halloween!

you read me like a child book , so easy

Igår ringde tjejerna & frågade om jag skulle med ut & ta ett glas, vi hamnade på utposten, va mickeet trevligt :) Fast borde nog inte tagit de där extra glaset, mår crap idag ;( & bara tanken på att om 4 & en halv timme ska jag befinna mig på halloween festen? suck hahah

Måste nog duscha nu. pusss!

cuz it's life

De blir väldigt negativ här i bloggen, och de kanske inte är jätte kul precis. folk måste tro mitt liv är jätte deprimerande haha. Men de är bara så att jag nog är väldigt djup & har väldigt för stora tankar kring allt, men de är skönt att skriva av sig (: även om jag råkar dela med mig de till mina läsare.
Ska försöka inte påverkas & skriva allt jobbigt här för de händer så mycket underbart & roligt också som jag lägger stor vikt vid fast de kanske inte märks ;P

Men vi alla har upp & ner parioder, eller? man kan ju inte gå igenom livet utan någon motgång? & om ngn gör de så avundas jag den till tusen! ;D

Fast jag tror ändå man lär sig mycke när allt inte går som man vill, nä nu börjar jag pladdra här igen haha ska kolla slutet på en film nu som jag inte hann se igår ... C ya (;

me & dollar!

Är hos matthias, varit här hela kvällen & passat dollar eftersom att matte skulle ut & tura men ngra vänner & äta gott så fick jag vara hos han & passa baby vovven dollar :)

Men mattius kommer snart med hamburgare till mig & dollar :D mums!
Sen ska jag hem & nanna, förresten tror jag har hittat vad jag ska klä ut mig till på festen nu på lör (; hihi suprise!

she wears high heels i wear sneakers!

Druckit morron kaffe med min pappa & mamma :) Vi skickade iväg lite bilder på oss till våra vänner i usa. var evigheter sen vi var där.

Nu är semir på besök & mamma sitter & visar lite bilder från london för honom, ja sitter & kollar runder på datan efter en halloween outfit, kommer sluta med att jag får gå naken, eller i min pyamas.

Nu ska vi snart ner i stan, jag måste handla nya gympaskor etersom för ngra helger sen så kom jag hem med en sko? mm bara jag som lyckas med sånt. & att jennie inte äger ngra gympaskor längre är oacceptabelt!

'Morning !

Sitter & dricker kaffe med mamma i köket, vädret utanför fönstret är helt mulet, grått & tråkigt. måste ringa & väcka min nya kompanjon allé så att vi kan sätta igång så smått med vårt projekt (:
Hade behövt lite av pappas hjälp också så får väl bli ett samtal till honom med!


Läste att de var syskonens dag idag, så lillebror ville bara säga att jag älskar dig även om du ibland är sjukt störig! ♥

No more dreaming like a girl so in love with the wrong world

Little rush then you run
Tell me you want me but
Too busy acting tough
Just a touch and you're gone
Swear that you need me here
But you give in to fear

Don't run away, it's never too late
There's always a way to remedy
Cure the pain, mend the breaks
I can be all you need
I'm not the enemy

You make it impossible to get to your heart
As soon as I'm close is when you close the door
You're pushing me far away and making it hard
I know what you're going through, been hurt before
So let down your guard, I'll show you love
But you're still running like a rebel without a cause

VARFÖR BLIR ALLT, ALLTID FEL?

När jag anstränger mig och gör allt i min makt för att inte skada någon, eller såra någon så blir jag alltid själv skadad och sårad. allt jag gör blir fel, allt jag säger låter fel. Ingen ger mig en chans till att förklara mig och berätta verkligen hur jag känner och tycker.

Varför? , jag försöker.. jag försöker verkligen, men du bara fördärvar. Hata är ett så starkt ord men som du sågar i mig så kan jag inte låta bli att hata dig. Du är en av dem värsta & just nu är jag så jävla arg på dig så tacka gudarna att du inte står framför mig.

Du gör de svagaste äckligaste en person någonsin kan göra mot någon annan. vafan vill du uppnå.

