27 april

Från 10-12 imorse var ja & martina ute med hundarna :) Solade sen en snabbis då de var evigheter sen! Nu dricker jag kaffe & pumpar musiken, ska strax färga håret, blä orkar inte. Sen ska allting fixas inför ikväll då vi ska på fest i lite mera lyx om vi säger så (; hihi over N out / J hahah

tunga ord var det någon som sa

This isn't a love letter !!

Jag vet inte vad jag vill. jag vet inte vem jag är. jag vet inte ifall jag saknar dig eller inte. jag vet inte ifall jag tycker om dig på riktigt eller inte.

allt du gjort mot mig har kännts som ett stort svek igentligen. medan jag funnits här hela tiden har du ibland låtsats om som om jag inte ens existerat, och när du kommer på att jag lever igen, då står jag där med öppna armar och tar emot dig. det är så jävla fel.

men jag kan inte hjälpa det. det är något med dig som gör att jag inte kan låta bli, jag kan inte rå för det. men jag önskar att jag kunde. jag har länge önskat att jag bara skall kunna släppa dig, men hur mycket jag än försökt så har det inte gått, och jag hatar det.

För de jag går med på är så fel, så nu släpper jag dig. jag kommer bli så ledsen varje gång saker med dig kommer upp, men jag ska försöka vara stark. du förändrade mig, du betydde något för mig. men jag måste låta detta gå. 

that's the way it is.

26 april

Jag har åkt på hosta, halsont & världens förkylning .. kan inte andas.
Tacka gud att jag tog bort mina mandlar för ngra år sen annars hade jag legat sängliggandes & kämpat för att svälja mitt eget saliv.

Var ute med keylian, martina & tintin en promenad innan & nu kollar jag criminal & emelie håller på att färga håret. Jag borde också färga håret men hårfärgen står prydligt kvar i sin förpackning på byrån. imorgon kanske?

Marry me

Ska strax bege mig till körskolan, kör på jogging då vädret är så kasst? ;/ Ska möta upp emelie sen & så ska vi hem till mig & mysa efter att vi har fixat några grejer i stan :) hoppas ni får en underbar torsdag trotts vädret (; kiss!

Inte längre im out to late

Jag ville aldrig ha dig på det viset som andra kanske har det. Jag ville bara ge dig mitt hjärta och få ditt i utbyte. Jag ville inte äga din kropp, inte dina sinnen och inte din vilja. Jag ville bara ha ditt hjärta, och du fick mitt.

25 aprilNu Väntar vi bara på att spika allt om vi ska citera vad han säger. Den sista pusselbiten hoppas jag trycks in nu! Hade blivit så mega glad, inte för att jag inte redan är mega glad över de här utan bara detta lilla sista också så är de fulländat!
Kommer bli så otroligt kul!

Har en massa som måste fixas nu. stress?!
hur ska jag hinna allt
för
imorgon körskola all day
fredag fest hos rikamanskillarna? haha
måste måste måste nästa vecka ha de mesta klart inför detta ju.

BTW JAG HAR IPHONE IGEN WITH MY OLD NUMBER ;)
HAH ni fattar inte vilken lycka efter såhär 3 månader utan telefon, mitt liv stod still förfaan!!!

...

Det är så lätt att ta allting lättvindigt. Så enkelt att skratta åt allt. Det är så okonstlat att låta allting ske. ”I’m feeling rough, I’m feeling raw in the prime of my life”, och sen skratta ännu mer. Men man hamnar så lätt med ena foten på jorden och den andra i ett tivoli. Är det vad vi kallar stora vida världen? Det är inte svårt att slukas med i tempot. Men det är svårt att veta hur många sockervaddar man kan äta innan man kräks, vilka karuseller som går alldeles för snabbt och huruvida man egentligen vill lägga tid på att åka kärlekstunneln, och med vem. Hans röst ”Det är så svårt att balansera mellan trygghet och panik.” Ibland tar man sådan sats, springer allt vad man kan, kastar sig ut och inser att nu i helvete kan jag dö. Men så omsluts kroppen av någon sorts fallskärm och långsamt faller man, nej inte faller, man dansar likt en fjäder ner. Sen står man där på marken en stund senare och tittar uppåt och frågar sig själv om man verkligen är riktigt jävla klok. Lätt hög av att leva på kanten, men samtidigt vettskrämd av den lieman man smet undan med så liten marginal.24 april

Jag har fett brottom då jag ska vara på ett möte om 15 min, bra att blogga då jennie? Suttit i telefon tid halva morgonen & dessutom väntar jag på ett besked som kan ändra hela sommaren för mig? hihi Var nyss ute emd key & lämnade även filmen på videoaffären när mörkret faller - rekomenderad!

Nu ska jag borsta tänderna sen ta mig ner till stan!

