Horoskop
Vattumannen
: vattukvinnan är känslig och besitter ett mycket starkt intellekt. hon lever i allt väsenligt i sitt sinne. vänner stimulerar henne. hon tycker om fester och människor och mår utmärkt när hon umgås och är alltid redo att acceptera en inbjudan i sista minuten från någon hon gillar. I grunden ärlig och öppen är hon en mycket dålig lögnare för hon vill inte fara med osanning. vad som intresserar henne är en utmaning. hon välkomnar varje nytt tillfälle som innebär en ny möjlighet, accepterar varje nytt ansvar, för att hon känner sig säker på att hon kommer kunna klara av vad som än krävs av henne. hennes medfödda medkänsla och förståelse gör henne mycket känslig för andras lidande. ändå är hon inte en vanlig välgörenhetstyp som söker uppskatting och kärlek i gengäld för ansträngningarna. hon blir så fördjupat i de andras människoliv att hon glömmer allt annat och nästan tappar bort sig själv.

Hmm mitt horoskop lite scary eftersom jag tycker att allt verkligen stämmer, & dem som verkligen känner mig håller nog med. sjuukt :P !

she got that whole place blowing!

Philip bjöd på mat sen var vi nere på söderpunkten handlade med mig hem en skönhet ahha :)
Nu ska vi ner i stan igen & ta en kaffe :) pussss&smek ibland är livet so great!

Godmorgon!

Jag & philip vaknade nyss sitter & dricker kaffe i köket :) skönt att sova ut ibland! Såg Shutter Iland igår, tyckte faktiskt inte den var så bra som alla sa, snarare dålig. hah
Nu blire frukost :D

big girls don't cry


Om du bara visste. Om jag bara vågade. Vågade säga till dig att jag inte glömt dig.
Varför är jag så rädd, när jag egentligen borde vara mig själv? Jag har förändrat  mig själv för några anledningar, ändå är man inte nöjd och ändå får man inte lika mycket tillbaka. Och när man kommer till sånna tillfällen då sitter tårarna i halsen och frågan dyker upp, "varför" Det borde inte vara så här med mig, jag borde inte vara rädd, för något jag inte gjort. Förlorar jag något för något jag inte gjort så är det faktiskt okej.

friday baby

Igår var jag hos frisören. Jag är aldrig hos frisören för jag fixar alltid mitt hår själv. Jag blir liksom nöjdast då. Men iallafall igår tog jag mig mod & lät ngn annan fixa. Från klockan 10 till 4 satt jag i frisör stolen, förstår ni att min rumpa domnade av totalt. Men när man betalar så mycket cash som jag gjorde så ska man bli nöjd :)
Även om jag kan hålla med om att jag är en riktigt jobbig kund, spec när de gäller mitt hår!

Idag blir de nog stanna hemma för min del, måste vila min lilla höft, så inget dansande för mig idag buhu haha
Kanske ska hitta på ngt annat med tjejerna ikväll får se hur de blir (;

Nu ska jag kolla på film med lillebrorsan & hans tjej plus så kommer kimi inte sett min kusin på evigheter MYYYYS!

När ni slutat lee, de är då de inte finns mer.

De finns inget bättre än när du får honom att lee samtidigt som han tittar dig rakt in i ögonen.

Men när du inte kan få honom att lee längre, & han får inte dig att lee heller.

Alla ler v när vi är lyckliga. De är nyckel till lycka. Ni vet när man är så glad & lycklig att de syns på hela kroppen, man kan liksom inte sluta lee.

så när ni slutat lee, de är då de inte finns mer.

