lilla rädda jennie

Jag är den mest lättskrämda personen jag vet. & jag klarar inte av skräck i ngra större mängder, till och med bb fick mig att darra haha. ja ni ser ju mesen själv här! Tur att mamma kom hem från sin flygning & klev innanför dörren nyss annars hade jag ringt hela min kontaktlista & bett dem komma hit & sätta sig med mig i soffan. Omöjligt att jag hade suttit här själv haha.

Jag har kollat lite på lghter idag, de är ju så kul :) finns ju väldigt många fina, man kan ju knappt välja? men undra hur de ska gå när jag väl ska bo själv,? jag som är så rädd för allt & skrämmer upp mig själv för ingenting,. måste nog skaffa mig en inneboende tills jag inskaffar min vovve (:

du spela på min svaghet & jag spelade me, för att va me, men du känner inte mig, du vet inte hur jag e.

Malin hämtade upp mig så cruzade vi till ikea :D de blev mat & skohylla, imorron flyttar malls närmare mig (: är så glad att man ska orka gå till henne nu haha för dalhem är way långt bort!  

Godmorgon!

Jag hinner aldrig träffa min semir, han jobbar alltid natt så duktig som han är (: Så efter hans nattpass gick han upp till mig, så kände att jag var tvungen att slita mig upp från sängen när han stod & tjata ;) Vi sitter med mamma i köket & dricker kaffe nu. De regnar ute & jag måste säga att jag tycker de är jätte mysigt, de till och med påminner lite sommar regn & de är min favorit ;D haha ja vet jag är lite konstig!


låt folk va

Fan vad jag tycker om er läsare, mina trogna som nya, ibland bara skjuter statestiken iväg (: väldigt skojsigt! För de finns ju så många haters överallt. Är så trött på att folk ska ha åsikter & kommentarer om andra. palla bry sig! seriöst.
jag hatar folk som klankar ner andra människor. de spelar ingen roll med vad, utan bara tanken av att trycka ner någon. vafan skärp er! de visar bara vilken osäker & liten person ni är.

Let the fucking sunshine, shiiine the PIP iiin!!!jag e väldigt öppen om mitt liv och mina tankar jämt, fast när det kommer till personliga saker kan jag tiga.
Jag ska försöka förklara lite hur jag e. Eller hur jag ser på vissa saker och hur jag tänker i min lilla hjärna.
Ja kan säga så här. Hur glad jag än verkar, hur sprallig och galen jag framstår som, så är det ofta en mask som jag råkar sätter på. Egentligen e jag en väldigt bitter liten dam. Jag tänker saker hela tiden, för min hjärna snurrar 100 varv i mitt huvud hela tiden. De värsta är nog att jag kollar på alla mina fel och hittar så mycket jag skulle vilja ha eller ändra på. Jag vet inte hur jag ska hantera vissa saker längre.

Dem ända personerna som ser mina skitzo ryck e min kära familj & mina närmsta vänner. Dem kan se hur jag från en sek va hur jävla glad som helst och sen på mindre än en fjärde dels sek ändras jag, och blir lessen och deprimerad.
Mamma brukar säga att när jag e glad e det en sån känsla hon får i kroppen som hon aldrig vill ska försvinna, Hon känner hur lycklig jag e i just den stunden, men sen när jag ändrar och blir lessen, sur eller bara allmänt bitchig så får hon en klump i magen, och vill göra allt för att jag ska bli den glada Jennie igen
Hon försöker verkligen.
Men jag kan ju inte låssas vara glad när jag inte är de, jag aknske skriver jävligt mycket i min blogg som andra inte skriver, om hur jag mår för stunden & hur jag ser på saker & ting. Men de är ju äkta iallafall, jag tror de finns så många som låssar att dem är lyckliga & de framstår som dem har perfektaste livet. Jag säger inte att de inte finns dem som har de. För de tror jag verkligen. Men jag vill ju hitta riktigt lycka inte låssa att jag är de.
Man träffar på idioter hela tiden men de är ju bara kliva över dem & gå vidare
Jag tror de finns mycke i livet som får en att må så bra, de gäller bara att hitta de (:

hah fan vad långt & jobbigt inlägg detta blev då, nu ska jag ringa min andra halva & fråga om hon vill hänge med ut & jogga, här ska vi fixa tajt body till sommaren (; puss sötisar!

sunny daysfÖrlåt för jag är så jävla kass på att uppdatera, men de har varit en stressig & solig dag & jag har även umgåtts med min bästis peppe (: ♥

jag gråter inte. jag spyr
Denna texten är ju ganska klockren. Säger inte att alla guys är såhär. För de finns hur många fina personer som helst (:
Men idag var den passande. Nu ska jag lägga mig i min biggo säng & sova gott med mina små nallar haha (jag vet att jag är töntig) men ja, jag har kvar mina nallar sen jag var liten ;p

Jag trodde nog att ngt sånt här skulle kunna knäcka mig, men så fel man kan ha, jag har aldrig kännt mig såhär stark som jag gör nu (: puss & godnatt mina söta läsare!

enough is enough

Okey, nu räker det. Jag ska sluta va så dum! Nu ska jag tänka på mig själv! När sluta jag med det? Öh?
Lyssna nu här, jag lever mycket för just känslan, känns det bra så kör jag, sen blir jag bekväm och då vantrivs jag och fastnar.? Étt tag känns de bra sen kommer nerförsbacken ... tyvärr. Men man måste alltid tänka på sig själv, till och med vara lite självsik ibland. Det tycker jag kan va svårt, men nu måste jag göra det.
För alla andra gör de.
Jag är ingen robot. Jag har känslor. Mycket mer än vad du tror. Min kropp är inte gjord av metall, och jag hålls inte ihop av massa skruvar. Det räcker inte med att fylla mig med bensin för att få igång mig. Jag antar att jag alltid vill ha mera. Jag har ett pumpande och bultande hjärta som du fått till att sluta slå. 