Imorgon imorgon blir jag med iphone igen!!!!!!!!!! :D LYCKA!HAHA

LOVE & FRIENDSHIP

Det handlar inte om att bli vald. Det handlar inte heller om att välja. Det handlar om att bli vald, och att välja. Att välja den som valt en. Det är inte en tävling, men ett sorts spel kanske. Att få det man vill ha. Och inte för att lusten vill ha, utan för att hjärtat vill ha. Och det kan vara så himla svårt att veta skillnaden på vad lusten åtrår sig och på vad hjärnan vill och på vad hjärtat säger. Om det ändå fanns en handbok kring allt det där så skulle det vara mitt livs investering. Det finns så många tomrum som så lätt möbleras av inbillningar och drömmar. Illusioner i olika kombinationer som alltid leder mot något ljust och fräscht. Någonting som är mer än en kort förälskelse baserad på ett tafatt försök att möblera livet rätt. Men det blir så lätt fel. Det blir lätt fel och missförstånd och där ska inte soffan stå och jag vill ha vita väggar och absolut inte gröna som du vill ha. Så man vandrar inte samma väg. Det var drömmar. Illusioner. Fantasier om en början som aldrig riktigt skulle få ett slut. Det handlar liksom inte om att bli vald, och att finna sig i det. Det handlar inte heller om att välja och tro att det ska vara så himla enkelt sedan. Det är ett helvete. Ett helvete är det att pussla ihop det där. Att välja någon som väljer en tillbaka. Och inte för att lusten drar till sig det eller för att hjärnan vill, utan för att hjärtat säger. Måste. En liten början på någonting stort.

ingenting alls

Det är så lätt att nysta in sig i drömmar. Så lätt att börja lirka lite försiktigt i trådarna, livrädd att bli besviken ifall att nystanet inte tar den väg du önskat. Men så småningom tar otålighet, nyfikenhet och längtan över och lirkandet övergår i vilt slitande. Begäret i att nysta ut alla knutar och trådar i jakten på att finna en hemlig ingrediens långt därinne blir så stort att den tar över rädslan. Människor runt omkring försöker sansa, avbryta, lugna. Men du hör dem inte, ser dem inte längre. Förståndet är förlorat och du har tappat fäste om allt som inte involverar nystanet. Du rycker, sliter och skriker var gång ivern tar över. Människor runt omkring försöker slita undan dig, skriker att det är farligt att bete sig så som du gör nu, men du sparkar och slår mot dem. Ingenting kan komma i din väg. Nätter av rastlöshet senare har du lyckats dra ut alla trådar. Håret står på ända och svetten ligger blank i pannan när du möter besvikelsen i att inte finna någonting alls i garnets mitt. Faller platt. Allt slit. Du lägger dig i kvarlevorna av det som en gång var ett oöppnat nystan. Du är tom. Kan inte andas. Kan inte handla. Alla förväntningar… och så ingenting alls.

22 april

Jag blir så jävla förbannad, vi har satt en glaskula med en ängel i på mosters grav. & tror ni inte att ngn idiot har tagit den!? vem fan plundrar en grav!!!! tvi på sådanna människor alltså.

Btw hade så kul i helgen då jag & patricia & 9 av henns kill kompisar festade hos mig, vi drog sen till stan sjuk kväll (;
Igår gick jag & pappa ner i stan & käkade middag och drack öl på brooklyn :) mysigt, blev en sväng inom utposten också innan vi tog taxi hem, kollade sen sleeping beauty sämsta filmen någonsin.

Imorse kom martina över så käkade vi frukost & promenerade sen med key, resten av dagen har vi spenderat på min balkong med girltalk :)

20 april

Imorse kom semirs brorsa nebil hit så vi har druckit kaffe på balkongen & kört en runda till väla, vi planerar fest ikväll at my place, är keylian fri ikväll liksom (: idioten här brevid mig är störd, förstår inte hur jag har kunnat spendera en hel dag med honom? hahahha !!!!

Nu ska vi pumpa musiken & ringa ngra som är sugna på party ikvälll C yaaa :D

19 april

me walking my dog yesterday

to just be happy

varje gång han kliver ut genom den där dörren lämnar han ett tomrum innanför den. det är som att han plockar med sig en del av mig och till det att han kliver in igen är jag inte riktigt hel. ett svart litet hål i magen, lämnar han efter sig. ett litet ventilationshål där det blåser in luft. varmluft och kalluft. till det att han gör mig hel igen.


Jag vet att det är fel, men hur kan man säga stopp när man inte kan låta bli

Stolt Storasyster!