natti

Ska krypa ner i min dubbelsäng nu, lägga mig i mitten bland alla min 12 kuddar, även tänt lite ljus haha så romantisk kväll jag ska ha med mig själv (; (nejnej tro inget sånt) ska bara kolla csi :) ! Har inpackning i håret & ansiktsmask i huvet, :D hah som en militär, fast istället för att rulla runt över en gräsplätt, rullar jag runder i min säng (;
Måste börja ta hand om den lilla kroppen jag har, den ska ju trotts allt hänga med länge, hoppas jag :) nattiVar även & tände 4 ljus idag i kyrkan, ett för dig moster :) & ett för dig morfar, ett för dig caroline & ett för dig min lilla älskade vovve chevie. Jag saknar er JÄTTTE MYCKE! ♥

this is meMännikan har inte rötter
hon har fötter
så sluta fråga mig varifrån jag kommer
fråga mig vart jag är på väg
för det är det enda
jag har framför mig


Varför ska de spela så stor roll vart man kommer ifrån? Ska man bli dömd där efter? I mitt fall tror folk ändån inte på mig. Jag är trött på att vi ska sätta folk i kategorier p.g.a varifrån man kommer? De handlar ju om vem man är som person, so what om jag varit från colombia, adopterad eller utomjording. Får mejl dagligen, gästboksinlägg & allt vad de nu heter om varifrån jag kommer.? Jag skäms inte för att jag inte ser ut som en typisk liten svensk flicka, jag har aldrig sett svensk ut & de gjorde jag inte på bb när jag föddes heller jag vet de, påminn mig om ni vill men jag är medveten om de. & seriöst vad spelar de för roll om man är svart gul eller grön, jag tycker inte  man ska dömma folk bara för att dem inte ser likadan ut.

Vi är alla människor.

De finns ingen mamma som dig

Jag vill bara berätta att min mamma är en av dem klokaste jag vet. De finns ingen som är så förstående & som har så bra åsikter & tankar kring allt. Jag förstår inte hur en person kan ha skapats så god som henne. Du har den finaste personligheten en människa kan ha.

& jag vet att många kan ha störts sig på dig & tycker att du kanske varit lite för snäll, gett lite för mycket, inte sagt nej allt för ofta. Men jag vill bara tacka dig mamma för att du gjort allt de, för att du överöst oss med så mycket kärlek, för de är de som har gjort mig till den personen jag är idag. Att jag alltid har haft dig vid min sida. & jag vet att de inte finns många personer som hade ställt upp på hälften så mycket som du har gjort.

Alla dina råd, allt som kommer ur din mun är så klokt, Jag vet så många som träffat dig i livet & säger du bär på så mycket kunskap om att vara god. Du är one of a kind.

Ibland undrar jag om du kan vara elak, tror faktiskt inte de. Klart att du kan tillrättavisa ngn & bli arg & lessen men aldrig elak, nej jag tror aldrig jag sett dig vara elak mamma?

Jag vill bara säga tack mamma för att du alltid tagit hand om mig på de bästa sättet en mamma kan göra ♥


jag älskar dig så otroligt mycke!

har ngn en höft till salu?, kris!

Var en sväng hos semir & philip, myspys, fast känner mig tjock nu haha! popcorn, kanelbullar, pannkakor? to much!

Förresten har pajat min höft totalt, har dansat för mycket så min höft har hoppat ur led. asså förstår ni så jobbigt de är, kan knappt gå, röra mig & framför allt jag får inte dansa! hallå nu går mitt liv under, menar de allvar nu nu nu seriöst. VAFAN också! 

Vet att man kan få allvarliga led skador & sånt om man fortsätter i samma tempo med ngt som måste vila. Vet ni hur mycket man använder höften till, fan till allt känns de som. buhu, hoppas de inte är för allvarligt bara, ni vet jag har väldigt svårt för att sitta still.

angel in heavenVar på din grav idag moster :) Planterade lite nya blommor & pratade.
Saknar dig så mycket ♥