26 mars

Får man må såhär dåligt? haha fan. Hade as kul igår :D & de tackar vi mina underbara vänner för. Kunde ju struntat i den .. dem sista shottarna (; ! menmen. Vaknar av att jag har drömt helt knas drömmar inatt. Jag ville nog ställa allt tillrätta i drömmen men de är man två om och de är inte meningen att bara jag ska försöka för oss båda.

Ikväll ska vi fira petras birthday, åhå ja .. fan ahha men de är väll bara en återställare som gäller sen får vi ju se hur de slutar ikväll (;

and then the tearse run down your face

Vet ni vad jag gör :D Jag sitter & tittar på olika små hudvalpar. NI vet ju att vi var tvungna att avliva min älskling för att han fick cancer ;( Jag saknar & tänke på honom varje dag. De är tungt när man har haft en liten lurvig varelse vid sidan om sig i 9 år. Det liksom fattas ngt i mitt liv. De sitter även kvar i än, när man kommer hem öppnar man dörren lite försiktigt för man är rädd att han ska komma rusandes. Man skriker chevie när de finns mat kvar på talriken som man inte orkar äta upp, även om han inte finns kvar liksom ;(. Dem soliga dagarna/regniga dagarna/snöstormsdagarna när han stod cch pep i ens öra som en galning för han ville ut. Allt sånt saknar man. När han tuggat sönder favorit tröjan. Du skulle få tugga sönder alla kläder jag har bara du hade kommit tillbaka.

Att jag vill skaffa en ny är absolut inte för att ersätta chevie. Inte alls. Jag älskar chevie av hela mitt hjärta. Men jag vill ha en lurvig varelse att leka & dela hemlisar med. & när jag skaffat honom vet jag att en liten del av chevie kommer leva vidare :) jag kommer tänka på honom när jag ser likheterna.

Att man kan ha så starka känslor och mycket kärlek till ett djur, de är fucking obeskrivligt.

Han var mitt allt. ♥


hah fuck jag klarade inte av att skriva detta inlägget utan att jag börjar gråta. trodde jag skulle klara de.
FAN CHEVIE JAG SAKNAR DIIIIIIIG!!!! hur fan kunde du tas ifrån mig 
åååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


lilla lilla jennie

Kvinna, unga kvinna, öppna dina ögon utan rädsla. Tänk efter och inse att du ännu är ung för att ge din kärlek.
Tänk på dig, tänk på dig ..

Kanske ska jag isolera mig från människor och världen ett tag. Lära känna mig själv och mina olika sidor.
Under mina 22 år som jag levt börjar jag nu på nått konstigt sätt klura ut vem fan Jennie är.
Har jag bara stressat mig igenom ungdomen och livet utan att veta vem jag är. När jag tänker tillbaka så kan jag fan inte påstå att jag levt ett tråkigt liv. Och jag ångrar inget direkt. Allt har ju en mening tyvärr.
Det har alltid varit väldigt häcktiskt och pang på. Jag har liksom inte stannat upp och tagit lugna andetag, inte tänkt igenom speciellt mycket utan bara gått på känslan.
Men nu är det dags Jennie ;)

food-time!

Har varit i staden hela dagen, men mig själv, skönt ibland (: gick runder i alla möjliga affärer, handlade hem en cool jeansgrejtröja jag tänkte ha på lör på petras birthday party (; hihi Mötte sen alex så gick vi & handlade mat så nu ska vi göra pastasallad :D mums!

24 mars

Har fått lite frågor om behandlingen, de känns för privat för att dela med mig om vad de handlar om, mina närmsta vänner vet. Men det är inget allvarligt så ni behöver inte oroa er :) , De är bara medicinen som är väldigt allvarlig & farlig. Men vet många som gått igenom detta & de har visat bra resultat för dem (:

Nu ska jag ner i stan inom systemet & handla hem lite vin till helgen, sen inom apoteket & gecko! puss!

our story

Jag har berättat om honom förut, han som stal mitt hjärta på en natt. Han dejtade igentligen min bästa vän. Men efter första gången vi träffades då vi satt flera styckna på en bänk, så tog han tag i min hand & Jag kände något jag aldrig känt förut. Hon förstod ganska snabbt vad som fanns mellan oss & jag tackar henne än idag att hon lät de gå. För han förändrade mitt liv. Vi hade våra upp & ner som alla andra. Vi var unga jag var bara 14. Vi träffades i perioder, men under dem gångerna vi träffades hade vi bara ögon för varandra. Vi lallade omkring i dessa perioder men jämt tjaffsade vi. Det var ju så jävla mycket snack och rykten jämt, om att du var inte bra & vad du kunde göra med mig & allt jag fick höra. Plus att vi båda va rätt bra på att sätta igång. Ja rena rama helvetet va det. Ibland ville jag bara skita i allt och skita i honom. I början körde vi båda några fulingar. Då menar jag att vi båda hade någon vid sidan av. Jag fick höra den ena efter de andra, & han desamma om mig. De gick tider då vi inte sågs allt. Men som gjorda för varandra kom vi ju tillbaka.  

Du har gråtit i min famn, & jag i din. De var för mycket problem, allt runt omkring. Vi passade inte in i tiden. 

