Egentligen vill jag inte veta av dig.

Mitt problem är att jag tror gott om människor. Vem jag än möter. Det spelar egentligen ingen roll vad människor gör mot mig, jag har väldigt svårt för att hata, och jag önskar ofta att jag kunde det. Trots att det många gånger är väldigt skönt. Det tar sådan energi att hata. Men jag är så oändligt trött på att tala bra om människor som sen visar sig vara allt annat än de. Jag har respekt för varje individ, tills de bevisar motsatsen.  Vilket gör att vissa, inte många, men vissa, utnyttjar det. så fort jag vänder mig om .. men jag har ögon i nacken och jag ser de. jag ser de mesta. 

Jag litar alltid mest på mig själv, även om det är svårt många gånger det också. Men människor kommer alltid att vara människor i mina ögon, skillnaden är att jag bara tar åt mig av de som har något att säga till om. Och alla dessa löjliga spel, och dramatik och sentimental skit. I dont fucking care anymore, hur orkar människor. Hur i helvete har de tid, och varför gör inte människor något bättre av sitt liv än att irritera, hata och leta fel. Och varför vill man hitta dem, och vem vill man informera dem om? Det är en sådan brist på självrespekt att leta efter sprickor hos andra, en sådan nedvärdering mot livet och sig själv. 

Det är gripande hur mycket människor gör för att själva bli älskade, på falska grunder. Allas vårat egna egon spelar huvudrollen i pjäsen om uppmärksamhet - vad som helst men inte bortglömd.


31/3

Grattis till dig min fis peppe 21 woooho! :D

Igår var hur mysigt som helst ute hos carro & dem! senare drog vi in ngra till stan & satte oss på utposten & tog en cider, ändå folk ute ;b Sen vandrade vi hem genom stan. Riktigt tråkigt väder idag! ush

happy birthday to you!

Idag ska kusin Fredrica & dad's girlsfriend Åsa få en hedersplats i bloggen, wow liksom haha cuz it's there birthday CONGRATZ MAH DARLINGS :DDDD ♥

Så snart bär de av ut till ekeby på kaalas ;D me like!

Haha innan idag var jag & mamma & provade lång känningar, gud blev kär i en! den var så fin. mamma därimot hahah jag har inte skrattat så mycket på länge, hon tyckte att allt var fel på alla, hennes kommentarer var "gud vilken besvikelse" eller "fan vad sorgligt" ahah. nw du är jätte söt mamma, jag menar vilken kropp du har för att vara 50! lovar dig att många kvinnor hade önskat dem såg ut som dig (;

Nu ska jag svira om från jogging till mina kalas kläder haha,? vafan ska jag ha på mig om 5 min släpps bomben i garderoben pussheeej!


always be you .. don't forget


Jag älskar att hjälpa människor. Men ibland gör jag de kanske för mycket. Jag drar problem till mig för jag vill hjälpa till att lösa dem. För jag är sån som person. Jag analyserar allt, verkligen allt. alltid. Jag tror att ens eget liv är avspeglingar från det vi attraherar genom tankar och känslor. De är dehär jag menar att vi måste börja tänka positivt för då kommer de positiva till oss. De blir som vi tänkt oss om vi verkligen tror att de ska bli så.

Så efter att jag tänkt på detta lite så insåg jag plötsligt att varför dem kommer till mig & öppnar sig & vill ha hjälp, ligger hos mig själv.
Jag är så fokuserad på att alltid hjälpa andra.
Det har nästan blivit som en grej jag är bra på, lyssna försöka förstå & hjälpa. Så (enligt vad jag tror på) har jag attraherat folk att komma till mig.
Lite flummigt men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

De är absolut inte så att jag inte vill hjälpa folk, de är bara de att ibland kanske jag involverar mig och försöker hjälpa så mycket att jag glömmer bort att hjälpa mig själv. 
Alla har vi problem & även jag som jag ska försöka ta tag i, för jag tror jag blir duktigare på att hjälpa andra om jag först hjälpt mig själv upp på fötterna, för just nu är de inte så stadigt. :p 

Im still here, although im walking away

Hos my spelade vi yatzi, vi spelade tv spel & kollade på dödligt vapen 2, killarna bakade. ja ombytta roller hhaa
Jag kan inte sova som vanligt de är så stördigt, alla andra sover ju ;( buuhu
vet inte vad jag ska göra för att få tiden att gå så jag blir trött. Ut & gå en runda runt kvarteret? nja de är mörkt. eller de gör igentligen inget, de finns cp idioter ute så rättare sagt man vågar inte gå ut & gå själv på natten.


Förresten keep up with the positiva tänkandet! haha i varenda än av mina käraste vänners bloggar så har dem skrivit att dem ska försöka vara positiva glad jag blir :D de är ngt jag försökt intala dem nu efter att ha sett de secret (: för de blir som man tänker. Så jag börjar här & nu, de positiva är att jag kommer somna på direkten när jag lägger mig i sängen :D nattti

olala haha

Väntar på att my ska hämta mig sen ska vi åka & handla & sen hem till henne :) myys!
Säger bara en sak, min läkare, hot blatte i 25 års åldern, kan de bli bättre? haha (;

GGGGODMORGON!

