En del utav mig

Idag bara flödar tankarna. Aa jag är en tjej som tänker så otroligt mycke, igentligen har jag nog alltid gjort de ända sen jag var liten, har väldigt svårt att sova har alltid haft de, tror de har mycket med att min hjärna tänker hela tiden. Kan liksom inte stänga av? konstigt, ja vet men har börjat acceptera de mer & mer, därför är de också så skönt att skriva, få ner tankarna som snurrar i mitt lilla huvud, ibland undrar jag om de är fler som tänker lika mycket som mig.
Jag kan tillexempel inte se skräck, för jag kan inte stänga av efteråt. Ni vet alla hemska bilder & sånt jag ser följer med inne i huvet, så två veckor efter jag sett filmen tänker jag på kanske hur/varför människorna kunde göra så hemska grejer som dem exempelvis gjorde i filmen.
Jag förstår inte vad människor tänker när dem gör ngn annan illa, tro mig jag har så svårt att förstå de. & de verkar som folk inte riktigt vet hur illa dem igentligen gör den andra. Vi säger djur då, jag lovar er att över min döda kropp jag hade aldrig kunnat skada ett djur, inte ens en myra, jag kan bara inte de skär genom hela min kropp. Många reagerar ju såhär "men jennie hallå de är en myra?" De kallas att man saknar empati, känna medlidande med ngn annan. Hur kan man skada ngn medvetet? Jag har väldigt stor förmåga att känna hur andra känner. Har fått höra så många gånger av vänner/familj, andra att jag borde bli psykolog, men även om jag är förstående & lyssnar så måste man ha ett så starkt psyke & kunna lämna alla känslor när du går från jobbet. & jag tror att de hade ätit upp mig, jag hade inte kunnat lämna problemen utan dem hade cirkulerat i mitt huvud hela tiden & jag hade försökt hitta lösningar till allt. för de är de jag gör.
Jag är nog igentligen en vanlig tjej som många känner igen sig i, men ändå annorlunda. jag trivs med mitt liv och trivs med den jag är.
Jag har alltid varit stark, & de har varit en fördel för mig, men jag kan inte alltid klara av vad som helst, ni ser mig i samma sekund som jag gråter "med ett leende på läpparna" folk brukar säga hur kan man skratta och gråta samtidigt? ja men så är jag & jag tror många fler är så. Få saker kan fälla mig. Jag är inte perfekt, jag är långt ifrån perfekt, för mina nackdelar övertar fördelarna. & Jag är den envisaste personen jag vet. Jag vill ha allt i samma sekund som jag vill ha de, ditt ord över mitt ord? då måste du vara duktig.

Jag har svårt för att prata om mina problem med folk, ibland är de svårast att prata med dem som står mig närmast för jag har väldigt svårt att visa & låta den svaga personen inom mig träda fram, även om jag vet innerst inne att de inte är svaghet så känns de så. Folk har ofta sett mig för den starka personen som jag ofta är. Men ibland tror jag att de har drabbat mig mer negativt än possitivt. De ska ju vara en fördel, men de blir samtidigt ändå en nackdel för mig? För ända sen jag var liten har jag alltid varit stark, svårt att gråta om jag inte är ensam.
Jag har hållt så mycket inom mig i flera år, & när jag väl öppnade mig för någon, så var de antingen någon som inte var pålitlig, eller så var de någon som bara förvärrade de för mig, och vände ryggen till. & tro mig de gör ont.
Kanske därför jag har de problemen jag har idag, för att jag alltid höll allt inom mig.
Vem kom på uttrycket ensam är starkast. enligt mig så tycker jag bara de är bull. jag säger inte att de inte finns dem som klarat sig ensam upp, men är du verkligen starkast när du bara har dig själv?
Ibland känner jag att jag vill springa till den första personen jag ser, krama om personen och bara gråta i flera timmar, släppa ut allting och för en gångs skull känna mig lätt. För de är så tungt att bära på.

Kan tänka mig om nu ngn läst färdigt att den bara meh gud, palla att hon delar med sig allt i bloggen. Men jag vet att de är många som känner som jag & jag behövde skriva bara/ natti.

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0