Don't judge people you don't know

Varför är de så att folk skaffar en uppfattning om personer dem inte lärt känna än. Nu kommer vi tillbaka till de här när jag säger att folk påstår/säger "du är en sån person" man ser de. ee what? skenet bedrar hört de uttrycket ngn gång eller?. & jag hoppas folk är smartare än så & inte bara går på vad dem ser. För de förlorar man mycket på. människor är inte alltid vad man tror dem är.

Ett exempel som hände mig, eller som brukar hända mig haha.
Förra helgen var vi ett gäng som drog ut, en av mina närmsta vänners kollega, hon har gått i samma grundskola som mig. & hon erkännde efter lite dricka & prat att hon hatat mig? like okey why? haha, hon trodde jag var värsta bitchen och hon klarade helt enkelt inte av mig, (de var nästan så att hon inte tänkte hänga med ut bara för hon visste jag skulle med), vet ni vad meningen slutade med, shit du är inte alls som jag trott du är hur underbar som helst.

Man ska inte döma människor, jag menar inte att jag aldrig har gjort de, men jag försöker verkligen att inte göra de. för man kan ha väldigt fel.
& jag tycker inte att man ska lyssna så mycket på vad andra säger om folk & "den gör så & hon si & blabla" vem vet den kanske har fått höra de av ngn annan & den de av ngn annan & so on, & dem kanske inte ens känner personen?

Man ska skaffa sig en egen uppfattning & de går bara först efter att du lärt känna personen För hur ska man kunna skaffa en uppfattning om ngn man inte känner?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0