Jag va så lessen, varje dag, skolan var en pest, jag söp mig full och ignorerade allt. Ignorerade att han va med andra tjejer, för vi hade ju gått vidare. vi hade ju bestämt en gång för alla. Jag led inombords, men jag visade inget. Då hände de, jag träffade på hans mamma framme i kassan, vi hade sällskap en bit på vägen hem & då sa hon till mig att Elo hade berättat för henne att han mådde dåligt. Att han hade starka känslor för mig och att han va så fruktansvärt rädd att bli sårad osv. Hans mamma sa då till honom att han skulle göra det hans hjärta ville, och om det var att sattsa på mig so skulle han göra det. Den kvällen kom Elo till min lght.
Jag kan inte vara utan dig längre.
Jag älskar dig
De var inte alltid vi, men ändå alltid vi.
Du var min första kärlek & du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Men vad var de som hände, d gick nått år & jag tappade känslor helt, jag började kolla åt andra killars håll. Jag glömmer aldrig när vi satt i köket & du frågade om jag träffade ngn annan. Du kände de. Du kände att de inte var samma mellan oss. Jag älskar dig fortfarande. & den dagen dem ringde mig & sa att dem tagit dig då bröt min värld ihop. Jag minns hur jag höll i telefonen & när din syster berättade gled den genom fingrarna rakt ner i marken. Jag vet att du aldrig skulle lägga ett finger, inte på mig. De fanns ingen som du. & ja vet att många säger men jennie de e för att de e du. du är hans allt. men du vet ju också vad andra berättade för dig, om hur han var.
Han skulle aldrig röra dig jennie, men hon är inte du.

De har gått två år nu sen jag vittnade. Jag har inte orkat berätta de här förut men fick ett samtal idag av hans syster där hon berättar att hon pratat med honom & han saknar & tänker på mig. Jag tänker på dig också så mycket,
Du visade mig en del av världen elvedin men du vet att de inte kommer bli som förr. De finns inget vi mer.
jag älskar dig men inte på samma sätt längre bara.

If you don't like me remember it's mind over matter; I don't mind and you don't matter.

Jag har aldrig varit tjejen som följt mode, jag kör mitt eget race. tycker att alla har en egen stil som ingen annan passar i. Aas coolt att man har sina egna ideer med sin egna stil. Jag var precis ute & sprang & passade på att hämta ut min vita långkjol som jag beställt hem (: skitsnygg! Jag får många kommentarer när jag är ute om fan vad grymt av dig att du vågar showa magen, men även snea blickar, tro mig, av både tjejer & killar. men så e jennie, de är verkligen jennie!! Jag har ofta sneackers de är ju både coolt & bekvämt, men klart att klackarna åker på ibland. jag blir nog mest imponerad av folk som vågar ha sin egen stil & inte bara är en i mängden ;p

Just nu sitter jag & kränger två rostmackor med riktigt mycke smör :D Min mamma tyckte jag såg mager ut & då kom jag på att jag inte ätit ngt idag, har en tendens av att glömma de ibland? men jag undrar fan hur för när jag väl äter, äter jag som en häst!

haha nu kom min brorsa nyss in i köket, han bara åh har du gjort rostmackor!! haha han går på diet med frugan sin så dem får typ inte äta ett skit. han bara fattaru så hungrig jag är, jag till och med längtar tills vi ska äta morötterna som står på schemat för idag, haha då e de fan illa!!!


Jag vill på riktigt!

När klockan ringde imorse ville jag bara slänga den i väggen. Daddy kom hit på kaffe & sen körde han mig till min läkare, nu är de bestämmt jag ska börja på min behandling i 4 månader. Jag kommer påbörja den 1 september eftersom man inte får vara i sol överhuvudtaget så får jag inte gå på den över sommaren.

Jag hoppas att jag inte har flytt landet eller ngt för jag måste verkligen genomgå de här, men med mina planer så kan man ju aldrig vara säker.
För jag har ju varit inne på att bostätta mig i ett varmare land ett bra tag nu. Men flickor som mig vill ju så mycket. Men en dag vet jag att jag har provat på allt de där jag vill. Ofcourse att man vill ha sitt lilla egna crib & med min hjärna som aldrig kan bestämma sig så är jag inne på olika spår om min framtid hela tiden. Men jag har de bra som jag har de, jag bor med min mamma som är flygvärdinna & som även bor i sthlm så lägenheten är ju så gott som min egen. Jag har all tid i världen att vara själv. Visst vill jag ha min egna inredning & fixa precis så som jag vill ha de. Men jag behöver ju inte ha de nu?

I sommar blir de nog jobb på sommarstället som servitris, jag älskar stå i baren, få dricks av fulla människor (; springa i mina shorts & servera alla på uteserveringen, lyssna på livebanden & höra skratten från barnen i poolen. Även om jag samtidigt bara skulle vilja dra till greec & hyra en lägenhet & jobba på stranden. äh de är så mycke jag vill & jag är bara 22 men asså tiden går fort. Man är bara ung en gång & jag måste börja trycka av & verkligen genomföra sakerna jag vill. Min mamma är en smart kvinna & brukar säga - Du ångrar inte de du gjort jennie, Du ångrar allt du inte gjorde.


Nu ska jag göra ngt jag inte gjort på väääldigt länge, flera månader sen. Jag ska springa ner & sola 10 min. Jag behöver de så jag känner mig lite fräshare (:

Är även sugen på att tatuera mig, kan knappt tro att de kommer från min mun!? :O har alltid tyckt de är fullt, tjejer med tatoos men .. har sett den perfekta. :D


Liten, bitter, ettrig, högljud, bitchig och världens snällaste :)

VA MITT LIV E DRAMATISKT!
Ja orkar inte med denna självplågeri. Va fan håller jag på med. E detta min nya grej.? Att må skit tills jag får mitt lilla häckto av gladhet? Den funkar nu, men jag kommer kracha. va håller du på med?
Just nu känns allt sådär. Jag har personer i mitt liv som jag älskar och som verkligen får mig att må bra. Sedan finns det en speciell person som skakat om mitt hjärta lite sådär .. och denna person är någon som inte kan vara i behov av någon/något. Vägrar att ge an, måste iväg o göra sitt. Jag förstår det, jag e själv så. Jag flyr hela tiden, jag lärde känna mig och så försvann jag långsammt, eftersom jag ej var lycklig.
Just nu måste jag tänka på mig själv och sluta vilja behaga någon annan. Jag vill så mycket. Jag vill va me honom, resa runt, leva i galenhet. kommer detta ske? Jag vet inte, mycket möjligt, men också absolut rena rama drömmen.

