CHASING STARS

Storm brain, skriver hur mycket som helst, sitter & dricker te & fick nyss ett sms om att jag börjar 10.00 imorron. Borde lägga mig ..

Gör allt du kan för att inte få känslor för honom samtidigt som du, inför honom, låtsas att du har det. Se hur han reagerar, är det positivt, satsa. Fall fritt bara när du vet att du kan lita på honom.

Åh vad jag ALLTID tänker så mycket. Misslyckas alltid när de gäller mig själv ändå. Grejen är så här. När jag är med någon och allt känns rätt, så är min erfarenhet att det känns rätt för den andra personen också. En bra träff som känns enda in i magen, då tror man ofta att de känns likadan för båda, & en dålig likaså. Så jag tänker så här, Om jag låtsas att jag gillar någon, låtsas att tycka om mer än vad jag egentligen gör, då låtsas han antagligen också.

Jag tror inte att det är så att tjejer lättare får känslor för killar än vad killar får för tjejer, jag tror bara att vissa är mer villiga att ge en relation tid för att se om den kan utvecklas någon vart, medan andra redan i början (om de nu inte känns rätt) inte försöker anstränga sig för att det ska göra det heller. Vissa tycker de är okej med att bara låta saker vara. Medans ngra inte tycker de, inte för att dem är döttskära i personen, utan för att dem är rädda för att bli det.

Men sen tror jag också att många inbillar sig kärlek så starkt så att dem nästan blir besatta. Dem måste vara med den personen & om den då inte besvarar så gör man allt knepigt man aldrig trodde man skulle vara kapabel till att göra. Och ännu mer besatt blir personen ju mer den andra avstår. Människan blir typ blind. Men igentligen är det nog bara en illusion människan bildar i huvudet. Eftersom om personen hade besvarat lite då tror jag inte alls de blivit så besatta utan då vet de vad de har, & då helt plötsligt kanske de inte alls var de där de ville ha. Människan har mer kontroll.

Jag brukar ofta få frågan: Varför har du inte pojkvänn? Antagligen inte för att de inte finns så starka känslor inblandade, eller att jag helt enkelt inte träffat den "rätte" även om de säkert kommer komma hur många den rätte livet ut, Eller alla onödiga bråk som förstorats & grott som man önskar ogjort, ja dem finns ju också, när världen har bestämmt sig för att bara skilja på två människor känns de som.

Men jag har nog aldrig riktigt förstått varför man ska bli ett par bara för att ha ngn. Du ska ju känna personen, på djupet, de ska ju inte bara vara ngn liten flört liksom?. & de är inte de att jag inte saknar ngn. De är väl ngt av de bästa som finns att ha ngn liggandes brevid dig i sängen & hålla om dig. Eller en kille som retas med dig, jag älskar vara med killar, för dem är killar & dem har allt möjligt skit för sig!, men samtidigt ska de ju också vara ngn man kan lita på & någon som bryr sig, eller ngn som jag bryr mig om? Inte bara ngn. just därför. natti
Kommentarer
Maria

Bara älskar att läsa din blogg. :) Så mycket du skriver som bara stämmer in på livet helt enkelt. :)

2010-12-08 @ 23:05:23
Svar:

Vad glad jag blir att du uppskattar de jag skriver, de värmde :) !!!!

2010-12-08 @ 23:24:12
URL: http://jeeenniiie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0