Jag är inte människa! men är tvungen. ställde klockan på 9, gick upp 10.
Jag måste kunna somna om nätterna.
Sitter här med mitt kaffe & mamma vid köksbordet. Ska snart in i duschen, men måste vänta tills tvättmaskinen är klar. mhm ni vet går inte att duscha samtidigt. jewlans mög. Idag kl 14. ska jag på läkarbesök. hatar allt som har med doktorer att göra. iiissh. Men måste kolla vad som är felet på mig, typ svimattackerna jag fått måste vara att jag har brist på ngt? .. ja typ nått!


nattuggla

Jag kan inte sova. Har alltid haft svårt för de ända sen jag var liten. Spelar fan ingen roll hur tidigt jag än går upp, jag somnar aldrig, & ligga & stirra i taket hur länge som helst börjar bli "tröttsamt". haha

Kan bero på att jag tänker så mycket också. Kan liksom aldrig riktigt slappna av. Vet inte hur folk gör för att tänka på inget? går de ..

Också är de ngt annat som cirkulerar i huvudet. Jag vet inte ens ditt riktiga namn ;ops vad har jag nu gett mig in på hihi

tjogge!

Jag tycker verkligen de är snyggt med vältränade kroppar, men no defens, Jag tycker de är så himla fullt med killar som har tränat för mycket! Man ser bara tjock ut? De ser så ut iallafall. de är inte fint. issh hahaha
såg precis en bild & jag säger bara de är inte läckert, förut var de yes nu är de bara så nooo

I love you <3

Idag var hela familjen ute i råådahlen, vi spred chevies aska i floden där han brukade springa & leka.
Jag saknar dig ♥your diamond girl

inte visste jag att jag skulle vara öppen för ngt sånt nytt. 
dina stora ögon, dina bruna händer,.
var de dig jag såg som en skugga ur mina drömmar?

 

Hade riktigt kul igår hoppas du också hade de peppe (:
Idag har soffan varit min bästa vän & min nya bästis blir sängen om 5 min natti!

 

Don't judge people you don't know

Varför är de så att folk skaffar en uppfattning om personer dem inte lärt känna än. Nu kommer vi tillbaka till de här när jag säger att folk påstår/säger "du är en sån person" man ser de. ee what? skenet bedrar hört de uttrycket ngn gång eller?. & jag hoppas folk är smartare än så & inte bara går på vad dem ser. För de förlorar man mycket på. människor är inte alltid vad man tror dem är.

Ett exempel som hände mig, eller som brukar hända mig haha.
Förra helgen var vi ett gäng som drog ut, en av mina närmsta vänners kollega, hon har gått i samma grundskola som mig. & hon erkännde efter lite dricka & prat att hon hatat mig? like okey why? haha, hon trodde jag var värsta bitchen och hon klarade helt enkelt inte av mig, (de var nästan så att hon inte tänkte hänga med ut bara för hon visste jag skulle med), vet ni vad meningen slutade med, shit du är inte alls som jag trott du är hur underbar som helst.

Man ska inte döma människor, jag menar inte att jag aldrig har gjort de, men jag försöker verkligen att inte göra de. för man kan ha väldigt fel.
& jag tycker inte att man ska lyssna så mycket på vad andra säger om folk & "den gör så & hon si & blabla" vem vet den kanske har fått höra de av ngn annan & den de av ngn annan & so on, & dem kanske inte ens känner personen?

Man ska skaffa sig en egen uppfattning & de går bara först efter att du lärt känna personen För hur ska man kunna skaffa en uppfattning om ngn man inte känner?

whataya want from me

Idag har jag varit ute hos pappsen hela dagen (: Vi har städat hans renoverade lgh som han byggt, skit snyggt, bra team är vi också, kaffe & cigg & stereon på högsta haha love u dad :D
Sen var jag & kimi nere hos mormor & käkade våfflor, tanten kan snacka hah nw happy birthday grandmaa ;D
Längtar riktigt mycke tills imorron också, då vi ska fira petra! Brukar bli allt annat än lungt när hela gänget samlas, eller nästan alla. Lovar att jag ska vara helt i gardinen imorron! pardyhardy!!!


haha

Im on my way

Är hemma nu, var med kusinen i stan efter att semir & dem andra uppträtt mucho goood :D
Har handlat helt nytt smink, allt & en ny sminkväska, de behövdes (: ! Nu ska jag börja ta hand om kroppen på allvar! Åt en sallad hos petra sen (; & motionerade hem haha, de gör jag alltid ändå, ingen stor motion precis 10 min max från stan nära & bra :D
Har även inskaffat mig en kalender så jag ska börja ha lite koll på mitt liv, den är rosa GULLIGT! ;D

Nu ska jag kolla på andra avenyn & efter de blir de film som jag & kussen hyrde på hemvägen myspys!