Men det är nog mig det är fel på, jag tycks alltid förstöra något, alltid.

men skitsamma, har man otur så har man otur, allt är stämplat i pannan på mig.Ibland skrämmer de mig, för de är starkt och är kapabelt till allt dumt. En människa kan klara av det till en viss gräns, men när det har passerat den gränsen så gör även människan allt för att hindra den känslan, och glömma den känslan, främst av allt, att aldrig uppleva den igen.

JUMP 'TIL YOU DON'T FEEL YOUR FEETS ANYMORE

Imorgon ska jag & alex fortsätta på vårt lilla mini projekt (: får hoppas att detta går vägen nu hihii
Sen måste jag fortfarande hitta ngt att ha på mig till hallooween festen nu i helgen!! får lite smått panik eftersom jag alltid är ute i sista sekund. mm typiskt mig.
Men nu ska jag försöka hamna i koma tills imorron, (inget stirrande i taket & kan inte sova OKEY JENNIE!Förresten jag såg en tjej som hade blå mascara & de var skit coolt, jag har nog blivit emo. Men asså fan vad coooooolt de var på!


kiss me

Ni kanske vet om att, är man för snäll och låter saker hända utan att sätta de på plats ifall du lider, lär det bli personens officiella hobby och du bara hänger på oavsett om du vill eller inte ..

 

"man är ritktig , man är någon man tar hand om"


Du är viktigare än någon annan på denna jord , ditt inre & ditt hjärta är de som ska leé först sedan dina kära & fiende.

 


 


doing crazy things i never thought i would do

Dålig uppdatering men vill bara säga att livet leker ;D ibland bara känner man att allt är på topp! (;

hands in the air !

Ska ner & möta emma strax sen blir de möte, efter de blir de fika ngnstans i stan jag & alex ska planera vår lilla nya ide ;D hihi
mycke på gång nu, me like!!!!

TORSDAAAA !


Jag & alex är ute hos pappsen, vi har precis krängt en stor frukost med byggarna nu är de kaffe & snart ska vi sätta igång & jobba lite (;

Ikväll ska jag & emma på ett litet möte & jag måste även inhandla ngt maskeradigt till halloween, blir nog en fika med vännerna också (:wääääläää!

Igår var jag & bakade med malin nova & peppe ;D myyys! så längesen vi alla sågs! Sen var vi hos semir & philip & pratade hela all night long, sen följde dem mig hem. 1 gata bakom dem bor jag haha (: men vågade inte gå själv. Imorse ringer en glad pappa. UPP & hoppa jennie! jag var typ halvt död. Iallafall har traklat mig upp ur bed nu & dragit på mig kläder, ska luncha med pappa sen hjälpa han med lite kontors arbete, tur han har sin dotter (;

taking lives

Idag har jag varit & hälsat på i kussens nya lght, hon låg på golvet & skurade i badrummet, inte alls pedant? haha dem hade fått de riktigt mysigt (:
Efter de käkade hela familjen på haket, sen var vi en sväng inom semir & drack kaffe & precis så kollade vi klart filmen på 3;an taking lives, faktiskt riktigt bra film med angelina jolie som jag inte sett tidigare, konstigt nog (;

Nu ska jag ut & ta sista ciggen innan jag kryper ner i min biggo säng natti på er (:


Medgång gör vänner, motgång prövar dem.

Man kommer till en tid då du märker, vafan gjorde jag så för, varför ställer jag upp alltid, jag får ju ändå inget tillbaka? bortglömd? eller bara en väldigt bra vän när dem behöver, fine, men kom inte till mig nästa gång för ingen av er fanns där när jag behövde ngn.

Den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära.

Livet gör verkligen allt för att hålla oss isär

Idag har jag & brorsan varit ute hos pappa, käkat middag, kollat film, legat på bäddmadrassen allihopa framför brasan. jätte mysigt! ♥

& nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen uppe, kollade precis film & har ätit alldeles för mycket gottit så nu blir de sängen & nanna / natti!

You never gonna find someone like me, CUZ IM NOT JUST ANYBODY! :D

Its friday baby!
Min brorsa fyller 21 CONGRATZ TILL DIG BRO :DDD!

Sanija drog precis till frissan efter att vi haft kafferep på balkongen & mtv spelandes från tv;n!
Nu ska jag hoppa in i duschen & pila mig lite från topp till tå, believe me de behövs hahahah! okey ja vet ibland delar jag med mig för mycket i bloggen i know! haha

Idag är jag riktigt hajpad & ingenting kan förstöra min dag för mig!
Nu kallar duschen BYE!