They always do
Man har så mycket problem men man har inga lösningar till sig själv, fast när det gäller andra i samma sitts så vet du exakt vad personen behöver för stöd. Så är det med mig iallafall, jag kan inte ha användningar utav mina egna åsikter och mitt stöd till andra, ibland brukar jag lyssna när jag tänker, och det är sällan jag gör det.. för jag brukar oftast tänka skriva sedan lyssna och rätta. När jag väl inser va jag har inom mig som verkligen kan vara till användning så brukar jag faktiskt försöka ta steget, men jag faller oftast, jag kan inte hålla emot länge, utan bara ett tag sen släpper jag fast att jag vet att hoppet finns lite längre fram. Det som är så bra med mig är att jag inte vill ge upp även om jag faller ner så försöker jag resa mig upp igen och börja om, för jag vill så gärna lee. Ingen lär leva perfekt, så är det väl ? problem kommer och går, det gäller bara och hitta sin lösning hur långt tid den än tar. Visst de känns jobbigt ibland och de knns som de har varit så för länge, men jag vill inte ge upp, jag känner förändring de gör jag, men som sagt det är en lång väg kvar.. Jag vet att jag snart hittar mig själv och låter folket prata för sig själva :)


Under den här lilla vägen har jag lärt mig att ignorera mina fiender och hjälpa människor som behöver min hjälp, jag har lärt mig att lämna folket som sviker mig och bara vill mig ont och älska dom som står vid sidan. Har även lärt mig att lyssna på andras åsikter och ta åt mig, för det har jag haft väldigt svårt med, jag har börjat släppa in, lite i taget.

du är snål!

Jag hatar snåla människor, jag förstår mig inte på girighet. & sånna människor som bara tar & tar tillsist vill man inte ge dem någonting. Så känner jag iallafall, varför ska jag när de bara uttnytjar. fyfan hatar verkligen sånt.

Sluta bjud på människor som bara skor sig på en. aldrig mer. detta var droppen snåla jävlar är de värsta jag vet!
Hoppas du tar åt dig!!!

the devil inside.

Godmorgon :) haha Igår va det en konstig natt! Förstår inte varför sånt händer mig, är det inte tillräckligt? Men jag är ju " stark " så jag ska bara skita i det och det kommer en dag jag ger tbx allt, det vet jag, ALLT I ETT, SOM ETT KINDER ÄGG ;) Jag ät trött på att varna folk jag älskar, jag vill inte bil en djävul mot dom, men det är ju som om dom ropar ut djävulen inom mig.


Som ni vet kära läsare så har alla en ond sida inom sig, vissa är bra på att använda den, och andra är sjukt bra på att dölja och jag råka vara en utav dom som döljer och ist varnar folk om och om igen, ger typ chanser hela tiden, för jag vet att om jag börjar dela med min onda sida kommer mina nära och kära be mig om att sluta.


En sak till, ska man skoja med någon och driva och vill få en person att bli sårad och arg så får man tåla konsekvensen. Ett tips från mig till er : Skoja med rätt person, försök förstå personens förflutna, och vem du skojar med, innan du börjar något du har svårt att avsluta ..

följ hjärnan ett tag

Va inte rädd för att lyssna på din hjärna , de rätta beslutet är inte alltid att följa hjärtat. Hjärtat blir lika blind som dig själv utav kärleken. Alla har vi svaga och starka dagar, där vi gråter och skrattar tillsammans med den vi älskar. Inget är perfekt om inte två gör det perfekt tillsammans, från mig till dig : kämpa aldrig själv! om du märker att du är ensam och inte får tillräckligt med kärlek, kämpa inte själv, det förstör dig så mycket.
Jag vet att du vill jag vet att du inte märker av din smärta och dit hårda jobb, du vill så mycket men du känner att allt bara står stil men du fortsätter hoppas, Och det är inte fel. För jag lovar det kommer en dag du inser, hur mycket smärta du tar, den ljusa dörren kommer öppnas och du kommer lära dig så mycket. Men försök så gott du kan och undvika att kämpa själv

Tänk bara " är personen värld tiden jag slösar, är det värt att kämpa för någon som aldrig skulle offra det samma för mig. Är det okej att gråta för någon som fått mina tårar att rinna ¨, är det okej att ge allt jag aldrig kommer få
tillbaka " Du själv har svaren , hade du inte haft svaret hade du aldrig ställt frågan. Du vet bara inte varför frågan ställs. ett exp : varför händer detta mig? 