Onsdag

Mina homies semir & vicky ska uppträda idag på IH, dem ska representera deras skola.
Så såklart ska jag dit som stöd :D de är nu kl 14. Önskar dem verry God luck! ♥

Efter regn kommer solsken

Kan bero på att jag har värsta pmset idag också att dagen blivit som den blev, den slutade iallafall lite bättre, pratade med mamma i telefon hur länge som helst. Hon är verkligen en klok människa. Jag hoppas jag blir som dig när jag blir stor. Så förstående, omtänksam, fin, empatisk & klok som du är, du bryr dig alltid om alla människor & hjälper, de tycker jag är väldigt fint.
Jag tror att de man ger, de får man också tillbaka på ett eller annat sätt

Har värsta leendet nu efter att jag läst hennes sms hon skicka precis. Du är guld värld mamma ♥

rehab för kroppen?

Har tänkt på så lite man kan ändra på som förändrar så mycket. De är inte så svårt att ta hand om sin kropp & hälsa.
haha kommer säkert få äta upp den meningen framöver. De är nog svårare än vad de låter, iallafall ska börja lite smått nu fram till sommaren. Mamma har bjudigt mig på ansiktsbehandling den 6 april (: en mamma dotter dag :D Så ska ta hand om min kropp & börja göra de regelbundet.
& jag har faktiskt slutat upp med att färga mitt hår, nu efter jag slingade de har jag inte rört de på flera månader & de är ju också ett plus eftersom de sliter som in i. Mina naglar är också långa hårda & starka nu :)
Men till de här med att äta nyttigt? hmm de ska jag börja med hade jag tänkt,.. nu menar jag inte banta eller nått sånt där trams, för godis älskar jag, men jag ska lära mig göra nyttig & hälsosam mat :) hahah jag som "älskar stå i köket" or NOT! ska försöka allafall (;
& träna där har vi ju dansen ;D mah love!
Ska även dricka mycket te och vatten så jag får ur mig alla transfetter som jag ätit under dessa månaderna.
Så får vi se hur detta går :P

                                                                 längtar såå till sommaren!

You can make wathever you want to

Jag hade ingen aning om att när jag vaknade imorse, att dagen skulle sluta så katastrof. Men vissa dagar är bättre än andra. Tur jag har min pappa tack för att du finns ♥

När jag inte känner mig glad eller vill få ut min frustration behöver jag dansa. & de är inte alltid man måste vara i danslokalen för att få dansa.
Jag sätter på musiken. Pumpar den ganska högt här hemma haha. Men sen är de ju inte bara att dansa runt som man kanske gör på uteställe, utan pusha sig till längsta gränsen, de krävs a lot of work! believ me. De kanske ser enkelt ut att dansa, men de är mycket träning som ligger bakom de. Du själv är faktiskt en bra tränare till dig själv. Du vet att du klarar av mer & du vet själv om du ger upp eller om du går hela vägen.

För att bli vigare än vad du är, få bra kondition, träna rumpa eller vilken del på kroppen du vill, få muskler, ja allt sånt kan du göra hemma. Träning ger färdighet. & om du vill ngt riktigt mycket klarar du vad du vill om du inte tillåter dig att ge upp :)


Can you read my mind? ... I can read yours

Hon bländar alla som har puls, känsel eller syn. Ingen kommer undan. Hennes själ är djup som den djupaste av dalar och hon dränker varje man som kommer i närheten. Hon slukar deras hjärtan som att de vore delikatesser. Hon har han fast i hennes klor. Hon besitter en sann mystik med oanade kompetenser som omger hennes existens. Hon är trofast som människans bästa vän, varm och omtänksam som varje människas mor.

Hon förbryllar och chockerar, jag undrar när hon skall upphöra med hennes särskildhet. För varje dag som passerar uppenbarar hon sig som alltmer gränslös, med en potential som ett underbarn och en beslutsamhet som de japanska samurajerna.

Hennes utseende frestar som förbjuden frukt och hennes läppar smakar synd. Om du träffade henne i en annan tid skulle du bedra vem som helst med henne. Du kan inte se dina egna händer på någon annan hon är ditt allt och ditt inget. Du dränkts av hennes excellens. Du har ingått partnerskap med hennes hjärta.

måndag :D

Kom precis från väla med mamma & kussen ;D Nu ska vi ner till mormor & fira henne lite, hon fyller år på tors igentligen men vi ska dit idag :D myspys!

Förresten idag har jag ringt lite ärende, så nu får vi se vart detta leder hihi (;

Ikväll tänkte jag gå hem till tjogge malin, fast de vet hon inte om än ;D hahah suprise snygging om du läser bloggen innan jag hinner tell ya ! ;D

puss & smek nu dra vi!

Men du stod kvar, väntade, visade vem du var. För du är allt han inte trodde att du va.

