love u sis :DMärks att vi hittat webcamran haha ;D
Nu ska jag ner & möta semir sen ska vi sätta oss på mezo love / me

30 juni

Tiden bara springer iväg. De är den 30 juni redan!?

De är sjukt varmt ute & jag är verkligen bakis! Ligger max 2 min på balkongen och går sen in och ut så hela tiden. Så varmt! Men när man kollar ner på brännan vill man ju bara ut & pressa! Semir ligger fortfarande däckad i sängen sen igår haha. Ska in & hoppa på han nu och be han hålla mig sällskap på balkongen love / me

Här är lite bilder sen vi grilla som peppe skickade till mig hon hann inte skicka alla men ni får nöja er med dessa :Dvi nattbadade också men dem bilderna får ni se nån annan dag :P !
vänner vad tänker ni på när jag säger ollonborre !? hahahaha

GODMORGON!


Herregud igår hahah lite mket vitt. Däckade med kläderna & sminket på tvärs över sängen halv 2 inatt haha lyckat!? Daddy ringde imorse så de var bara att stiga upp & sätta på kaffe & knarka huvudvärks tabletter. Bilden tagen precis hittade webcameran på laptopen haha

get it all

Godmorgon tänkte jag säga. Nejdå jag vaknade 12 idag & har legat i parken vid petra all day. Tog precis en lite powernap som relaterade till början av meningen. Ska in i duschen nu & fräscha upp mig lte & senare ska jag möta semir i stan och så ska vi sätta oss på hampan hade vi tänkt ♥ love / me

BARBIE IS DEAD

Kollade runt på lite bloggar, och överallt ser jag dessa "barbie" wannabes som skriver att dom är barbie och jag vet inte vad. Dessa småtjejer är ju inte ens lik barbie?
 
För det första, barbie är gjord av plast, allså har hon inga finnar.
Hon har stora blåa ögon, smal näsa, smala läppar och perfekta tänder.
Barbie har ingen fitta. inte konstigt att hon är så uptight.
Barbie har inga celluliter, inget som hänger, inga skavanker.

Så när ni små finniga tjejer med extra hull, putande rosa läppar och tandställning säger att ni är Barbie vet jag inte om jag ska skratta eller bara tycka synd om er. Låt barbie vara en leksak, för det är precis det hon är. En pryd liten bitch som man kan göra precis vad man vill med.

Do something ! haha

Roligaste kvällen på länge!
Bilder lägger jag upp imorron.
En bild säger mer än tusen ord hahaha!

sun*day !

Gick ner till stranden till mamma när jag vaknade & när hon stack hem mötte jag katrin & la mig vid henne och fortsatte sola lite. Så underbart väder man blir helt glad :D Jag ringde precis mina vänner & fråga om vi skulle dra och grilla. De verkas som alla är på så om en timme hämtar dem mig på parkeringen (: Ska springa ner till konsum och ahndla lite grill mat nu love / me

your ready for the night `? !! !!!

Glömde berätta att denna spelas på högsta volym in my apartment right now !Welcome to the club now
Gonna pump it up now
This is an emergency
Music is my galaxy

This beat
Is underneath your feet
Right now
Together we will meet
This place
Will blow your mind away

Diva is a female version of a hustla !


Ikväll blir de skaka rumpan på harrys nu ska jag ut i köket & öppna min andre cider.
I'm better of on my own (; ! tonight is gonna be a crazy night !

Killar som får mig att tappa andan

Det är få killar som jag kan känna mig blyg inför, eftersom jag inte är blyg utav mig. Ibland kan jag vara det i början, men sedan slappnar jag av (men det är ju naturligt när man träffar på nya människor). Hur som helst talar jag inte om sådan sorts blyghet. Jag har stött på, om jag ska vara exakt två killar, i mitt liv som har fått mig att agera som en flicka på 13 år och le och fnissa konstant. Som har fått mig att vända bort blicken då jag annars inte gör det och bli helt mållös . En sak som man ska ha klart för sig innan man läser vidare är att detta absolut INTE handlar om kärlek, utan attraktion.


Jag talar om dessa killar som inte är vardagsmat. Jag talar om killar som får mina ben att darra och som tar fram en sida hos mig som jag aldrig trodde att jag hade. Vi pratar om killar som säger allt med blicken. Killar som egentligen inte behöver prata överhuvudtaget. Jag talar om oemotståndlig attraktion som inte en varelse kan missa.