ditt svar finns långt inom dig, du vet varför det händer dig du vet vem som fick dig att stå i den sitsen och varför, du är bara rädd för sanningen utav din fråga.

my hair is one big mess at the moment

Okey, jag skulle bara ta en powernap? fan vaknade nu! Noell ringde allafall, killarna har varit på systemet så den biten är klar & förfesten är fixad :) de är bara jag kvar som ska fixas dådå. Är hungrig & har ingen ork till att laga mat, tur jag dushade innan. FRYYYSER ihjäl?! kan ju bero på att jag nyss steg upp ur sängen. Whateva. Nu måste jag göra ngt åt mitt hår, somna med blött hår fuck, krull hue! ååååh 

OMG!

Okey om de ändå varit jag på den stolen, hade svimmat lovar!


Hear me when I say, when I say I believe

Jag är en tjej som upplevt mycket i 21 år , jag minns min barndom som igår .. en barndom där jag va stark , en liten tjej som gick emot allt, som älskade att utmana det jag va rädd för . Misslyckades jag , försökte jag alltid igen, tills jag fick ett leende på läpparna . Gjorde någon mig illa sa jag alltid " det gör inget " Jag lät inget stoppa min vilja och tog aldrig steget om jag visste att jag skulle misslyckas . Jag växte upp som en självsäker tjej , en som också hade en känslig bakgrund , fast gömd långt inom mig . Det va något jag insåg nu som en " vuxen människa " den känsliga sidan börja växa mer och mer för varje dag , saker börja hände i livet som jag aldrig trodde skulle ske , händelser som fick min barndom och se ut som .. ingenting . När jag nu vill utmana det jag är rädd för , skriker mitt hjärta och jag känner att jag inte vågar , jag är rädd för att misslyckas för jag vet att kraften jag har inte längre räcker till och då kan jag inte försöka igen för att lee . Jag har testat mig själva så många gånger och försöker få svar på vem jag egentligen är och vad som passar mig bäst. Det är sjukt svårt  ..

jag kan se min framtid , jag ser en tjej som kämpat sig ur allt som hänt och vill gå tillbaks till sin barndom fast som en vuxen människa .

Hur lång tid det än tar så vet jag att allt jag gått igenom har varit resan i  livet , och det kommer förhoppningsvis att ta mig dit jag vill , spelar ingen roll hur många ärr hur många märken och sår jag har .. det lär vara ett minne jag lämnar bakom mig och hoppas på att få leé precis som jag fick i min barndom  

city lights

Jag har svårt för att sova, de har jag alltid haft & de är riktigt jobbigt, trodde alltid de var ngt fel på mig när jag var liten, but think thats the way i am. Vill vara morron människa, gud kan inte ens fatta att jag skrev de precis? men ja, jag är trött på att stirra på stjärnorna genom mitt tak.

Idag har jag & alex varit på massage & gjort pedikyr (: de behövdes.
Blev sen pizza & repris av kungarna av tylösand hos semme. haha de programmet har sneat. diggar de, men de är lite för mket kanske? haha shit.

Men från en sak till en annan palla med dryga jävlar, är så trött på att folk ska kommentera ens liv, damn live your own!  fucking skitstövlar!
Varför vill man vara elak, vad vinner man på de?
hejdå nu ska jag tvätta vidare.

Everything.Nothing.

Jag ångrar lite att jag gjort som jag gjort. Kanske hade det varit annorlunda nu om jag inte gjort så. Kanske inte. Vissa tror på kärlek vid första ögonkastet, medans jag alltid envisats om att det inte finns. Kärlek överhuvudtaget? Men kanske hade dem rätt iallafall. För det var bra. Det var det. Jag har inte sagt att jag är förälskad. absolut inte. Jag har inte sagt att jag är kär. Men något är det. Och jag kan inte definiera det. Jag kanske inte satsade helhjärtat, vad vet jag. Jag är ju trots allt bara ung. Jag kanske inte levt hälften av mitt liv än. Men jag vet när det känns rätt. Och det är precis vad jag känner just nu. Jag saknar lite. Det gör jag. Och om man kunde gå tillbaka och kunnat ändrat på tiden så hade jag gjort det. å andra sidan inte. Det kanske var menat att det skulle bli såhär, vad vet jag. Jag ångrar inte att jag tog steget mot dig. att jag släppte in dig. Jag gör aldrig de annars. med ngn.

