always be you .. don't forget


Jag älskar att hjälpa människor. Men ibland gör jag de kanske för mycket. Jag drar problem till mig för jag vill hjälpa till att lösa dem. För jag är sån som person. Jag analyserar allt, verkligen allt. alltid. Jag tror att ens eget liv är avspeglingar från det vi attraherar genom tankar och känslor. De är dehär jag menar att vi måste börja tänka positivt för då kommer de positiva till oss. De blir som vi tänkt oss om vi verkligen tror att de ska bli så.

Så efter att jag tänkt på detta lite så insåg jag plötsligt att varför dem kommer till mig & öppnar sig & vill ha hjälp, ligger hos mig själv.
Jag är så fokuserad på att alltid hjälpa andra.
Det har nästan blivit som en grej jag är bra på, lyssna försöka förstå & hjälpa. Så (enligt vad jag tror på) har jag attraherat folk att komma till mig.
Lite flummigt men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

De är absolut inte så att jag inte vill hjälpa folk, de är bara de att ibland kanske jag involverar mig och försöker hjälpa så mycket att jag glömmer bort att hjälpa mig själv. 
Alla har vi problem & även jag som jag ska försöka ta tag i, för jag tror jag blir duktigare på att hjälpa andra om jag först hjälpt mig själv upp på fötterna, för just nu är de inte så stadigt. :p



 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0