Jag vill inte känna klumpen i magen, jag vill känna fjärilar istället.
Om jag håller mig borta kommer klumpen, om jag klamrar mig fast, vad göra?
Snart e tiden inne. Jag ignorerar det till den e kommen, då kan jag gå i ide och komma ut när solen e tillbaka.
Ni ser självplågeri, nyttigt?Skulle du vilja skulle jag följt dig  ...


Vänner är familjen vi själva väljer <3
Har haft en mysdag med mina fina vänner idag (: jag älskar er ♥

Iväg & Fika med favoriterna i stan (:

THE BIG SUN IS OVER MY TOWN

En apa stod & dansade i mitt sovrum imorse & drog av mig täcket. Tack semir för att du väcker mig 08.13. Solen skiner ute & vi sitter med kaffe & frulle på balkongen. Ringde allé nyss, blir ner i stan en runda & mysa. :)


Glöm inte bort när någon som betyder allt för dig gör dig något gott,
de räcker med att bara få dig att le.
 


 Jag har märkt att många bara tänker på allt det dåliga men inget av det som är bra? och det är en självklarhet att vi gör, vi tänker inte på minnen då vi mådde bra med en person, utan när vi mår dåligt. Får höra detta ofta "han gör allt för mig men jag kan inte ta emot" Det är de sista du inte ska göra, När vi får något som en människa ger så ska vi ta emot med kärlek och ta vara på det. Speciellt när det är någon du älskar, du vet egentligen inte om hur mycket du vill ha det han/hon ger dig, Det är bara för stunden man tycker det blir "för mycket" Låt det heller bli för mycket än för lite. För vi får alltid ångest och vi hatar oss själva för vi inte tog vara på det vi fick helt gratis. 


what are words if you really don't mean them when you say them

de känns som vissa dagar innehåller mer tankar än andra.

De är inte första gången jag får höra ordet bitch eller hon tror hon är ngt. men de är ju alltd från folk som inte känner mig. varför ska jag förklara mig. om folk väljer att ha fördomar är de ju upp till dem. jag vet inte varför men de är kanske ngn utstrålning som gör att folk får den uppfattningen,
jag har alltid varit tjejen med väldigt hög emetionell känsla. Jag har väldigt svårt för att såra ngn & tycker alltid synd om folk som blir behandlade dåligt. även djur. jag sätter mig helt & hållet av hela mitt hjärta in i hur ngn annan känner. Ibland är de ju bra men de kan också påverka än för man tar de med sig. & de tar mycket energi att alltid lyssna och förstå andra. Jag hinner inte ta itu med mig själv. Jag försöker så mycket & vill så väl. Men ibland orkar inte jag heller. jag är ingen maskin, även om jag ibland börjar tro de.
Folk känner sånt så dem värdesätter inte ens tid. utan när de passar dem & när dem har tid då vet dem att jennie finns. Men de finns ju faktiskt dem gånger jag vill att ngn annan ska finnas.

jag ger dig hela mitt hjärta om du ger mig halva ditt.

Dont call my name.

Om jag vill skriva. så väljer jag vad jag vill skriva. & om folk har tankar kring varför jag skriver djupt/deprimerande/sorgligt vafan som helst så fine, de rör mig inte i ryggen. Att skriva får mig att bli lättare. & ni är ju inte tvingade till att läsa? livet är inte en dans på roser alltid. & de tror jag inte de är för ngn.

Jag levde, jag andades fastän det kändes som om jag var död. Jag kände ingenting. Ingen kärlek. Ingen lycka. Inget hat. Jag kände ingenting. Det var som att jag bara gick omkring och tittade. Jag hörde inte vad andra sa. Vad andra kände. Jag ville inte se. Jag kände inte när de försökte, skakade om mig, skrek. Försökte få mig att leva.  

Ibland kunde jag göra ett dåligt försök till att låtsas. Tills jag en dag föll och allting svartnade. Jag kunde inte längre dölja allting jag egentligen kände inuti mig. När ambulansen kom och de bar mig, tittade på mig, skakade om mig och försökte få mig att vakna så fortsatte jag bara att blunda. Jag hörde vad dem sa men jag lyssnade inte. Jag ville bara ligga kvar där tills allting blev bra igen. De ända som nappade tag i mig och fick mig att lyssna var när jag hörde en kvinnoröst säga "Du är inte sjuk lilla vän, du har bara ont i själen, väldigt väldigt ont". Då grät jag. Jag grät så förskräckligt mycket. För då insåg jag att jag hade utelämnat mig själv helt och hållet. Förstört mig och förstört allting.

Vid den den stunden trodde jag att jag aldrig skulle leva igen. Och om jag skulle leva. Skulle jag leva död, leva i min egna värld där inget hade någon mening. Där ingenting hade någon betydelse alls. Fast jag hade fel. För.

När man är på gränsen till att lämna allting. Bara släppa taget om allt och dra. För ingenting spelar någon roll någon mer. När man nått botten helt enkelt. Det är då man ska börja om. Det tar tid, det vet jag. Men det är värt det. För när man mår bra igen, då mår man som bäst. För då har man redan smakat på botten och då smakar allting bättre än vad det någonsin har gjort.