Men ibland känns de som jag stått ute mitt i ingenstans. Jag ångrar det inte. Du är inte någon. Du är annorlunda. Det var så längesen jag kände såhär. Även om jag egentligen inte känner någonting. Det är mer att jag vet. Vet att det kunde blivit allt annat än såhär. Det är väl det som fått mig att stanna kvar lite. Att något som kändes bra kunde sluta såhär. Vi kanske är för lika. Vi är för lika på alla sätt men ändå så olika. Maybe what tears us apart is what brings us back together. And everything that makes us different really brings us closer.

what if leaving is a loving thing

De är storm ute. Tror balkongen kommer ramla ner snart? ligger i soffan & kollar cold case, blir helt till mig att försöka lösa fallen innan dem gör de. så typiskt mig haha :D

De är så tråkigt att vara här helt själv ;( Ibland kan man verkligen sakna att vara 2, okey förstå mig rätt jag vet att jag inte är den typiska förhållande tjejen & jag trivs för de mesta att vara på egen hand, men ibland så saknar man att dela ngt med nån (;

nu ska jag mysa ner mig igen, pausen är slut kisskiss!

me - my girls - malmö - Etage!

Jag älskar när vi tjejer träffas tsm, vi satt på espresso igår, ja de brukar ofta bli fika. Men de är ju så mysigt & vi har alltid ngt att trada om :) Sen blev de god mat på hampan,efter de tog ngra av oss ngra glas på harrys & sen bestämde vi oss för att cruza till malmö. De blev ett jätte mysigt fest ute ställe där vi beställde in massvis med drinkar & fick leka DJ's (; efter de drog vi & dansade hela natten på Etage! På hemvägen blev de mcdonkan mat :D mums!

Idag har jag fikat med åsa & sen promenerade jag bort till alex & noell där jag fick good mat :D Sen satte vi på filmen letters to juliet. väldigt fin film (:

Nu ska jag poppa popcorn & slänga mig i soffan mitt imellan min nyförlovade lillebror & hans tjej (; !

12/9

4 år helt sjukt så snabbt tiden går.
Tänker på dig a lot caro, pratar till & med med dig ibland, haha men jag vet att du hör mig :)
Vi ses snart ! ♥

I know we cant escape so lets pretend we're someplace elseSometimes you love her
Sometimes you don't
Sometimes you need it then you don't and you let go...
jag saknar dig

like someone made a song about usNär du inte kan vara med en person, men du kan inte vara utan den heller.

morning!

Malin kom till mig imorse innan hon skulle till jobb! mysigt! Inte träffat min girl på evigheter. behövdes.!
Sen tog jag en lång morron promenad :) Gick inom mina baby's nu & tvingade upp dem ur sängen. Kafferep!

OK ELLER INTE OKGodday. Sov riktigt illa i natt. Vaknade hela tiden.

Nu ska jag ställa mig & diska berget med disk, har halsat ngra koppar kaffe, lyssnat på bra franska låtar & pratat i telefon hela morronen, Måste in i duschen också, plus borde sola, efter att vi kom hem från magaluf, jag var negår? japp, Men efter ngra timmar i detta vädret så kunde jag dra av mig huden, fjällat bort allt. såg verkligen rolig ut där ett tag? haha

ZZZ

Jag är död. Eller bara trött. Svårt att avgöra just nu. Vi hörs imorgon när jag fått min beauty sleep. See ya.

IM OFF

Vi lämnade precis semir på jobb, & nu lagar jag & philip pannkakor :D mums! Fast han har köpt lingonsylt? vem fan har lingonsylt till pannkakor philip!?(stockholmare asså) haha .. tur att blogg.se är så segt, detta skulle ha uppdaterats ungefär 00.00 inatt?

