" kläder på sig, why?

Jag tycker att folk som strippar är helt as grymma enligt mig, såklart om dem själva vill göra de. & notera att hora och strippa är helt två olika saker även om de är så att strippor lätt hamnar i horandet.
Jag själv dansar ju ibland på nattklubbar som vad ska man kalla de mera "gogo" och jag vet hur de är att få 100 lappar i bh;n (hoppas inte min pappa läser de här nu) nej men allvarligt. Om man tycker om att göra ngt tycker jag inte ngn annan ska påverka eller hindra än. Jag älskar att dansa och är van att folk inte trivs med vad jag gör, killkompisar, föräldrar, syskon, släkt, vissa tjej kompisar .. men hallå de är såhär jag är och jag älskar att dansa, även om jag inte jobbar så visar jag ofta mage, tuttar när jag är ute, jag är tjej vafan? ;) 

Älskar när man får creed från tjejer som ger en komplimanger över huvudet på än, för de är så sällan om man jämför med killar som slänger ur sig vad som bara för att få komma innanför dina pantys, aa ni förstår min mening?  
Därför uppskattar man de mer när man får höra de av en tjej. För tjejer är oftast avundsjuka på varandra och ska då alltid hitta ngt fel på den andra istället bara för att erkänna hur snygg hon igentligen är?!

Jag tycker att folk är för snabba med att dömma varandra, dömmer beroende på vilket jobb man har, vilka vänner man umgås med, vilken pojkvänn/flickvänn man valt etc. sorgligt.

Kommentarer
Marion

Helt rätt gumman!!!

Ps: Vi borde ses snart!;)

2012-01-19 @ 23:55:51
URL: http://angelsinlove.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0