Hej alla glada :D var nere en sväng i stan med vännerna innan, girltalk, käk & kaffe (: kan ju inte bli bättre en söndag hihi
Helgen har varit riktigt nice! utgång i fredes med mina girls & igår var jag hos baby my ;D

Gick emot det som man inte fick gå emot bara för att pröva. Testa. När jag bryter allt jag byggt upp. för de knäckte mig, ja de knäckte mig. ganska hårt. Varsågod. här är allt ni vill ha.

CRAZY FRIDAY <('8

FRIDAY BABY !

Min mamma är hemma :D !

Min dator har kraschat & nu kims, whatafuck! trött på dessa tekniska grejer!
Igår fyfan vad rädd jag var, kollade criminal minds som vanligt, men fyfan vad äckligt avsnitt, dubbel avsnitt också, riktigt scary,  sov helt själv buhu ;(

Ikväll lutar de åt party hållet, som vanligt då eller :D haha
pumpar musik & ska snart in i duschen CIAOBELLA!

Mars 18, 2010Jag gjorde en sak precis, beställde en grej med dålig kvalite, men de var så billigt! var tvungen, vi får hoppas att när jag hämtar ut de att de är allt annat än katastrof (:

Min söta mamma ringde även innan & tänkte bjuda mig på en lite sak, hon är så söt :D wiihi

Mina uttbrott har förtillfället lungnat sig, jag hade självaste dampet på allt innan. Datorn sneade ut till max, segare än en pensionär! Så jag tänkte avreagera mig & försökte ringa ngn av mina vänner, eller vänner & vänner slutade med att jag ringt hela jävla kontaktlistan. Ingen svarar! borde sjunga lonely låten så passande!

förresten ni ser att jag bytat header kanske? hittade den på brorsans dator, way längesen jag gjorde den, men behöver lite ändring, så varför inte starta i bloggen (;

& en sak till innan jag avslutar här, de är ju skrattretande hur människor vänder kappan efter vinden, vafan tänk om för helvete?! de passar bara när de passar va,? man kan finnas där som stöd va´, men sen när ni hittar ngt annat roligare,? haha seriöst byebye!

ha haAll up on it
Know you wanna clone it
Aint like me
That chick to boney
that's a fact!

Im not that girl

Godmorgon :) hoppas ni har haft en underbar torsdags morron, I have :D
Spelar lite lungn musik & är inne på 4;e koppen. Tänkte gå ner & sola, eller ska man ta de imorron?, för de var evigheter sen! lakan mmhm!
Har rensat hela badrummet slängt allt gammal skit (: så nu är där finfint ;D även fått ett städryck på resten av lght så allt är i princip fint nu :D maha!

well this life really try to keep us apart, but you keep calling me back to your heart

tjejkväll!Är hos petra med girlsen, vi var precis på oj & handlade hem maaad ;D vi är vrål hungriga! Så nu blir de matlagning & myspys med girlsen!

onsdagWork like you don't need the money, love like you've never been hurt and dance like no one is watching.

Antalet vänner har ingen betydelse när man snackar självsäkerhet.
Ibland måste vi ha den där styrkan och stå upp för oss själva.
Visst är det lätt att vandra i andras fotspår och haka på,
men det är inte lika lätt att ta sig ur situationen sen.
Därför, gör aldrig något du inte egentligen vill.
Våga vara dig själv, våga säga nej.
Var nöjd med dig själv, och tro på dig själv,
för om du inte tror på dig själv vem ska då tro på dig?
Våga stå för din personlighet och må bra av de.

kickstart my soul

Var ut & gick en rejäl runda idag (: sen kom sanija förbi på kaffe, skönt att snacka med den bruden :D evigheter sen! Ska försöka ordna upp lite nu för allt är verkligen en big mess! ;p

Sen körde jag & malin ner till petra där emelie också var, myspys I love my girls

Nu har jag tänt ljus i lägenheten & sitter här med en kopp te, skönt med avkoppling efter en slappe dag (; haha

Don't worry be happy !

Jag vet att det blir lite negativt här i bloggen ibland, eller ganska ofta. Men det är skönt att skriva av sig.
Men ibland så känns de som man är riktigt nere på botten ni vet. & man vet liksom inte hur man ska ta sig upp?

Men jag kämpar på You Go Girl (; !

Tror de bara blivit för mycket på sista tiden, de händer mycket på kort tid. Hemska saker som man inte vet hur man ska hanskas med. Man blir arg, lessen, frustrerad över att man inte kan göra ngt åt de.

& de är jobbigt att se hur ens närmsta runt omkring än mår & påverkas. Man blir lessen över att världen är så hemsk & hur den & andra kan förstöra & göra mot människor.

Aa & sen vet ju dem flesta hur jag är som person också, som en bergodalbana haha, kan ändra mig så sjukt, ena stunden så sur, irriterad arg & lessen att jag vill slita ut mig själv från kroppen, nästan stund skrattar jag nästan ihjäl mig.