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaksFått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

så är de nog

Mannen som behandlar sin fru som en

prinsessa
är bevis på att han själv har blivit

uppfostrad
av en drottning.

Stomp The Yard

Jag är verkligen ingen morgon människa, har varit vaken i fera timmar men först nu känns de som jag börjar vakna till. Har duschat & pumpar musiken i köket är inne på 3;e koppen kaffe & alldeles för många ciggaretter. Ska fixa till mig lite & dra ner i stan och köpa födelsedagspresent till brorsan. Tycker de är skit svårt at köpa presenter. typ sämst på de.

Kollade stomp the yard homecoming igår, den var väl sådär (: fast fick än att längta efetr helgen & få dansa allafall !!

Livet vill väl inget illa, men nog kan det gör ont

Fan jag hatar att vara den elaka människan, men igentligen är jag inte elak de bara känns så. För jag vet själv hur ont de gör i den andre. Men man kan inte alltid vara för snäll & gå med på saker bara för att ngn annan ska må bra av de när man själv inte vill?
Fan jag får så jävla skuldkänslor för ngt jag inte kan hjälpa, men man kan inte bara för att den andre ska bli glad.
Ok ge de en chans? Men om man inte vill då, hur gör man då. ;(

Detta gör så att jag mår riktigt dåligt., fan känner mig så himla hemsk.

Låt aldrig någon stänga in dig, du har all rätt till att vara fri.

Har funderat på en sak & måste ta upp de här.

Jag får höra från många tjejer att dem lever i dåliga förhållanden.
Jag tycker inte att någon kille är värld att vara olycklig för.
Spelar ingen roll hur hur kär man är, det går över med tiden, precis som du kom över pesonen innan de.
Det finns så många killar som hjärntvättar sina tjejer och i princip "låser" in dom.
De är kontrollerande och sätter regler och ultimatum.
Jag tycker att man har rätt att göra precis vad man vill så länge man inte sårar sin partner.
Svartsjuka grundar sig oftast i dålig självkänsla. Det är personen som är svartsjuk som måste jobba på sin självkänsla.
Man måste sätta sina gränser, vad kan hända?
Om en kille tex säger jag vill inte att du går ut med dina vänner.
Då säger du att du kommer att göra det vare sig han vill eller inte, du kommer inte att missköta dig. men passar det inte så kan han dra.
De finns många killar som inte tycker om ditt jobb, dina kläder etc, men om de inte gillar det varför blev de då tillsammans med dig?

Det finns tusen tjejer som inte är som jag, & om de valt mig så ska de ju älska mig som jag är.
Man ska aldrig försöka ändra en människa, det gör bara personen olycklig.
Jag säger inte att jag inte är svartsjuk, men man måste intala sig att vill min kille vara otrogen så kommer han att vara det ändå.
Det är ingen ide att gå runt och må dåligt.
Livet är för kort för att slösa den på en människa som låser in en och gör en olycklig.
Det finns inget bättre än frihet att inte få en klump i magen för att man inte gjort som sin partner vill.
Så ska inte ett sunt förhållande vara tycker jag.

Så alla ni tjejer och killar som har en sån partner, sätt gränser.
Gör som ni vill ändå. Vad kan hända?
Han säger nej du får inte och du säger jo det kommer jag att göra.
Han säger ok då är det slut, då säger du ok.
Han kommer inte att göra slut för en bagatell ändå och gör han det då är det hans förlust.

Jag hoppas ni förstår hur kort livet är och att det är viktigt att njuta av varje sekund.

Is it wrong If I want it from somebody else ..
All my people round the world if you like somebody else
How do you find the words to say its over?
Ive been wanting to tell you but I dont know how to tell you
How do you find the words to tell them its over
Baby its killing me this just isnt right for me
I think I like somebody else ...

my family <3

Sov inte ett skit inatt, riktigt jobbigt, så kl 7 pallade jag inte ligga & stirra i taket längre så gick upp & gjorde frukost, tror ni inte jag blir trött sen efter att ha suttit på datorn ett tag, somnade direkt. Men tvingade upp mig efter två timmar & åkte med mamma mormor & kimi till mosters grav, planterade lite nya blommor & sen åkte vi & lunchade i stan ♥ Efter de bilade vi till ängelholm, mamma vill köpa stuga så kollade runder lite

@ mattes place

Varit i stan & fikat, fint väder idag (:
Nu är jag hos matte, krängt taco! ;D


playing with fire !

