sant eller ej?

Idag kör jag ett inlägg som en kille skrev på ett forum som lockade mina ögon ..
Stämmer detta eller inte? Själv kan jag tycka att båda kan stämma faktiskt.


Han var ganska smart, kanske är det vad vi tjejer vill ha? Ärkessvin? men väljer vi att bli tillsammans med dom? för våra ögon dras till dem svinen oftast. 
Läs texten och bedöm själva.


 "Hej!
Jag vet att detta kan verka omoget och ytligt, men jag vill verkligen ha en tjej som är snygg.
Jag har haft sex med fula, lite överviktiga tjejer.


Men när tänker mig en tjej som flickvän, så kan jag bara se en snygg tjej vid min sida. Hon behöver inte vara jättehet. Men hon måste ha vackert ansikte, och ha något tränad kropp. Hon måste ha medelstora bröst och på höften skall det synas att hon är kvinna. Fin rumpa måste hon också ha. Jag KAN inte bli kär annars.


Nu till problemet, konkurrensen om dessa tjejer är för jävla hög. Dock är jag inte en person som är så jävla självsäljande. Därför blir dessa tjejer aldrig intresserade när jag snackat med dem. Sure jag kan få blickar från många av dessa, och hålla kvar blicken så att de blir intresserade, men jag kommer aldrig att gå fram till någon av dessa och lyckas få dem på kroken. Jag är ingen person som _Naturligt_ leder folk. Jag tar ansvar för alla mina handlingar, och jag kan leda folk, men jag låter ofta andra folk få som dom vill, eftersom jag egentlige är ganska laidback. Det känns skit att man måste vara en "synlig" ledare för att få dessa kvinnor. Man måste prata högst och synas mest för annars finns det alltid något som är mer intressant.
Jag har oftast good intentions. Men detta gynnar fan aldrig mig mer än i relationer till killkompisar. Jag funderar på att bli ett ärkesvin, ragga på allt och alla, knulla sen inte investera någon tid som helst på att försöka ta kontakt. Folk som gör såhär har jag nämligen förstått är dem som lyckas med de snygga tjejerna. Detta skulle öka mitt självförtroende avsevärt, göra det mindre sviktande.
Det är ju nämligen som så att folk som inte bryr sig om andra kommer längst vad gäller både relationer och arbetsliv.

Så, någon som har erfarenhet av att "playa" snygga tjejer? Hjälper det? Blir man mer kongruent med sitt självförtroende? Blir man mer "alfa" och drivande och på så sätt attraktivare? "
 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0