Men de är klart när minnen dyker upp eller ensamheten tränger sig på, så blir man väl extra känslig än om man omringats av ett hav med vänner.  iallafall mina vänner haha outflippade homies! där går de inte att vara saad ahha eller man kan helt enkelt inte man dör av flabb! älskar er

I miss you so badly ;(

De känns som ingen förstår. De gör så ont. Jag saknar dig så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Döden tog mitt allt ifrån mig. Chevie jag saknar dig så mycket. Som jag alltid sa till mamma när jag var liten & ville få ngt ogjort jag vill skruva tillbaka tiden!!!!!!!!!!!! Jag vet inte hur jag ska göra hur jag ska kunna tänka på ngt annat, jag minns dig vart jag än är hela tiden.

Kim sms precis att hon var borta på graven hos hennes mamma. ;(

Jag hatar döden det inte bara nån som dött utan flera levande hjärtan.Hur kunde nån ta dig ifrån mig, en bit hos mig saknas.
Jag glömmer dig aldrig ♥

Och när du faller. Så tar du dig upp igen.

Jag vet att du känner att ditt liv är kantat av svek och tårar, att du undrar varför tryggheten valde att lämna just dig. Men jag ber dig, dölj inte dina talanger i det svarta hålet som ångesten skapat inom dig, du är för värdefull för det. För vi alla beundrar dig, dina tankegångar och ditt sätt att vara. Och du visar det som bäst när du inte är rädd, det är rädslan som förtär dig, som gömmer dina talanger i de svarta. Jag vet att du kan kämpa och jag vet att du är stark. Men, jag vet också; att ingen kan hjälpa dig genom nattens immande luft. Och jag vet att de andra tror att de kan, men jag vet att ett löfte om evig vänskap inte alltid är att lita på. Och jag vet att livet inte alltid är värt att leva genom dina ögon, för jag har sett det så många gånger själv. Och i mitt hjärta gör du hål med dina hårda ord om dig själv, sårar mer än de du kastar på mig. Jag vet att saknaden skadar. Den gör ont. Men mata dina talanger med dina svarta hål, och du kommer bli riktigt stor.

Pumpar musiken, klunkar kaffe, smokar på min balkong! vädret är awesome! ;D

härligt va ? hhi :D

frågesport från kimpans mobil haha!

Det mest kända ordet i världen över är "ok" & näst mest kända är "coca cola" - sant!

En delfin vilar endast med en hjärnhemisfär åt gången, då de annars glömmer bort & andas & därmed drunknar - sant!

Från början var sångaren Evis Presley egentligen blond - sant!

Att rida kamel på motorvägen är olagligt i staten Nevada i USA - sant!

Fjärilar smakar med fötterna - sant!

En ko producerar i genomsnitt 60 liter saliv per dag - sant!

En människas näsa & öron slutar aldrig att växa - sant!

Mohammed är de vanligaste namnet i världen - sant!

Oralsex är olagligt i 18 amerikanska stater- sant!

7 individer i Sverige har "pung" som sitt registrerade tilltalsnamn- sant!

I sverige finns de 5 personer som har efternamnet hora- sant!

I swear I know your face I just dont know you


Att finna en ny människa i den jag trodde var du.
Det är något fel på dina ögon men det är bara jag som ser.
Något jag inte kan förklara, något jag inte kan få bort.how cute?

söndag!

Sitter i köket & kränger frukost med kussen, brorsan & hans tjej, kim håller på att spela upp olika ringsingnaler från hennes nya mobil, man kan ha stekta bacon som ringsignal haha palla?

Igår blev de tidigt, efter att semir & emelie dratt somnade jag på soffan,
Nu ska jag duscha sen hem till malin en sväng, hjälpa henne att packa inför flytten ;D

One day we gonna dance all night again

Goodd fredag kvall ;D Kom precis innanför dörren, var nere & färgade mormors hår efter RG (: hoppas allt blir bra. åh saknar dig!

Nu ska jag in i duschen PUUUUSSS!

Everything.Nothing.

Och där promenerar han iväg från kärleken. Vänder sig inte om, ångrar sig inte och letar upp den, springer inte tillbaka inte ens nästan eller litegrann. Sekunderna innan tittade han försiktigt ner på mina skor och sa "det blir bäst så" och jag tänker bara att "vadå bäst så?! förklara för mig hur det kan vara mitt bästa att vara utan dig.. Tårarna rinner ikapp med regnet när man förstår att han har rätt.

only hope

Har sovit på soffan, typ all day. är helt slutkörd, kan bero på igår natt? haha Är rastlös men fortfarande riktigt maxat trött, väntar på att criminal minds ska börja.

