You can make wathever you want to

Jag hade ingen aning om att när jag vaknade imorse, att dagen skulle sluta så katastrof. Men vissa dagar är bättre än andra. Tur jag har min pappa tack för att du finns ♥

När jag inte känner mig glad eller vill få ut min frustration behöver jag dansa. & de är inte alltid man måste vara i danslokalen för att få dansa.
Jag sätter på musiken. Pumpar den ganska högt här hemma haha. Men sen är de ju inte bara att dansa runt som man kanske gör på uteställe, utan pusha sig till längsta gränsen, de krävs a lot of work! believ me. De kanske ser enkelt ut att dansa, men de är mycket träning som ligger bakom de. Du själv är faktiskt en bra tränare till dig själv. Du vet att du klarar av mer & du vet själv om du ger upp eller om du går hela vägen.

För att bli vigare än vad du är, få bra kondition, träna rumpa eller vilken del på kroppen du vill, få muskler, ja allt sånt kan du göra hemma. Träning ger färdighet. & om du vill ngt riktigt mycket klarar du vad du vill om du inte tillåter dig att ge upp :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0