Cuz im a daddy's girl!

 Kärlek är galenskap. Att älska är galenskap. Att gång på gång slänga sitt hjärta till någon som inte tar emot det är galenskap. Att bråka hela dagen och pussas under täcket om natten är galenskap. Men kärlek som inte är galenskap är inte kärlek.

Take this for what it is.

Handlade en påse godis & sprang över gatan hem till mathias dit alex också kom, vi tittade bb & skrattade. Nu menar jag verkligen skrattade. iDAG har vi skrattat, ni vet när tårarna sprutar & magen viker sig & man kan inte andas? ja så myket har vi skrattat idag. & de här skrattmomentet kommer vi ha roliga stunder med framöver vill jag lova haha (;

Runaway

Varför göra allt så komplicerat, När du rymmer ifrån dina egna problem du orsakat och lämnar han/henne ensam Lär problemen jaga dig, Och du känner ångest och allt är ditt fel, har du otur går det inte att reparera, För i denna situationen finns det direkt ingen tur. Rym hand i hand från problemet, ni två är snabbare tillsammans än att rymma själv från sitt egna problem och till nästa gång? orsaka inte samma problem :) .. testa och se själva mina damer och herrar. 

 

gråzon.

Det är inget nytt.  I 9 av 10 situationer så vet jag inte vad jag vill. Den återstående situationen så låtsas jag om att jag vet vad jag vill. Så bra att jag lyckas övertyga mig själv att det faktiskt är så jag känner. Vet dock en sak. Spelar ingen roll hur det slutar, jag lyckas aldrig klura ut mina känslor förrän det är försent.

Alla säger att när det är rätt så vet man. Men tror fan inte det. Livet är inte svart och vitt. Om det är det - fan vad jag är off med min gråzon.

Jätte nyktra!

Nu sitter jag i mitt kök med allé & nemo, dem andra sover, vi skulle ha efterfest men de blir käk istället :D Spagetti & köttfärssås riktigt svenne mat men vi är hungriga :) hihi mår toppen efter a lot of alcohol !!! nu höjer vi musiken smaklig måltid!!

lördag

Vilken skön lördagsmorgon jag har haft, mår toppen! Nu ska jag kila bort till kusinen men först inom video & hadla cigg sen blir de kaffe & frulle hos kimi (: Hade jätte trevligt igår på kalaset! älskar att umgås med min lite störda familj :D ♥

I'll BE THE ROCK YOU CAN BUILD ON

Ser ni att jag kluddat lite här i bloggen & försökt ändra design haha ja jag är ju ingen höjdare på de precis! Men har man inget & göra så!
Nu ska jag hoppa in i duschen & fixa till mig lite, går fortfarande runt i min morronrock! Vill göra ngt med mitt hår, de känns så livlöst & tråkigt. Har funderat på att färga de men får beslutsångest om vilken färg ;s
Framåt fredagkvällen ska vi ut på landet i ekeby & fira mina kusiner som blir 16 & 20 :) Hade tänkt ta en vit helg denna helgen, dem som känner mig vet ju att jag har lite svårt för att växla ner, fast om jag känner min family rätt så blir de ett sjuhundrande fest kalas ;D haha Men imorron den dagen blir vit, eller ;) ?Här har ni en bild på mig från i sommras på bargatorna i magaluf!


one piece

Inget criminal. är förbannad. varför åh. JAja jag har ändå ätit kött & sallad idag. omgivningen runt mig går på diet, varenda jävel tycker jag, ja inte ja iallafall, men eftersom dem lagar maten så har jag ju ätit de också, har ju självklart tryckt i mig lite pizza, youghurt, macka, flingor med sylt och mjölk och kaffe också såklart.

Vet ni vad jag vill ha, jag vet jag är lite små töntig, men jag vill ha en sån one piece dräkt. jag vill & spec nu när de snöar, så mysigt att ha på sig & jag som är så frösen av mig. Ja en sån vill jag ha :) denna bruna tyckte jag var väldigt fin, nallebjörn :D hii 

söta torsdag kväll

Ligger & kollar bb, ibland kan man faktiskt skratta riktigt mycke åt alla sjuka grejer som händer i de där huset.
Jag, mamma & alex har suttit hela kvällen & snackat om livet,.. vet de låter väldigt djupt. men de var de också :) haha!

Nu ska jag ut & ta en cigg på balkongen sen ska jag krypa ner i min biggo säng & kolla criminalminds mitt favvo program :D som ni säkert redan vet (; peace out jennie's in the house hahah! var bara tvungen!

ANYTHING YOU WANT BOY YOU KNOW I GET IT FOR YA ;D

Waaassuuup! idag är jag på bra humör. inte ofta jag är de nu för tiden haha är inne på 3;e koppen, diskat (sällan) damsugat igen & tagit hand om tvättberget. Jag tror jag hade blivit den perfekta hemmafrun haha :D
Ska rota fram ngt ur garderoben nu sen kanske promenera bort till allé var ett tag sen jag var på den sidan av stan (; Nu ska jag ringa min andra sis & fråga om hon ska hänge med! CIAO BELLA!

Kom ihåg hur blind du än är just nu,

Det är många som inte tror på kärleken, och det är oftast för de blivit sårade, Kan förstå den känslan. Alla vi går igenom saker i livet som ger oss syn på olika saker, saker vi inte trodde fanns och saker som även chockar än.
En sak förstår vi inte och det är under den tiden vi lider & under tiden vi gråter, lär vi oss något nytt.. Huvudsaken är inte hur snabbt vi kommer till målet, utan vägen dit.

När vi möter på en mörk sida full av smärta och svek väntar alltid den ljusa sidan med skratt och glädje, Tvinga inte tiden komma fram, låt den själv komma till dig.

