she has a garden angel.

Har ni tänkt på så olika folk uppfattar än. För dig kanske jag är jennie på ett sätt men för ngn annan kanske jag inte alls är så.
Som jag ser min mamma kanske inte min lillebror ser henne.
De är Utifrån sitt beetende som den andra personen uppfattar än. Ngn kanske tycker åh hon jennie hon är fan helt bakom flödet riktigt dum i huvudet. Medans ngn annan kanske fan hon är så jävla smart den tjejen. konstigt ändå, man själv tycker ju att man är en & samma, eller?

Okey en längre relation gör ju så att man lär känna personens flesta sidor, right?

De här med utseende & självsäkerhet, man ska kunna utstråla de till en vis mängd men inte för mycket. En person som är jätte söt/snygg men som tror för mycket om sig själv & tror de är snyggast bäst & vackrast sjunker ofta i ens ögon & blir allt mer ful & känns bara så överdriven.

Men vi alla har ju olika smak i vem som ser bra ut & inte, så den personen jag tycker ser bra ut men är överdriven, kanske ngn annan tycker inte är så spec överdriven .. ?

ja flummigt ja vet, jag har funderat mesta delen av natten, somnade 5 ;/ hatar att jag är sådan extrem nattmänniska. Brukar vara då tanksystemet går igång, aknske därför jag har svårt att sova, svårt att stänga av. Har även svårt att skriva ner vad jag tänker alltid för de är en himla massa. haha
Har precis käkat tårta allafall & sjungt för födelsedagsbarnet eller den "lille vuxne" haha hur känns de kimpi? 20 bast bigo girl nu! me love you ♥


saknar dig moster! ser du så söt & stor din dotter har blivit, vet att du tittar ner på oss ♥


Kommentarer
johanna

Hälsa grattis grattis grattis från mig ! :)

2010-03-03 @ 21:33:47
URL: http://eveninmyheart.blogg.se/
jennie

de ska jag göra :) ta hand om dig !

2010-03-03 @ 23:19:10
URL: http://jeeenniiie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0