Min lillebror kommer hem idag efter skolan & säger att han vunnit ett stipendium, snacka om att han var snopen när rektorn & lärarna kallade in honom & bara du har vunnit 10000 kr & stipendium som 1 elev varje utgångsår vinner på peab! Är så stolt över min bror då han fick detta för han gick från noll till topp och är en av dem skickligaste inom hans utbildning! Är så glad för hans skull & dem ska göra ett repotage & film när han tar emot sitt diplom stipendium! Är en väldigt stolt storasyster idag Älskar dig min fina bror Jonathan! ♥

SUMMER

Jag & mina girls läste att dem behövde folk på rhodos så vi slängde ihop ett Cv jag, alex & martina på samma cv haha. Vill ju lova er att de inte var så seriöst men tror ni inte vi får svar att vi får komma på intervju, jo men klart så har martina klanten missat mejlet så intervjun var i lördes haha, så typiskt ... vi får väll ringa chefen igen för vem vet? kanske kanske ... haha hade varit riktigt kul iallafall då vårt jobb hade varit att gå omkring på stränderna & fixa in folk till paradiso, åka med på yatsar o hålla i en massa tävlingar bla. vollyboll m.m ;p
Jag hade ju trivts som fisken i vattnet, F U martina hahahhaha (;

she's a dancing machine

Jag ska strax sticka iväg till körskolan, dricker morgon kaffe i sängen & lyssnar på musik, Jag saknar min bästis semir idag som faaan! Kan inte fatta att han bor 60 mil ifrån mig?! Semir kooom hem!

Började automatiskt tänka på semme då ja fick en kommentar om hur länge jag dansat, jag började när jag var två då min mamma satte mig i dansskola sen har de bara fortsatt. Dans är mitt liv, förr var de mycket koreografi då vi hade en egen grupp som uppträdde, har även varit danslärare för yngre & varit inhyrd som dansare på nattclubbar. Mitt liv funkar inte utan dans så nu tycker jag min bästis & danspartner får ta ett flyg hem så vi kan boka danslokalen (; !!!!

13 April

Haha jag såg att jag skrivit 12 februari i ett inlägg längre ner, menar ju självklar april ;p my bad!
Idag är de iallafall fredagen den 13;e dagen har börjat med solning med mammsen & nu sitter jag & klunkar kaffe och ska snart ut på en powerwalk med min vovve i de fina vädret (: kissses!

Bedtime

Var inte alls sugen på vin efter ett tag så hyrde film med mami & köpte störst godispåsen :) mys! Nu ligger jag nerbäddad, key har sovit sen kl 8 så vi har inte varit ute på ngn kvällspromenad än, men vill inte väcka min lilla prins när han sover så han lär väll väcka mig 3 inatt eller ngt då han vill ut (men sånt man får ta) ;p nu ska jag nanna Natti!

12 februari

Hola!
körskolan
försäkringskassan
möte
workshop
hämtat min vovve
fikat med girlsen ♥

min dag sprang iväg?

Är sugen på att dra ut & ta ett glas vin ikväll, ngn som är på? hahah får ringa upp ngn av girlsen ;)

svar: dem svarta byxorna med dragkedja är köpta på gina trico :) btw thanks för dem söta kommentarerna gulliga ni är & ngn undrar vilket land jag är ifrån får höra den frågan ganska ofta haha men jag är helsvensk :p

NANANA NANA

Väntar på att min mami ska komma hem & då blir de mys middag med kött & klyftpotatis + bea (; är så hungrig så hade kunnat äta näst intill vad som! Har varit på körskolan idag, rally pinglan är mitt smeknamn av anders haha peter lindells pappa min körlärare, fattar knappt hur han står ut med mig men han börjar lära sig av mina damp i bilen & jag börjar lära mig av han "att jag pratar för mycke" men han säger också att jag kunde haft mitt körkort för längesen då jag redan kan köra bil? så jag kanske inte är så dålig trotts allt (; även om olyckan sitter i bakhuvudet så har jag släppt den mer & mer & vågar nog köra på högra nivå nu :) Har även lunchat med pappsen idag & umgåtts med mina girls at my place ♥

FUCK U BETTAFan vad jag vill dansa just nu, riktig porr dans där man
slänger runt håret i high heels i danslokalen helt ensam med sån här musik ;)

you have to get hurt, thats how you learn.The strongest people ...


Out there are the ones who laugh the hardest with a genuine smile. Those are the people who have fought the toughest battles & have decided they're not going to let anything hold them down.

yes .. så är det nog, nu ska jag nanna sov gott sötisar :)

somebody that I used to know

idag längtar jag allra mest till imorgon. är det inte så nästan jämt? varför är det så himla svårt att stanna upp (inte omöjligt, men så himla svårt). och varför är det så himla lätt att bli stött? småsur och irriterad. inte kunna bestämma sig för om man ska fly långt bort eller vara näranära. utanför kommer natten. jag är arg på mina (mar)drömmar. irriterad på någon nära utan att finna en enda god (icke egoistisk) anledning. det är en sån jävla dag där jag skulle kunna sätta hela hjärtan i brand med impulsiva känslostormar, så jag håller käften utav helvete istället. tiger. lägger band på känslor och tårar. önskar. och imorgon ska jag inte längta bort längre.
Now and then i think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done

we do it anyway cuz we love a little bit trouble

Har haft en jätte mysig dag då min familj åkte till farmor & käkade mat & kollade på film :) Efter de visade daddy oss hans hus i mörarp som han ska sälja, verkligen jätte fint, min pappa är så duktig på att renovera så de är inte sant!!