Jag tänker inte tala om vart jag har mött killarna och när, men dessa killar kommer definitivt vara killar som jag sent glömmer. En sådan kille har inga speciella särdrag - förutom sin omotståndliga charm. Han kan få uppmärksamhet från vilken tjej som helst. Jag måste även tala om att attraktionen har absolut ingenting med hans utseende att göra, självklart har han ju någonting intressant. Huvudvikten ligger på sättet han charmar och förför. Du smälter - and so did I.
 

Jag visste inte vad jag skulle säga, göra, åt vilket håll jag skulle titta. Ni vet om att tjejer och killar står och "fixar sig"(kroppsspråk) framför en person dem är intresserade(nyfikna) av? Jag tror mitt hår höll på att falla av så mycket som jag lekte med det (som jag annars aldrig brukar göra). Tills han slänger in en kommentar som jag absolut inte är beredd på - "du behöver inte göra så med håret, du är vacker hur som helst." Men han ler inte, utan han äger den där tuffheten och styrkan som jag brinner för! Och även fast kommentaren annars är smörig så ler jag och tackar. Men det handlar inte om hans ord, allting ligger i hans blick.


Han är den som kommer att ge dig en topp-till-tå-blick och säga mer än tusen ord med den blicken. Det är en kille som kommer visa att han är uppvaktad av flera tjejer, på ett diskret sätt. En kille som kommer att tvinga dig att svara på en fråga som ger han bekräftelse på att du har fallit för hans charm. Men återigen påminner jag, denna attraktion är tusen gånger skönare än då du attraheras av utseendet hos en kille. Det är en kille som du inte ägnar en blick åt då han anländer in i rummet, men som slutar upp med att svepa med sig dig.

Detta är en kille som får mig att minnas exakt varje drag, varje ord och varje mening som sades. En kille som absolut inte är pojkvänmaterial, en kille som du inte vill ge någonting till men som du inte kan motstå. Han är den som inte skulle vara lika intressant då du vinner honom - därför vill du heller inte vinna. Han är allting som mamma har varnat dig för, men det är även det som gör honom till det han är - oemotståndlig.


Jag menar att han är en kille som inte behöver utseende för att locka till sig vad som helst. En tjej kan alltid tacka nej till utseende. Han har gåvan att säga rätt sak vid rätt tidpunkt och även fast du befinner dig i andra sidan av rummet, kommer han att hitta dig. Han finns där bara för att ge dig en bekräftelse på att han iakttar dina rörelser. Han har något som du inte kan sätta ditt finger på, men som du älskar.


En sådan här kille smälter dig med sin blick och ger signaler på att det är dig han vill ha. Du är chanslös. Han sätter sig bekvämt, lutar sig tillbaka och lägger fokus på dina ögon. Och tro mig, han vänder inte bort blicken. Du drunknar i hans ögon och människor runtomkring pratar med dig, men du hör ingenting. Oavsett om du tror att du för en gång skull kan vinna, förlorar du - han sliter inte bort blicken.


Han är den som kommer att erkänna sin attraktion framför alla och det är det som gör honom så sexig. Som kommer att få alla att sluta prata, se på dig och ge dig all uppmärksamhet i världen. Som inte kommer att påpeka vilka vackra ögon du har, hår eller läppar, just för att det är en enkel utväg. Han är den som kommer finna ett drag i ditt ansikte som du inte får komplimang för annars och fortfarande stirra in i dina ögon utan att le. Killen kommer låta alla att utsätta dig för blickar och finna det han har funnit. Hans blick är skarp och bestämd. Han väntar på ditt leende och osäkerheten som får dig att se åt ett annat håll. Det är han som vinner.

Detta är en kille som kommer att ta sig rätten att skriva in sitt nummer i din telefon och ditt i hans, för att resa sig upp och säga: "nu är det upp till dig". Och tro mig när jag säger detta - han kommer inte att höra av sig först oavsett mitt desperata uttalande om att en man ska vara en man. Han slänger äntligen iväg ett leende och lyfter på sina ögonbryn för att mena att det fortfarande är upp till mig.


Det är en kille som får mig att undra vad som precis har hänt. Som låter mig sitta kvar med en gapande mun. En kille som får mig att tänka på honom dag in och dag ut och inte veta vad jag ska ta mig till. Det är en kille som ger mig en möjlighet att ta första steget även fast jag annars aldrig gör det. Det är en kille som visar sig tillgänglig, men inte allt för mycket, utan lagom. Det är en kille som spelar spelet och det är han som bestämmer reglerna, men han vet vad han gör. Det är en kille som får mig att tappa andan.

