baby what if ..

Ligger i min säng, funderar på allt och inget. Har så mycket frågor men inga svar. Livet är en stor gåta, det gäller bara att hitta sina egna lösningar i guess. En fråga bara, kanske någon vettig läsare till min blogg har ett svar på detta. Varför är det alltid så att man inte tar vara på saker förrens man förlorat det? Jag försöker tänka på det ur så många synviklar som möjligt men lyckas aldrig komma fram till något bra svar ändå.

"I had the time of my life with you, and i never felt this way before" så kom hit och lägg dig brevid mig nu och låt mig somna i din famn, det handlar bara om att vi båda är för envisa för att ge vika om vem som har rätt eller fel trots att det inte borde spela någon roll.Kommentarer
Maria

Det att man inte tar vara på saker och ting för en man har förlorat det, tror jag är att man inte förstår att det är så viktigt för en. Man säger ju alltid att man är efter klok. Där finns saker man sagt eller gjort som man önskar man gjort annorlunda, men man ska aldrig ångra något. Men det verkar som livet inte är upp byggt att man ska förstå sig på vissa saker. Tror också att man ska ta vara på sitt eget liv och inte hänga upp sig på saker som man inte förstår. Ändå är det de man gör. Allt händer av en anledning, man ska bara lära sig att leva efter det.

2010-12-21 @ 12:52:41
URL: http://stefaniemaria.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0