Imorron ska jag upp tidigt med girlsen, tänker på dig, hoppas allt kommer gå bra

the travelers wife

Igår sov jag hos peppe vi hyrde 3 filmer, the travelers wife var riktigt bra. satt & grät som ett barn i petras soffa! den måste ni se. Nu ska jag ner & dansa byye!


because is us agains the world


Pallar inte att jag ska få svimattacker var & varannan dag, vafan?
Mamma berättade att när hon var ung svimmade hon typ i princip varje dag. jo nice ju!
Jag vågar inte ens resa på mig, kul & ligga inne? mår sjukt illa också. åååh! inte kul.

Jag & mamma kollar massa barnfilmer hon framkallat. haha jag är med överallt. sprallig busig ungjävel, förstår varför pappa säger hur stog vi ut? hahaha

 
It's my life

frukost har käkats & har precis bytt om till danskläderna, om en timme ca ? tror jag, ahha jag & tider så ska vi mötas utanför danslokalen, ska kolla om vi kan filma lite om vi inte glömmer när vi är i full gång!

Tänkte först ut & promenera lite innan jag rör mig mot stan. I med headsetet & komma på lite nya movs i de fina vädret :) xoxo / your favorite girl!

♂ ♀

Jag ångrar lite att jag gjort som jag gjort. Kanske hade det varit annorlunda nu om jag inte gjort så. Kanske inte. Vissa tror på kärlek vid första ögonkastet, medans jag alltid envisats om att det inte finns. Kärlek överhuvudtaget? Men kanske hade dem rätt iallafall. För det var bra. Det var det. Jag har inte sagt att jag är förälskad. absolut inte. Jag har inte sagt att jag är kär. Men något är det. Och jag kan inte definiera det. Jag kanske inte satsade helhjärtat, vad vet jag. Jag är ju trots allt bara ung. Jag kanske inte levt hälften av mitt liv än. Men jag vet när det känns rätt. Och det är precis vad jag känner just nu. Jag saknar lite. Det gör jag. Och om man kunde gå tillbaka och kunnat ändrat på tiden så hade jag gjort det. å andra sidan inte. Det kanske var menat att det skulle bli såhär, vad vet jag. Jag ångrar inte att jag tog steget mot dig. att jag släppte in dig. Jag gör aldrig de annars. med ngn.

Men ibland känns de som jag stått ute mitt i ingenstans. Jag ångrar det inte. Du är inte någon. Du är annorlunda. Det var så längesen jag kände såhär. Även om jag egentligen inte känner någonting. Det är mer att jag vet. Vet att det kunde blivit allt annat än såhär. Det är väl det som fått mig att stanna kvar lite. Att något som kändes bra kunde sluta såhär. Vi kanske är för lika. Vi är för lika på alla sätt men ändå så olika. Maybe what tears us apart is what brings us back together. And everything that makes us different really brings us closer.

So live your life !

Idag har de verkligen varit en hel dag. Har börjat utnyttja varje sekund av mitt liv :D haha. Vaknade tidigt, jag & semir fixade oss sen drog vi ner i stan med malin & nova :D Fikade på espresso house & efter de körde vi till center syd, helvetes längesen jag var där! (: Vidare hem till mig, lagade pommes & nuggets, jätte nyttig mat! Körde sen hem till josse, kollade på hennes lght & drack kaffe, hämtade sen petra åkte hem till henne & bäddade ner oss i soffan, girl talk & film! :D Malin släppte precis av mig hemma dags att nanna ;D underbar söndag!Varför vill alla skynda på & vara vuxna, för vuxna. Klart man ska vara självständig & klara sig själv, ta hand om sig själv, de är inte de jag menar. Utan varför inte vara ung nu när vi är de. Göra dem grejer som kanske inte är lika lätt att göra sen, varför skynda på & vilja ha vuxen livet nu, barn, familj, villa volvo? hallå du kommer vara vuxen resten av ditt liv. hela tiden. passa på att vara ung när du är de!
Göra lite crazy saker, skylla på att man är ung & vill prova på, testa sina vingar. hoppa från de ena till de andra.
Varje dag som går är vårt liv.
De känns som man glömmer bort de lite ibland & glömmer leva i nuet, man ser bara de man vill ha, inte de man har.

STILL MY FAVORITE SONG ! :D

Övertalade precis semir att hänga med ner i stan & dansa en runda! måste! blev så sugen! så satte på party musik & så var semir påååå! :D hihi Jag är på så jävla topphumör! vetifan vad som hänt, slått huet eller ngt? hahahah sees på dansgolvet SATURDAYNIGHT! (;

 

saturday!

Nu sitter jag & äter frukost i köket & solen strålar in genom fönstret :) Jag har sån träningsvärk i magen sen dansträningen, så varje gång jag skrattar, hostar eller nyser känns de som jag gör 700 situps!

Girls nighten ute igår var Great! sånt borde man göra oftare haha ;D Hade skit kul hos my!
Men idag blir de iallafall inget festande, ska ringa sönder mina vänner nu som säkerligen fortfarande inte har gått upp ur sängen & se vad vi ska göra idag :D

SUNNY FRIDAY!