Ask me no questions and i tell you no lies

Mormor kommer på besök (: hon ringde & försäkrade sig om vi var hemma. Sist hon var på besök var här kaos! ;P
Mår helt utvilat idag & kan bero på att jag var hemma igår mm en fredag inte likt mig hah!?
Måste även berätta att jag är så avis på min kusin mikkah. Imorron åker hon till sunnybeach! åh vad jag också vill utomlands! klart här är varmt här också men bara känslan ni vet! I know u read this babe & hoppas du får en f*cking cp rolig varm kul full semester! haha Gör inget som inte jag hade gjort (; hihii!
Nu ska jag ut & lägga mig i soffan på balkongen i solen love / me

låt mig slippa mardrömmar inatt

tystnad, andetag. snabba andetag, varma andetag mot duntäcket.
Jag håller upp täcket för ögonen. mörker, natt. panik.
jag släpper täcket, torkar bort tårarna med svettiga fingrar.
"kom tillbaka till mig.."

¤ om du undrar om det är rätt ¤Blicken säger allt.

APOCALYPTO

Har legat i sängen precis hela dagen, de blev swea en runda igår ändå med sanija shake it! Nyss var jag på videocenter & hyrde filmen apocalypto så ska krypa upp i soffan next to mami & se den nu love / me


DET TAR PÅ KRAFTERNA..

Varför så molnigt? åh! Mår fortfarande skit. känns som feber smyger sig på också? typiskt. vill inte! Har sån lust att dra till swea idag & dansa röven av mig? men palla med denna förkylningen, piss! nu blir de duuschen känner mig så dirty!

I'm better off on my own

I don't wanna feel the way that I do
I just wanna be right here with you
I don't wanna see, see us apart
I just wanna tell you straight from my heart

One minute you act like you like me
And then the next you don't
Like I know it's just sex you want

no time to regret

Jag & mamma har suttit på balkongen & pratat om precis allting dem senaste 3 timmarna över en vinflaska. De behövdes (:
Idag har vi stekt på stranden all day, träffade freddie & hennes kompis, emil & philly och sen kom semir också & ja & kim såklart, vilket gäng haha skrattade mest åt philles flipp och allt *** snack idag haha!
Nu ska jag nanna så jag kommer upp till stranden imorron, vi får ju hoppas på att vädret håller i sig !? petra slutar 13.00 & henne har jag saknat att umgås med! :D natti / me


me&philly!

23 juni

Hela vänskapskretsen har host-attack-hals-bränn-snor-feber sjuka! haha nästan så vi hostar i kör!? Igår drog jag ut med sanija på natten funderade på nattbad på grönan? men halsen demostrerade hårt. Blev en lång promenad genom stan allafall (:

Matte ringde imrose & sa att nu var de beach time! Helt yrvaken drog jag på mig bikinin ett par short & en t-tröja. Men det var skit kallt på grönan fyfan ;P satt med handuken runt mig med kläderna på. Vi käkade lite pizza & sen åkte jag hem & la mig i soffan drog bort inglasningen & solade här istället. värsta bastun! haha

Denna låten får mig på så jääävla bra humör! :Djennie den nya basshunter fanet ! haha

DEAR DIARY

Dear, dear diary, I want to tell my secrets
Cuz youre the only one that I know wholl keep them
Dear, dear diary, I want to tell my secrets
I know youll keep them, and this is what ive done

Ive been a bad, bad girl for so long
I dont know how to change what went wrong
 when he went away
What did it teach me? that love leaves
Daddys little girl.. where is she?

Ive been down every road you could go
I made some bad choices as you know
Seems I have the whole world cradled in my hands
But its just like me not to understand

I learned my lessons
I turned myself around
Ive got a guardian angel tattooed on my shoulder

Shes been watching over me


Dear, dear diary, I want to tell my secrets
Ive been a bad, bad girl..

22 juni

Klockan ringde 10 imorse men ställde om den till 11. Sov inte ett skit inatt, har så ont i halsen & känns som jag ska hosta upp allt jag har, nån som vill låna ut sina lungor? call me! Försökte väcka lillebror & kussen. Gick sen raka vägen ut & la oss på viskan. Orkade inte stranden (; Tar exakt 1 min bak till viskan så man har nära hem. Dem låg inte kvar så länge innan dem var helt uttråkade & gick upp, själv låg ja i 2 timmar tills de bara var moln över hela himmlen. Har precis duschat, satt på lite kaffe tänkte gå ut & lägga mig i soffan på balkongen med en cigg nu love / meorka sånna vänner !? .. blir så tröttt!

