Egentligen vill jag inte veta av dig.

Mitt problem är att jag tror gott om människor. Vem jag än möter. Det spelar egentligen ingen roll vad människor gör mot mig, jag har väldigt svårt för att hata, och jag önskar ofta att jag kunde det. Trots att det många gånger är väldigt skönt. Det tar sådan energi att hata. Men jag är så oändligt trött på att tala bra om människor som sen visar sig vara allt annat än de. Jag har respekt för varje individ, tills de bevisar motsatsen.  Vilket gör att vissa, inte många, men vissa, utnyttjar det. så fort jag vänder mig om .. men jag har ögon i nacken och jag ser de. jag ser de mesta. 

Jag litar alltid mest på mig själv, även om det är svårt många gånger det också. Men människor kommer alltid att vara människor i mina ögon, skillnaden är att jag bara tar åt mig av de som har något att säga till om. Och alla dessa löjliga spel, och dramatik och sentimental skit. I dont fucking care anymore, hur orkar människor. Hur i helvete har de tid, och varför gör inte människor något bättre av sitt liv än att irritera, hata och leta fel. Och varför vill man hitta dem, och vem vill man informera dem om? Det är en sådan brist på självrespekt att leta efter sprickor hos andra, en sådan nedvärdering mot livet och sig själv. 

Det är gripande hur mycket människor gör för att själva bli älskade, på falska grunder. Allas vårat egna egon spelar huvudrollen i pjäsen om uppmärksamhet - vad som helst men inte bortglömd.
Kommentarer
Anonym

Enlig den uppfattningen jag har om dig så tror du inte gott om människor. Tycker att du går mycket med huvudet högt och kollar snett. Känns som om du tycker att du är mycket bättre än alla andra. Men detta är ju bara min uppfattning om dig!

2010-04-01 @ 16:01:21
svar

Tycker att det är dåligt att du är anonym och inte kan stå för vem du är om du ska klanka ner på mig sådär.

Jag tror alltid gått om människor. alltid tills dem bevisar motsatsen. om du hade kännt mig hade du vetat de.

2010-04-01 @ 17:23:14
URL: http://jeeenniiie.blogg.se/
Anonym

Klankar absolut inte ner på dig! Det är bara den uppfattningen jag har om dig, har aldrig snackat med dig kanske hälsat någon gång? jag dömmer alltid folk utifrån, inte den enda som gör de? säger inte alla men jag tror att många gör det. Klart händer det att man ändrar uppfattning helt om personen när man lärt känna den, vilket har hänt både mig och andra. Dessutom du och jag ger inte varandra snälla blickar direkt dessutom tror faktiskt inte att du tror så gott om mig? jag vet att jag har rätt där. Precis jag kännner inte dig så jag kan inte dömma dig jag har bara min uppfattning om dig och den står jag fast vid, sen en dag den kanske ändras och kanske inte. Dessutom för att tillägga asboslut inte riktat mot dig på något sätt men världens snällaste och sötaste tjej kan vara den falskaste på jorden medan tjejen som alla kallar för hora eller kaxig egentligen är helst snäll och oskyldig. Man går ofta efter det man ser ute och hör det är många som gör det. Därför kan det bli väldigt stora missförstånd. Men vad vore livet utan alla dessa missförstånd? vad vore livet utan all spänning? inget för mig :DTReeeeevlans kväll!

2010-04-02 @ 00:32:29
svar

Ja som du skriver du kanske dömmer folk utifrån men jag gör inte de. Därför tar jag illa vid när du säger så. Förstår inte varför du inte står för den du är. vad vore livet utan missförstånd, ja mycket bättre. är de spänning i de tycker du? jag tycker de är löjligt att man dömmer folk man inte känner.

2010-04-02 @ 01:38:25
URL: http://jeeenniiie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0