När jag kom hem fick jag städryck nu efter helgen då här ungefär såg ut som ett bombnedslag så nu är de avtorkat, damsugat & tvätten äår snart klar (: cassie lagar pasta med sås & strax ska vi lägga oss i soffan (;

Vet att min blogg är lite små tråkig nu men har tappat suget lite med att blogga & skriva för tillfället ;p

SATURDAY

Sitter & käkar en fiskgratäng med martina, vi har igentligen as brottom? Ska vara hos my på födelsedags fest 19.00!!!! & jag kom nyss ur duschen, BRA JENNIE!

måste snabba oss nu, ses ikväll i vimlet (; PUUUSSS

Hoppas på att träffa typ ngn sån här ute ikväll (; hahah 


we were all born beautiful. its the things we do that makes us ugly.

Ska strax ner till körskolan? yes ni läste rätt ahah. efter mina månaders uppehåll ska jag nu ge mig på de här igen. Var faktiskt alex som flitigt nog varit där nere i veckan som fick mig peppad!

Hon fick mig även till att sola idag, kanske lite mindre bra?! hahhaha

nu ska jag ut med min baby vovve sen dra på mig mysisstället & dra ner till skolan C yaa ;)

3 april

Godmorning, klcokan har inte passerat 9 än & jag har varit ute en lång promenad med key & sitter nu & väntar på att kaffet ska bli klart. Har suttit & kollat runt efter en ny iphone då allt strulat tills sig för mig som vanligt & jag har fortfarande ingen telefon? Förstår inte bokstavligt hur jag klarat mig i 2 månader utan en mobiiiiil!???? ett sort frågetecken de där (;

Jag ska sätta mig & fixa mina naglar nu, ska försöka ta en bild sen så ni får se lite resultat :) PUUSSS!

I have a "chock" moment (;

OKEY? efter mitt förra inlägg skulle jag bara logga in & kolla igenom min blogg lite, över 300 kommentarer jag missat att läsa, u got to be f*cking kidding me, de är ngt nytt system som dme införde för ett tag sen att man måste trycka på kommentarer för att se inte som förr när dem kom upp direkt när jag loggade in på min blogg? hahah förstår vf folk ger upp att kommentera nu på ett tag då jag inte gett er ngn respons alls! fölåt!

Jag lovar från & med nu blir ni bättre på att kommentera igen så ska jag svara på era kommentarer, ett löfte från mig till er (;

Har även fått en massa engelska kommentarer, visste inte att min blogg hade translate? .. men antagligen. kul iallafall :D dog lite av vissa kommentarer ni är super!

Jag besöker själv ett antal bloggar då & då & är sämst på att kommentera så ja vet ju att även om statestiken är i skyarna så är de sällan folk som kommenterar därför min chock på att jag missat så många kommentarer!

Men lovar er kommer bli ändring så kommentera mera!
Nu ska jag & min babyvovve nanna natti / J

BEAT THE WORLD

Inskaffade mig en ny silvrig kalender idag :) Eftersom de var ett tag sen de var nytt år & jag har kladdat på vanliga rit papper sen dess för att komma ihåg allt jag behöver ha nerskrivit, så på tiden att jag skaffade mig en ny sådan (;
Fick även med mig hem dem coolaste skorna på hela väla! OMG sista 36;an också, hoppas dem hinner bli slutsålda & att dem inte tar in nya vill vara den ända som har dem igentligen hahahha :D så maffiga kommer sitta fint med 16 cm klack i helgen då vi ska fira my :D
vad inte vad som flugit i mig, bor i mina höga skor dagligen! 9 "pumps" på 2 månader - skoholic ?! hihi

Btw har glömt att berätta om helgens bravader då vi firade åsa (daddys girlfriend) & min kusselini fredde med bowling & utgång! fyfan vad trevligt jag hade ;D


love my family ♥

2 april

Vaknade lite senare idag då jag & mamma satt & pratade halva natten igår över en massa koppar te. Min mamma är verkligen jätte klok & förstående, jag älskar henne så otroligt mycket! ♥

Jag har nyss duschat & ska snart bege mig ner till stan för en massa ärenden (papper som ska fyllas i) & en hel lista på saker som ska inhandlas.
Hoppas ni får en härlig måndag!

RSS 2.0