Sätt dig och tänk är jag stark som står ut och låter allt detta glida igenom just mig. Ja! du är stark och du lär bli ännu starkare.. Själv kan jag inte förstå det, men innerst inne vet jag det.

Träffar du på någon som passar dig, uppskatta det och dela allt du kan, visa din kärlek genom ärlighet, trohet och respekt. Råkar du möta på någon som ger dig dåliga resultat, ge inte upp visa personen att de goda vinner de onda, märker du att det inte hjälper.. lämna personen ifred. Då vet både du och jag att du förtjänar bättre, och det finns bättre!


Kärleken är inte grå, kärleken är fin, när en person älskar och blir älskad, när det delar livet tillsmmans,  kärlek är något alla förtjänar och förhoppningsvis lär uppleva. 

Kom ihåg hur blind du än är just nu, lär dina ögon se något du inte trodde fanns.

I get lost in the beauty of everything I see

Jag är så otroligt trött på att människor ska säga till mig hur jag är, eller vad som är bäst för mig.

Dessa månader har varit jävligt jobbiga månader i mitt liv. Jag har sett mig själv och andra förändrats till något man aldrig trodde man skulle bli. Dock hann jag vakna upp innan jag ramlat ned för trappan. Jag har alltid varit en ödmjuk person, och ganska lugn även fast man inte tror det. Det kanske skriker uppmärksamhet om mig, vad vet jag. Men det är inte meningen, jag bara finns där och syns lite för mycket, ibland.

Jag har alltid haft problem med mina aggresioner. Sagt saker när jag varit arg eller ledsen, aldrig annars. Jag är sån som tillsist exploderar. & då kan de bli saker jag egentligen inte menar. Och ibland har det gått till överstyr.

Jag är inte tjejen som gillar att stå i centrum och synas. Jag klarade inte ens av att redovisa inför mina egna klasskamrater utan att benen vek sig och jag gömde mig bakom mina papper, stammade och blev nervös.

Jag är inte alls så självsäker som folk verkar tro. Utseendet är inte allting. Sluta sätt mig i ett fack. Tvärtom. Jag har insett att människors insida verkligen kan glänsa, och verkligen kan få en att fastna för någon man inte alls trodde så mycket om.

De som säger att små saker inte har så stor betydelse, well försök somna med en mygga i sovrummet.

Alex sover fortfarande, jag vaknade för ngn timme sen, har gjort kaffe, diskat & tänkte snart krypa in i duschen, jag fryser ngt otroligt fast att de inte verkar vara så kallt ute. ;s Godmorgon på er iallafall :)


Hon förlorade aldrig hans hjärta, det ligger kvar i byrån.

 

Du har mitt hjärta sa han
och öppnade sin hand
där låg ett litet hjärta utav silver
Och så länge du har det här hjärtat så har du mig
Men sa hon oroligt.
Tänk om jag tappar bort det?
Jag måste köpa en kedja.
Nej sa han. Kärlek är frihet och tillit.
Hjärtat ska inte vara kedjat till något.
Så länge du älskar så kommer du inte tappa bort det.
Lita på det.
Skulle du någonsin göra det,
så var det aldrig ditt.
Jag kommer aldrig tappa bort det sa hon och log.
Aldrig.Kärlek är inte att kunna höra orden Jag älskar dig..
Kärlek är att ha förmågan att säga orden Jag älskar dig..

 Detta är min favorit film från när jag var liten flicka (:

me & my girls :)

När man är lite nere är de bästa som finns sina tjejkompisar, en skål popcorn & nertryckta i sängen framför en film :) ♥

I always find something wrongIf you start to miss me, remember..
I didn't leave, you pusched me away

Den får liv först när du lär dig, Att se att det finns färger i en vind

Måste bara säga att the black swan var lite wierdo. Jag vet inte vad ni tycker men, hmm den var speciell måste jag ju säga ;s.
Idag har jag suttit på datorn & skickat iväg en del papper (: så de känns bra nu.
Blev även besvarad på samtalen jag ringt nonstop. äntligen :D nu får vi se hur de blir med de här. hoppas!
Min mamma står här brevid mig & lagar jätte god mat, hon ska till sthlm idag. kommer sakna henne. De är underbart att ha henne hemma :) Förresten jag mår bra idag. otroligt bra. (min kropp har inte spelat mig ngt spratt än) så får hoppas den inte överraskar mig! Nu blir de mat mums!  Ja, allt som finns omkring dig
Har ett liv, har en ande, har ett namn
Du tror att dom som du vill kalla männskor
Ska se ut och alltid tänka just som du
Men om du följer spår du aldrig sett förr
Kan du lära med ditt hjärta här och nu

The black swan

Vafan händer med min kropp, fick en svim attack & sen bara steg febern, flög in på toan & har spytt sönder lilla mig. issch. Vat kom de ifrån, orkar inte bli sjuk igen ;( har sovit hela dagen & min lilla mamma har pysslat om mig, vi kollade guess who precis & nu har brorsans tjej laddat ner the black swan till mig (:

He gives me energy

Godmorgon! Vaknade av lite smågulliga sms (: Sitter & dricker kaffe i köket & ska snart in och kleta på lite smink i huet, ska iväg en sväng med pappsen idag & fixa med papper ;D love my pap!

