5 december

Galet rolig helg men enegikrävande!
I fredes efter jobb var jag så otroligt trött & tänkte bara sitta hemma, började med att jag & brorsan gjorde mat & kollade filmen running scared, massa gotte & ner nerbäddade med täcke i soffan, men efter ngra samtal från tjejerna som redan hade börjat festen i stan så va jag ju såklart på, svirade snabbt om & mötte dem på shake & sen var de igång! & samma visa på lördag då vi igentligen skulle kolla bio, vilket slutade med förfest at my place men ngra vodde & maxad musik!
Vi gjorde stan iallafall & fick smaka rejält på bakfyllan dagen efter, klagade på att jag hade feber, kunde inte röra mig, alex spydde, maten gick knappt ner, kunde knappt gå, vi såg ut som två lik i bilen på maxis parkering när dem andra var inne & handlade no way att vi kunde visa oss bland folk! haha blev iallafall soff häng hos daddy & sen däckade jag 22.00 igårkväll. :)

Btw var fortfarande bakfull 07.15 imorse när jag skulle upp till jobb. (då har de varit en bra helg) hahha!


Jag förstår inte hur folk med ett heltidsjobb hinner ha ett liv?!!! jag hinner inte träffa mina vänner hinner knappt prata med dem i telefon! hinner inte städa hemma, ni ska se min tvätthög!? & jag hinner inte vara med min vovve, vilket är så jobbigt. saknar honom så sjukt mycke, han är hos daddy på veckorna & jag får sova helt själv ;(
Ni anar inte hur tomt det är utan den lilla lurven nerkrypen vid sidan om mig under täcket. han är mitt allt ♥


min lilla prins!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0