Men får fortsätta inlägget med att säga att jag inte sovit en blund sen dess? tack vare P haha
Vi hämtade semir kl 07. på jobb imorse, sen krängde vi frukost på Mcdonkan!
Jag drog precis hem om & duscha & nu är jag tillbaka här & dricker kaffe ;D blir nog en runda till stan sen, väntar bara på Philip som ska komma hem från sin jobb intervju, undra hur de gått (; hahakeep it rockin too 6 am

OKEY, jag förfestar själv, LONELY in my apartment, fetaste musiken & hoppar i min lillebrorsas säng (hoppas inte du läser de) Väntar på att mina vänner ska komma från gbg dem är på lisseberg, eller dem var jag hoppas dem är på G hem nu! Inte nog med de, jag dricker rött vin som jag hatar.. ända jag hade hemma? typiskt. Igår var kul. För kul.
Idag ska bli ännu kuligare (;. & ja de är meningen de ska stå så. :)

Nu ska jag hoppa vidare & klunka vinet ciao!

JAG SKA MÅLA HELA VÄRLDEN MED MIN FÄRGSå skönt duschat bort all målarfärg nu, FAST I O FÖR SIG KOMMER JAG BLI TÄCKT AV FÄRGEN IGEN. Målade hela köket vitt från blått igår 6 timmar, blev klara 2 inatt. skit stolta amatörer ;D haha

Ska dra bort till semir & dem & fortsätta måla vardagsrummet nu :) Dem bor exat 2 minuter från mig, nära & bra :D
Ska bara slänga i mig en macka & på med målar kläderna ciao!


Me, Myself & I :)

Ska snart ta och slänga mig i duschen för det behövs. Ska nog bara äta något först. Börjar kurra. Hemskt. Tänkte bara lämna ett friendly hey from da ghetto tooth fairy. Uppdaterar på riktigt om en stund. Måste chilla lite först.


Ser ut som jag har silikon läppar haha
Hatade hur jag såg ut när jag var mindre, hade tjocka läppar, stora ögonbryn, mörka ögonfransar & mörkare hår medans alla som jag tyckte var söta var små blonda och ljusa
Mamma skrattade alltid när jag beklagade mig & sa jennie du har allt som du kommer vilja ha när du blir större
& så var de väll kanske lite, men jag har kommit fram till att man ska vara nöjd som man är :)
'
Var dig själv alla andra finns ju redan

Torsdag Idag!

GODMORGON! haha palla mina glada inlägg på morronen & helt deprimerade på kvällen, snacka om humörsvängningar hihi! eller bara konstig?

Semir & philip ringde sönder min dörr imorse, nu sitter vi på balkongen & dricker kaffe. Ska snart iväg & handla färg & måla lägenheten, undra hur kommer gå?

Denna veckan har gått fett fort, typ gjort ngt hela tiden. festen i studenthemmen i förgår hahahahahah de är ju nollning denna veckan, ska man börja plugga eller, bud på de! Inte skrattat så mycket någonsin i mitt liv. lovar! tack palmkvist för att du gjorde den kvällen. 

Såg även min efterlängtade film streetdance igår. för bra, vill bara dansa nu nu nu!

what hurts the most

Well. I dont know what to say., like nothing else matter anymore. 

I just came back with no feelings. And maybe Im wrong, maybe I do have feelings but don't have the brave to show It. I know that you will laugh now, and think that I'm stupid. Because for you, my life is perfect. Like I have everything I want and always get what I Want. But that's not true. I have been through so much to be the one I am today.


You keep teasing me with your stupid pictures and you think that i care. And I do care, do you know that?  Maybe thats my fault, that I didnt tell you. but maybe it's too late. Im an unwanted friend who doesnt have the rights to call. And if I could go back in the time, and change everything, Maybe I would. Even if you shake your head sometimes and think that Im lying. Im not Lying.

I think Im just a girl standing infront of a boy asking him to love her.RSS 2.0