Fyfan vad äckliga fiskpinnarna var som jag & mamma gjorde, lovar har blivit anti fisk, gillar inte de längre örk.

Nu ska jag hoppa in i duschen, gemfota :) puss&smek!

tell me why i feel this way

Är tillbaka hemma nu, har verkligen ångest. Ville inte åka. Förstår sanela som bott där hela sommaren att hon verkligen inte pallar komma hem, packade ner allt från lghten sen vi bodde där i julas, fan vilken ångest man fick. Jag & sanela delade på 1 säte hem hahah tro mig bilen var proppad med grejer!
Stannade i jönköping & fikade, de gick jäävligt segt att köra hem gemfört med vägen upp på 4 timmar.

I sthlm var de galet allafall haha Festade sönder på ambassadör & lobby, gamla grodan. Efterfesten blev i en tatuerings studio haha nej fan vad kul vi hade!

Var också i kista galleria, har handlat hem mig nya skor från new yorker, lite tröjor & smycken, man kan inte låta bli! De är mycke större utbud på grejer i sthlm, man blir tokig!

Nu har jag precis packat upp alla kläder som jag haft uppe i sthlm, omöjligt att få plats med allt jag har ahha, tror jag ska bygga en walk in closet hade behövts! Fast de får bli imorron, för nu ska jag göra mig en macka, ta en cigg & krypa ner i sängen & kolla tv natti.


I can talk biatch too !

Sitter hos semir & philip & & klunkar lite vin, jag & sanija fick kli i benen så vi ska ut & skaka rumpa ikväll på tempel. Jag menar hallå jag är bara ung en gång, jag kommer aldrig vara såhär ung & full av energi som jag är nu, och att oroa sig för framtiden kommer jag göra tillräckligt i livet. Så just nu ska jag inte tänka ett skit & bara göra precis vad jag vill just nu :DDD ! SKAKA ROOOMPAH!

lalalala la !

Har städat, (sällan jag gör de nu förtiden) blivit städoman! "inte för att här blir jätte rent precis" så inte lönt hah. Daddy kommer snart & hämtar mig & alex,. sen bär de av mot jysk ska hjälpa pappa & handla hem lite nya saker till hans nya lgh :D

PLUS Jag är så jääävla sugen på att dra till danslokalen, de kliar i hela kroppen!

jaja!

haha varför? blir så trött på mig själv ibland. jaja
Förresten såg precis en pappa & dotter springa för livet till bussen här utanför, pappan sprang & höll för bröstet såg verkligen ut som han led, tror ni inte att buss chauffören KÖR! asså sånt kan jag bli så jävla irriterad på! varför inte vänta 1 min till?
& förresten så är jag arg på människor som förstör, igår gjorde ngn inbrott i mammas bil, snodde stereo & allt. palla folk har verkligen inget liv!
Nu ska jag in & duscha mitt hår ser ut som smör (: peeeys!

I'm going to bed!

Imorgon tänkte jag vakna tidigt, men har inget alarm på mobilen, eller rättare sagt jag hittar inte de. Så om ngn är pigg & vaken tidigt imorgon så får ni gärna ringa & väcka mig. Eftersom jag har så svårt att sova om nätterna så vaknar jag ofta inte jätte tidigt (ni förstår)

iallafall ska försöka sova nu, kommer bli att jag stalkar ngn vän & har telesex istället eller ngt,? nä okey ta mig inte jätte seriös nu. är nog trött ändå, kommer nog somna ja. eller jo. godnatt! haha

sunday!

Igår var så sjukt kul haha. & är inte alls bakfull idag, vilket är jävligt konstig efter allt jag blanda & drack igår?
Bakar med mamma nu, muffins! Tror inte jag gjort de sen jag var liten, bara känslan av att få slicka rent skålen. Kände mig verkligen som 5 år igen.