Sen hoppas jag att en viss person kan svara på mina samtal, eller återkomma för nu har jag bestämmt mig för en sak som jag tror jag verkligen behöver hihi men de är en hemlis ett tag till ;)

Förresten jag är så glad att alla är glada nu, de rullar verkligen på för dem flesta & då kan man ju inte göra annat än le, right? :)

Nej nu ska jag snygga till mig lite, jag ska ju faktiskt ut bland folk idag. ciao (:

godmorning my ass, who the hell come up with that anyway

Vilken piss natt. åh.
Sömnproblems-skit. gick upp för 1,5 timme sen. normalt? min mage skriker, känns som mina tarmar slagit knut på sig. vafan händer.
De här med att vara positiv, de håller ju länge måste jag säga. spec om man heter jennie. 
fuck it. 
Jag är så jävla bra på att ge råd till andra, & jag är så jävla kass på att lyssna på dem själv!

 

WHEN YOU GET WHAT YOU WANT, BUT NOT WHAT YOU NEED

Jag har lärt mig en viktig sak och det är Gör aldrig något du inte vill någon ska göra mot dig själv, Och sjunk aldrig lika lågt. Om du gör det så vinner den och genom att den vinner får det dig att vilja bete dig som aldrig förr.  

Vet ni att vi alla är minst lika känsliga som vem som helst i sin ensamhet? och ofta starkare i en omgivning utav folk.
Det är okej att gråta man ska gråta, och man ska tänka.
Har ni provat gråta hela natten lång tills ögonen svullnar och ni somnar? Och sedan på morgonen vaknar ni deppiga och frågar er själva "Varför gråter jag" 

Man tröttnar, man inser att det inte är värt att gråta för längre. Men de behövdes bara.

Det är okej att gråta ,
vare sig du är kille eller tjej !
Sometimes you have to run away so you can see who will run after you. Sometimes you have to talk quieter, just to see who’s actually listening. Sometimes you have to take a step back, just to see who’s still standing by your side. Sometimes you have to make a wrong decision, just to see who’s there when it all falls down. Sometimes you have to let go of the one you loves, just to see if they love you enough to come back.

Halvdöd, men pulsen går i 190Malin hämtade mig imose sen körde vi & köpte flyttlådor, yes hon ska flytta & de är närmre mig nu! ÄR SÅÅÅ GLAD :D hihi
Sen cruzade vi hem & drack kaffe på min soliga balkong.
Kom nyss från matte, jag malin & han har legat nerstoppade i hans nya säng i hans nya lght & kollat bb (: gurkan rules.

you high and me drunk , this is why we fight

Bara uppskatta.
Detta jag skriver nu är inte bara riktat till killar .. utan faktiskt till både tjejer och killar.

Två personer träffas, antingen är det en engångs grej eller något att påbörja, och hos de flesta killar så vill dem alltid ha den perfekta tjejen den dem kan se framtid med och den dem kan känna sig fri med. Men om man tänker noga så är det inte kärlek längre fram i förhållandet, utan mer kontroll mer rädsla och svartsjuka. Vad är en perfekt tjej för en kille? ,: En som gör allt han säger, en som har respekt mot hans nära och kära, en tjej som vet hur hon ska klä sig, en som kan säga emot till andra och absolut ha hat mot andra killar.? Tjejer tycker det kan vara jobbigt ibland för det blir så mycket på en och samma gång, och andra sidan vill tjejen ha " likadana regler " för att slippa känna oro och rädslan " Det är så tillit försvinner, fasten den egentligen finns kvar, och det är då man går runt och känner en tung och onödig känsla.Varför ser man längre inte det man kämpat för och velat ha, är ens egna. Och varför förvandlades drömtjejen och drömkillen helt plötsligt till något annat, Varför uppskattar vi inte det vi har sett och det som nu är vårat?Uppskatta det du har kämpat för, uppskatta allt du sett hos han/henne man kan inte bara ta och ta utan att ge. Vissa människor klarar av mer än andra och vissa ger upp lika snabbt som det tröttnar. Det ska inte behöva sluta på de sättet. Om bara killar och tjejer kunde uppskatta utan att ta förgivet hade dem flesta förhållande kunnat stärkas, ärligheten och tilit hade kommit som flygande änglar och satt sig på axlarna,  vissa människor vet om detta och klarar av de fint, medans andra kommer på det, när de inte längre har kvar den dom kämpat för och kallade de för sin dröm ...Förvandla inte din dröm till något jobbigt till något " instängt " uppskatta och ge lika mycket som du tar så lär du se att din dröm en gång blir verklighet och då är det inte längre jobbigt och du känner dig inte instängd, det är då du tror på kärleken.


Varför ha så höga krav och begära något man själv inte kan offra när att bara uppskatta egentligen behövs .


on my way to city!baby U make me feel like im upside down

TJA BLOGGEN! ;) haha, nej men hej & förlåt för att jag inte skrivit, men har inte haft tid (: Har haft riktigt roligt i helgen, firat philips födelsedag & en massa annat! Idag promenerade jag & alex ner i solen till stan & käkade på bomb, vi fyllde sen på godisskålarna & kröp ner med täcke och har kollat på film hela kvällen, Nu sitter vi i köket & käkar nudlar .. väntar på att criminal ska börja sen blir de sängen, ska befinna mig 08.00 hos min läkare imorronbitti natti sov gott! (:

U can't buy happieness with money

GRATTIS ÄLSKADE KIMI <3

Kvart över 6 var jennie uppe & hoppa. elr vi stryker hoppa. Vi gick bort till kussen kimi som bor ca 2 min från oss, hon fyller 21 idag (:GONGRATZ BABE! Nu sitter jag i köket & dricker kaffe med mami.Förresten har fått mejl om att de inte går att kommentera alla inlägg ;s Jag vet inte vad felet är & om jag ska lägga ner själ & energi på att försöka fixa de så hoppas jag ni blir lite bättre på att kommentera. Gemfört med statestiken så kommenterar ni för jädrans dåligt (;

What a night for a dance, you know, i'm a dancing machine.

