VARFÖR BLIR ALLT, ALLTID FEL?

När jag anstränger mig och gör allt i min makt för att inte skada någon, eller såra någon så blir jag alltid själv skadad och sårad. allt jag gör blir fel, allt jag säger låter fel. Ingen ger mig en chans till att förklara mig och berätta verkligen hur jag känner och tycker.

Varför? , jag försöker.. jag försöker verkligen, men du bara fördärvar. Hata är ett så starkt ord men som du sågar i mig så kan jag inte låta bli att hata dig. Du är en av dem värsta & just nu är jag så jävla arg på dig så tacka gudarna att du inte står framför mig.

Du gör de svagaste äckligaste en person någonsin kan göra mot någon annan. vafan vill du uppnå.

Men det är nog mig det är fel på, jag tycks alltid förstöra något, alltid.

men skitsamma, har man otur så har man otur, allt är stämplat i pannan på mig.Ibland skrämmer de mig, för de är starkt och är kapabelt till allt dumt. En människa kan klara av det till en viss gräns, men när det har passerat den gränsen så gör även människan allt för att hindra den känslan, och glömma den känslan, främst av allt, att aldrig uppleva den igen.Kommentarer
Martinsson

Paaaaallla vara deprimerad , det är ju snart helg :)

2010-10-26 @ 23:05:08
svar

haha ibland är man bara arg mattious!

2010-10-26 @ 23:39:33
URL: http://jeeenniiie.blogg.se/
Fanny

Har du några Halloween planer :)?

2010-10-27 @ 00:19:06
URL: http://fjanty.blogg.se/
svar

ja :) killen som kommenterade ovanför dig ska ha halloween fest :D Vet bara inte riktigt vad jag ska ha på mig, ngra tips? Har du själv ngra halloween planer för helgen (: ?

2010-10-27 @ 10:34:26
URL: http://jeeenniiie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0