Make It Happen

Jag har alltid varit liten & smal, & missförstå mig inte jag kan lätt lägga på mig ngra kilo på ben & så (brorsan kallar mig liksom för vandrade pinnen) vill inte se ut som ngn skinny bitch, de är fint med former & vältränad & man ser hälsosam ut, inte ngn anorekt förfan, men jag vill ändå gå ner lite? haha dubbelmoral, nej men jag vill ha ännu smalare mage & nästintill magrutor & större rumpa annars trivs jag med min kropp.

Så nu ska jag sätta igång & röra mig mer & börja äta hälsosammare, för jag äter skit mycket skräp? & jag äter som en häst alltså, undrar vart alla dem kilona sätter sig? nej men jag har sjukt svårt för att gå upp i vikt eller ner, har samma storlek i byxor som när jag var 14, för 9 år sen.

Jag måste väll erkänna att man blir lite motiverad när halva facebook tränar sönder sig haha, nej men eftersom jag har dansat sen jag var liten & när jag gick i skolan, lågstadie, högstadiet, gymnasiet & allt så hade jag dans flera timmar i veckan, vilket jag saknar ngt enormt, dansar ju absolut inte så mycket längre & spec inte när min bästa danspartner nu bor i sthlm.

Så har bestämmt mig för att jag nu ska gå in för de här, trotts att mina tabletter gör mig sjukt trött & hungrig all the time, får försöka ändå för gör man inte ngt åt de blir de ingen ändring & du har ingen annan än dig själv att skylla :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0