Jag ska nog börja meditera. Tror de är bra för själen.
Idag har jag varit i stan & fått helkropps massage & även fotmassage plus fixat pedikyr på mina fötter. Jag hatar fossingar & om man kan göra dem lite snyggare så varför inte? (: Efter de delade jag ut mina papper fianely! Sen mötte jag upp alex & vi tog en kaffe på stan. Har även besökt min sis emelie idag. DE var på tiden vill jag lova. Vi bablade om våra liv i timmar. Underbar den tjejen ♥

Har fått alla mina godnattpussar nu så tror jag ska kunna somna inatt (: svgott!

and, he's really good in bed too!

Är på bättringsvägen. Men varför är de alltid så att man vill göra allt när man är sjuk. Man vill bara upp & sätta igång med allt, me man har liksom ingen ork eller energi. Därimot annars när man är friskare än nöten själv. Då vill man helst av allt bara ligga kvar i soffan ett tag till.

Men som sagt är på bättringsvägen så var över hos semir & philip innan & skrev ut lite papper, var även iväg med mamma & inhandlade nya lakan & sängkläder som jag bäddat med. ÄLSKAR sova i ny bäddad säng så fräscht :D sen köpte jag mig en gosig morronrock, rensade även bland allt mitt smink så där är också fint nu (:
allt är kliniskt haha så skönt (: ! Men tro inte jag är ngn överpedantisk tjej nejnej,! Kan ha kläder & annat precis överallt. Men jag mår bra av att ha städat så tvingar mig sälv till att städa.
Inskaffade mig också en ny svart almenacka, passar till min svarta plånbok & svarta mobil, & svarta väska, märks de att jag gillar svart (; hihi

Kollar mitt favvo program criminal minds nu & dricker te, har ätit som en häst också idag, de går ingen nåd på denna lilla damen inte, ska slänga mig i min älskade vit bäddade säng med min godis påse nu & kolla slutet & sen hamna i koma tills imorron natti!

Jobbigt läge!

Vaknade 07.13 godmorgon liksom. Hatar att vara sjuk. & varför kan man inte bara sova när man ändå är sjuk, nejdå hela natten har jag legat & vridit & vänt mig, min hals gö ont ;(
Har suttit i telefonkö hela morronen hatar telefonköö. Men nu är tiden hos min gyn bokad & ringde även min läkare, har bestämmt mig nu, jag ska påbörja behandlingen som igentligen är på 9 månader, men vet ej om jag kommer orka de, så börjar med 2, får ändå inte gå på den under sommaren eftersom man får inte vistas i sol. Ska gå på blodpovskoll 1 gång i månaden och jag får inte dricka alkohol eller sola överhuvudtaget. (okey jag har inte solat på över 2 månader ändå, eftersom går på tetralysal just nu men ändåå Biverkningarna för denna behandlingen är längre än självaste biblen, tappar matlust, självmordstankar, deprission, hur fan ska jag klara detta åhe!

Här har ni mig & mitt kaffe såhär på morronkvisten!

Im just trying to make the world dance

Livet är rätt konstigt ändå, de känns som de är samma, men om man tittar tillbaka så är de så sjukt annorlunda.
Jag är en sån person som äkskar att hjälpa andra, att tänka sig in i andras situationer, men när de kommer till mig själv är jag minst positivt, kan peppa andra & lyssna, men jag lyssnar verkligen aldrig på mig själv.

Att ge ringar på vattnet, att vara snäll mot din medmänniska är ngt jag alltid varderat. Gör en god gärning för ngn annan & genom dina handlingar påverka den att göra ngt för nästa. De finns så många fina människor som du kan hjälpa bara genom att le, köpa en macka till en uteliggare. Att finnas där för ngn som behöver dig. Att ställa upp. Inte vara så mycke ego. att ge ger dig själv så mycke mer.

Jag tror att vi kan tänka hur vi ska må. Psykiskt sätt så styr vi nog livet. De är så jävla svårt att få fram vad jag menar men vi väljer att vara lyckliga om vi vill.
Att hitta sig själv är nog lättare än vad människor tror. Jag tror bara vi väljer den svåra vägen.

Jag tror att människor som tänker positivt om de mesta, ni har säkert ngn ni känner, kompis, morfar, lärare? ja ngn som alltid är positiv, & jag tror sådana människor har så mycke enklare liv som väljer att se allt från den ljusa sidan. ta mig på orden, jag tror verkligen de är så. Man väljer hur man vill må.

Nu menar jag inte att "läraren" inte kan vara lessen/nere, klart man inte kan gå igenom livet utan att ha nedgångar, men generellt sätt ni förstår vad jag menar, vissa väljer att se livet på ett lite bättre/enklare sätt.

Menar inte att man inte får tycka synd om sig själv, de har väl alla gjort nån gång. Men de finns dem som har de värre & då blir alla små saker vi oroar oss för ingenting. En killkompis till mig berättade i helgen att han fått cancer, ;( 
men han log & sa, thats life jennie, & jag ska göra de bästa av tiden jag har kvar här 

Ibland kan man tycka att livet är orättvisst, men de är kanske så livet är bara, & man får välja att se & prioritera dem små & stora sakerna i ens liv över de negativa.

Välj att vara glad & var bland människor runt omkring dig som får dig att må bra.

De här uttrycket är med i nästan alla religioner runt om i världen "var mot din andra som du själv vill bli behandlad" men jag har tänkt lite & nää, kanske inte riktigt för din näste kanske inte vill bli behandlad just som du, vi alla är ju olika individer, då tänkte jag såhär, "behandla andra så som dem vill bli behandlade", men kom fram till att de kanske heller inte är rätt, för den kanske vill bli behandlad med ngt som förstör den, & då kom jag på de. "Behandla din andra så som den bäst behöver de"

RSS 2.0