blandade känslor dansar fram & tillbaka

Tror ni att om vi inte hade påverkats av alla människor runt omkring oss, som har så stora förväntningar på oss att vi skulle agera annorlunda. Om ingen hade påverkats av dina val i livet, hade dem varit annorlunda då? hade du tagit ditt pick & pack & dragit till usa maybe? för du hade inte haft i baktanken, men den kanske blir sårad & den andre vill inte jag ska göra såhär för den tycker jag ska göra blabla istället, ... jag påverkas ngt kopiöst av vad alla andra har för planer för mig. Men igentligen it's my life right.? min plan?

Ibland önskar jag att jag kunde göra alla glada, göra som dem ville så skulle dem vara nöjda. Att ha höga förväntningar på en & inte följa upp dem gör så man känner sig pissed misslyckad, fast man inte ens vill göra de dem vill man ska. & man känner sig ändå misslyckad för ngn annans skull ;/ konstigt? 

Hade varit bättre om ingen hade förväntningar på en,. & man var ämnad att "hon misslyckas" ändå, & sen visar man alla att nädu .. jag klarar mig & så gör man de man själv vill istället. jag vill göra de jag vill. de handlar om mig just här & nu. Förlåt om jag väljer min väg.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0