Har städat hela lgh idag, uppiffat den med lite nya detaljer, kuddar & annat :) Tänt massa ljus överallt, jätte mysigt, nu ska vi kolla film :)

En del utav mig

Idag bara flödar tankarna. Aa jag är en tjej som tänker så otroligt mycke, igentligen har jag nog alltid gjort de ända sen jag var liten, har väldigt svårt att sova har alltid haft de, tror de har mycket med att min hjärna tänker hela tiden. Kan liksom inte stänga av? konstigt, ja vet men har börjat acceptera de mer & mer, därför är de också så skönt att skriva, få ner tankarna som snurrar i mitt lilla huvud, ibland undrar jag om de är fler som tänker lika mycket som mig.
Jag kan tillexempel inte se skräck, för jag kan inte stänga av efteråt. Ni vet alla hemska bilder & sånt jag ser följer med inne i huvet, så två veckor efter jag sett filmen tänker jag på kanske hur/varför människorna kunde göra så hemska grejer som dem exempelvis gjorde i filmen.
Jag förstår inte vad människor tänker när dem gör ngn annan illa, tro mig jag har så svårt att förstå de. & de verkar som folk inte riktigt vet hur illa dem igentligen gör den andra. Vi säger djur då, jag lovar er att över min döda kropp jag hade aldrig kunnat skada ett djur, inte ens en myra, jag kan bara inte de skär genom hela min kropp. Många reagerar ju såhär "men jennie hallå de är en myra?" De kallas att man saknar empati, känna medlidande med ngn annan. Hur kan man skada ngn medvetet? Jag har väldigt stor förmåga att känna hur andra känner. Har fått höra så många gånger av vänner/familj, andra att jag borde bli psykolog, men även om jag är förstående & lyssnar så måste man ha ett så starkt psyke & kunna lämna alla känslor när du går från jobbet. & jag tror att de hade ätit upp mig, jag hade inte kunnat lämna problemen utan dem hade cirkulerat i mitt huvud hela tiden & jag hade försökt hitta lösningar till allt. för de är de jag gör.
Jag är nog igentligen en vanlig tjej som många känner igen sig i, men ändå annorlunda. jag trivs med mitt liv och trivs med den jag är.
Jag har alltid varit stark, & de har varit en fördel för mig, men jag kan inte alltid klara av vad som helst, ni ser mig i samma sekund som jag gråter "med ett leende på läpparna" folk brukar säga hur kan man skratta och gråta samtidigt? ja men så är jag & jag tror många fler är så. Få saker kan fälla mig. Jag är inte perfekt, jag är långt ifrån perfekt, för mina nackdelar övertar fördelarna. & Jag är den envisaste personen jag vet. Jag vill ha allt i samma sekund som jag vill ha de, ditt ord över mitt ord? då måste du vara duktig.

Jag har svårt för att prata om mina problem med folk, ibland är de svårast att prata med dem som står mig närmast för jag har väldigt svårt att visa & låta den svaga personen inom mig träda fram, även om jag vet innerst inne att de inte är svaghet så känns de så. Folk har ofta sett mig för den starka personen som jag ofta är. Men ibland tror jag att de har drabbat mig mer negativt än possitivt. De ska ju vara en fördel, men de blir samtidigt ändå en nackdel för mig? För ända sen jag var liten har jag alltid varit stark, svårt att gråta om jag inte är ensam.
Jag har hållt så mycket inom mig i flera år, & när jag väl öppnade mig för någon, så var de antingen någon som inte var pålitlig, eller så var de någon som bara förvärrade de för mig, och vände ryggen till. & tro mig de gör ont.
Kanske därför jag har de problemen jag har idag, för att jag alltid höll allt inom mig.
Vem kom på uttrycket ensam är starkast. enligt mig så tycker jag bara de är bull. jag säger inte att de inte finns dem som klarat sig ensam upp, men är du verkligen starkast när du bara har dig själv?
Ibland känner jag att jag vill springa till den första personen jag ser, krama om personen och bara gråta i flera timmar, släppa ut allting och för en gångs skull känna mig lätt. För de är så tungt att bära på.

Kan tänka mig om nu ngn läst färdigt att den bara meh gud, palla att hon delar med sig allt i bloggen. Men jag vet att de är många som känner som jag & jag behövde skriva bara/ natti.

 

 

RSS 2.0