everytime I close my eyes

Ska ner & möta semir, vi ska luncha i stan innan han åker back to sthlm :) Sen blir de av mot jobb ikväll. Hade riktigt roligt i fredes & igår satt jag & semir på balkongen och pratade om alllt! så mysigt, har verkligen saknat dig så tomt när du inte är här!

she's your homie's girl

Slapp jobba kväll överlycklig, kom nyss från work nu blir de duschen, semir är nere över helgen :D pardey hardey! Känns som jag inte festat på evigheter bara ngra tripper ner till stan ett glas eller två? hell no today hörde jag SKÅÅL! :DDDD

Börjar inte förrens två imorron, men bakis på jobb .. vem har sagt att de är ngt problem?

trött därimot, känns som jag ska slockna över tagentbordet nu, men över 280 timmar på 25 dagar e eeente fel!!

Nu ska jag pumpa lite musik, klunka lite vin & invänta att mina vänner slutar work! ;D  i miss u mattius!

I could really use a wish right now wish right now wish right now

vet inte varför, de borde kännas bra, de känns bara så fel. 

fri day night!

Mamma fick följa med till stranden & sen kom lillebror & hans tjej, vi spelade kort & åt en jätte god lunch på barfota :) älskar att umgås med familjen, de är så myysigt! ♥
Efter de blev de jobb, ngra roliga teater killar från gbg satte fart på vår uteservering haha 
Imorgon öppnar jag 10, live band kommer att spela & bara tanken på 14 timmars pass får mig att må illa redan nu! blää :P
Ska inta sängen så jag orkar lyfta på ögonlocken imorgon natti!

summer summer summer !

Kom nyss hem från work, sitter & kränger jordgubbar med mjölk & grädde mums! :D Jag är skit glad eftersom imorrron blir de beachen! Börjar inte förräns 6 på kvällen (: ! ska bara ragga med mig ngn till stranden också? haha!
Nu ska jag sova så himla gott! nattti :D

me right now!

Börjar jobba om en halv timme, spelar mtv på högsta & vill absolut inte till jobb, kolla vädret idag just för att jag jobbar! åarh!!! Ska drika upp min 3;e kopp kaffe & ta en cigg innan de bär av mot work ciao!

im so far away

Jag HAR alltid sån otur, but i guess nån måste ha de också ju? Vi jobbar ihjäl oss på jobb & jag vill bara vara ledig & sola, jag var ledig idag & de regna, kul.
Fick hoppa in & jobba nu ikväll, kom nyss hem, imorgon öppnar jag & de ska bli fint väder, såklart!
Nu sitter jag & ordnar med lite papper & ska kolla vädret den kommande veckan. Sen blir de duschen & bed natti!

@ work to much!

hahah de är ändå många läsare som kollar bloggen fortfarande fast att den varit död nu hur länge som helst! & tro mig jag saknar att skriva :) Tycker de är skit kul, men har verkligen inte tid, 14 timmar om dagen på älskade work haha, man blir avis på alla som badar i poolen brevid vår restaurang, fan 28 grader i poolen ju! Annars är mitt liv lite för stressigt men försöker hitta på så mycket jag kan när jag är ledig, semir & dem var nere i helgen från sthlm så de blev massa utgång & massa dricka ;D sen har vi kört kareoke på jobb, live band som spelade igår sjukt drag ;) & fotbollen på värsta projektorn & där sprang man som en idiot & servera haha nä de är kul men fan vad de finns jobbiga otrevliga människor. Plus att ngra jävla ungdomar hade tryckt ut en hel ketchup flaska på en talrik & skrivit dricks med ketchupen & lagt massa mynt i all ketchup på talriken, nog kul?. Därimot fotbolls grabbarna som blev en aning fulla igår var kul & den dricksen också haha nä nu ska jag nanna börjar alldeles för tidigt imorgon & har nog sovit 3 timmar sammanlagt denna veckan? godnatt :D!
RSS 2.0