Semir & jennica kom hit imorse (: de blev frukost & kaffe på soliga balkongen :D mysigt!

Dem stack precis & jag har små städat lite, tycker de är disk 500 ggr om dagen!

Ikväll ska vi hem till my :) längesen man såg den stumpan! i miss her hihi hon ska få berätta allt om thailands resan! sen blir de utgång efter förfest hos henne med vännerna! :D


jag på morronen på balkongen!

från emelies balkong!

jag & peppe!

danslokalen! ;D

seeeemir!

mee!

And she finds a reason to be strong with every tear she drys

Can you paint with all the colors of the wind

varje saga har ett slut, men i verkligheten är ett slut en ny början.

torsdag!

Semir kom hit & drog upp mig ur sängen, har suttit på soliga balkongen & druckit kaffe (: nu har han stuckit tillbaka till skolan,. Min söta papi ringde, awe, menade inte så pappa. Jag uppskattar verkligen allt du gör för mig & hjälper mig. du är BÄST DAD :D

Ska ner i stan nu & sola innan ja ska möta upp semir utanför danslokalen ;)

what hurts the most was being so close

jag tänker på dig ibland. eller ganska ofta. hela tiden.
jag ser alla platser där vi brukade gå, sitta, softa snacka. när våra låtar spelas, fan asså det räcker att jag sätter i headsetet & en av låtarna spelas så känner jag tårarna rinna. du förstår inte så ont de gör.
jag kommer ihåg när du sjöng för mig. du var alltid så djup.
när jag hör ngn säga ditt namn. jag saknar dig så det gör ont.
jag älskade att vara vid din sida.
när du kunde ringa mitt i natten för att bara säga hej hur mår du i miss u.

minns du? jag undrar vad du tänker på. Att jag inte kommer få se dig.. 6 år gör mig galen. hon vet inte vad hon gjort när hon startade detta.

remember this song? I do. fan kan knappt lyssna på den, vill bara gråta nu stämmer den så jävla bra E ! ja vet att de inte är sant.

De var inte alltid vi men ändå alltid vi.

blandade känslor dansar fram & tillbaka

Tror ni att om vi inte hade påverkats av alla människor runt omkring oss, som har så stora förväntningar på oss att vi skulle agera annorlunda. Om ingen hade påverkats av dina val i livet, hade dem varit annorlunda då? hade du tagit ditt pick & pack & dragit till usa maybe? för du hade inte haft i baktanken, men den kanske blir sårad & den andre vill inte jag ska göra såhär för den tycker jag ska göra blabla istället, ... jag påverkas ngt kopiöst av vad alla andra har för planer för mig. Men igentligen it's my life right.? min plan?

Ibland önskar jag att jag kunde göra alla glada, göra som dem ville så skulle dem vara nöjda. Att ha höga förväntningar på en & inte följa upp dem gör så man känner sig pissed misslyckad, fast man inte ens vill göra de dem vill man ska. & man känner sig ändå misslyckad för ngn annans skull ;/ konstigt? 

Hade varit bättre om ingen hade förväntningar på en,. & man var ämnad att "hon misslyckas" ändå, & sen visar man alla att nädu .. jag klarar mig & så gör man de man själv vill istället. jag vill göra de jag vill. de handlar om mig just här & nu. Förlåt om jag väljer min väg.


SAS värdinna mördad..

Mamma ringde precis & berätta att en av hennes sas kollege värdinnor blivit brutalt mördad, hittades på sitt hotellrum i köpenhamn. Världen slutar fan aldrig att förvåna. Hon hittades helt blodig, hon hade kämpat för sitt liv. 2 barn, 14,16 år. Hur fan kan man göra ngt sånt. Hur idiot kan man bli!!!!!!http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6710252.ab

she has a garden angel.

Har ni tänkt på så olika folk uppfattar än. För dig kanske jag är jennie på ett sätt men för ngn annan kanske jag inte alls är så.
Som jag ser min mamma kanske inte min lillebror ser henne.
De är Utifrån sitt beetende som den andra personen uppfattar än. Ngn kanske tycker åh hon jennie hon är fan helt bakom flödet riktigt dum i huvudet. Medans ngn annan kanske fan hon är så jävla smart den tjejen. konstigt ändå, man själv tycker ju att man är en & samma, eller?

Okey en längre relation gör ju så att man lär känna personens flesta sidor, right?

De här med utseende & självsäkerhet, man ska kunna utstråla de till en vis mängd men inte för mycket. En person som är jätte söt/snygg men som tror för mycket om sig själv & tror de är snyggast bäst & vackrast sjunker ofta i ens ögon & blir allt mer ful & känns bara så överdriven.

Men vi alla har ju olika smak i vem som ser bra ut & inte, så den personen jag tycker ser bra ut men är överdriven, kanske ngn annan tycker inte är så spec överdriven .. ?

ja flummigt ja vet, jag har funderat mesta delen av natten, somnade 5 ;/ hatar att jag är sådan extrem nattmänniska. Brukar vara då tanksystemet går igång, aknske därför jag har svårt att sova, svårt att stänga av. Har även svårt att skriva ner vad jag tänker alltid för de är en himla massa. haha
Har precis käkat tårta allafall & sjungt för födelsedagsbarnet eller den "lille vuxne" haha hur känns de kimpi? 20 bast bigo girl nu! me love you ♥


saknar dig moster! ser du så söt & stor din dotter har blivit, vet att du tittar ner på oss ♥

GRATTTTTTIS BABE!

 MIN KUSIN KIMI FYLLER 20 ÅR NU GONGRATZ STUMPAN! :D


JAG ÄLSKAR DIG ♥

under ytan

Knowing too much can get you hurt
Is it better? Is it worse?
It's just like we're going backwards
I know where I want this to go
Driving fast but let's go slow
Let's just go back to the start


What I don't wanna do is crash, no

Tisdagen 2;e mars !

Jag älskar tisdagar, spec denna :D idag är de premiär för dating in the dark, DH & nått nytt program som jag inte minns vad de heter. så ni förstår ju vad jag kommer syssla med ikväll fram tills 11 :D hihi

Förresten FASTER LINA här kommer en video när semir kör lapdance på dig från min fest hahahahha !
roligt med släktträffar (;

KONSTEN ATT FÅ AV SIG ETT PAR FÖR TAJTA JEANS VID ANCLEN !

3 bästa vänner!

 
15 års vänskap. that's real friendship ♥
Jag älskar mina tjejer finns inga som dem.
Inget kan komma imellan denna trion !
Jag älskar er ♥

So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride. The old me is dead and gone, the new me will be alrightNu är jag färdig fixad & sitter med kaffet i köket, låter tankarna ta över som vanligt

Ibland sårar vi människor omedvetet. Vi sätter våra villkor först. Jag säger inte att det är fel. För det ska man göra ibland. Men ibland stänger vi ute människor innan vi gett dem en chans. Innan vi riktigt vet vad som är bäst för oss. Livet är fullt med överraskningar. Jag älskar att testa men är väl rädd för att bli sårad?. För de tror man är de värsta som kan hända. Men varför inte?
Ser ett mönster i min lillebror som han tagit efter mig. Jag känner mig som en dålig förebild, för jag har alltid varit den som tagit hand om mig själv, jag behöver ingen. men de är inte sant, alla behöver någon. Jag ser hur han kämpar med sig själv för att inte släppa in ngn. I början är de svårt, men sen är de hur lätt som helst man tror att man inte behöver någon för man är van. Men man vinner inget på de, man saknar en bit. Så varför ger vi inte den där chansen? Varför inte ta den där lilla risken? Jag saknar närhet. Jag saknar den där känslan i magen. Och om du kan ge mig den, så är den där lilla risken det bästa jag gjort..

Jag har hållt mig i mitt skal allt för länge nu. Jag har alltid haft något annat i baktanken. Men inte den här gången. För jag vill ta den risken.

Jag har en tendens att läsa av människor. Jag har ögon i nacken och jag ser allt, allt. Människor har alltid sett det som något positivt. Men ibland önskar jag faktiskt att jag var blåögd och lät saker passera. Ung och dum. Att inte tänka för mycket. Då kanske jag inte hade hamnat i den situationen jag befinner mig i nu. Kanske hade det varit bra nu om jag inte hade varit så in i helvetes nyfiken. Men & andra sidan inte. Jag är trött på att inte släppa in.

En relation som bara är byggt på utsidan håller aldrig. And that's my problem. Jag dras till trasiga själar, till idioter. För att testa. Testa mina egna gränser och se ifall jag lyckas. Jag älskar förändring, men jag lyckas inte alltid. Om det är bra det vet jag inte. Jag vill inte säga att jag blivit sårad, för jag hatar att tycka synd om mig själv. Jag har en tendens att läsa av andra människor, och det är väl det ända vettiga jag fått ut av att testa mina gränser. Jag valde att spela spelet ett tag. För det går om man vill. Jag tror att man kan få vem man vill på det sättet. Men jag vill inte spela några spel längre. I guess it's pay back,.. men Jag vill bara vara mig själv. Det gäller bara att hålla sig till dem oskrivna reglerna och det är väl de värsta. Men to the point. Jag är så trött, så äckligt trött på att man bara ser ens yttre. För jag är så mycket mer än så. & Ibland önskar jag att människor kunde se mer av det.

It's Not Right But It's Ok

Jag & mammi har varit på väla & lämnat hennes cp mobil hatar c905 (: tur jag har en sån perfekt mobil själv trots att den fattas en knapp :D handlade lite annat mög &

Sen stack vi inom mormor på kafferep. Fick ett samtal av kussen att håriga semir sitter i köket & väntar på oss, så vi tutade hem & nu dricker vi kaffe här ;D

RSS 2.0