Dreamgirl

Låg precis i soffan med största godispåsen & kollade filmen frozen river som kussen hyrde om tills imorron eftersom vi aldrig såg den igår. Ska lägga mig i vår biggo säng brevid henne nu & ställa klockan på ungefär 10 imorron? Palla sova bort en solig dag till & har hört att vädret ska hålla i sig till imorron ;D stranden kimpan? natti / meIm into brown sugarscenen med t.i & nicole dödar mig! lyllos henne hade gjort vad som för att sitta i hans armar!

it's funny isn't it, how one moment can change a million after it

Kom nyss från stan. Tog en fika på waynes ja menar kolla vädret vem kan sitta inne! älskar sol!
Imorron blir de stranden med kussen om vädret håller i sig :D
midsommar 09 !

Midsommar igår firades på viskängen med familjen på filtar & massa mat & jordgubbar tills att de började vräka ner. Då packade vi ihop och sprang hem och satte oss sen på balkongen. Vi gjorde snygga midsommarkransar & drack cider tills vi drog ner i stan & fortsatte där. Jag tjatade hela dagen om gud vilken midsommar feeling jag hade haha!


me & mami


hoppas ni hade lika lyckad midsommar som mig !

Official GirlI'm tired
I'm tired
I'm tired
Of being your unofficial girl
unofficial girl
and I'm tired
I'm tired of trying
I'm still your unofficial girl
you gotta love me in the light and the dark
you gotta give me, give me
all of your heart
I wanna be your official girl
said I wanna wanna wanna be your
official girl
I wanna be your official girl
I wanna be your official girl
official girl

Vänner är familjen vi själva väljer

Mina älsklingar gick precis. Först färgade malin mitt hår & sen blev de girl talk på balkongen med hallonsoda & cigg! Måste berätta om povisens födelsedag tror vi 3 hade nästan lika roligt som nova. Våra barnsligaste sidor kom fram på lekplatsen när vi busade & när vi gjorde lera över hela köksbordet. Petra vann ju lätt med sina gubbar haha. Malin gjorde kladdkaka & sen drog vi hem till mig & satt på balkongen as usual! Vi körde hänga gubbe fyfan vad de e kul flabba sönder oss. Roligaste tiderna med er mah girls ♥


Nova öppnade present på lekplatsen


Sen åkte hon rutchiiiibana!

Jag lekte ocksåSen drog vi hem till malin & lekte med lera :D

mina & petras ler-varelser

malins "ler-varelse"

Sen krängde vi malins kladdkaka !

Sen bounca vi ut på balkongen

Där ja skulle försöka mumla fram ngra sång ord från hennes melodibok nova älsklar nämligen att sjung & läsa böcker nova: ennie ny bok!

Happiness is the best face lift

Det blev lite shopping i stan, de bästa botemedlet. Tröstshopping (: Kusinen bjöd på lunch i stan också myspys! Sen är de mesta fixat inför imorron. Eller ja inte riktigt allt kanske. where the hell is the pardey ? haha

Väntar på att malin ska hämta upp mig sen ska vi & handla hårfärg hon har fått uppgiften att färga mitt hår ikväll fun hah? hihii :D

You're in my head like a song on the radioMaybe were friends
Maybe were more
Maybe It's just my imagination
But I see you stare just a little too long
And It makes me start to wonder
So baby call me crazy
But I think you feel It too
Maybe I, Maybe I
Just got to get next to you

18 juni

Godmorgon! Mammas två bästa kompisar är nere på besök, vivvi & kristina så just nu sitter dem i köket & har laddat upp med en stor frukost. Själv har jag hunnit halsa två koppar kaffe & ska snart bege mig ut på balkongen för ytterligare en cigg. Sen tänkte jag faktiskt gå & sola, var en evighet sen. Efter de blir de en runda inom systemet de är ju midsommar imorron (:

Haha min kusin berättade precis att hon kysst mig på armen inatt haha? hon trodde de var hennes boy hon sov brevid, tanken var ju gullig men tur inte ja vakna för hade nog undrar vafan gör du haha?!

On top of me

POVISEN BIG GIRL !

Vaknade av att solen lös in genom fönstret. Rullade aldrig ner persiennerna igår. & de var en ganska bra ide eftersom jag har svårt att sova när de är ljust så blev de att jag vakna före 12 haha som är väldigt ovanligt för mig ;P Har duschat, klätt på mig & ska gå bort mot malin nu. Nova fyller 2 år på lördag så idag ska de firas med kladdkaka & kaffe mums :D
 


GRATTIS LILLA PLUTTEN

To many feelingsBoy you make it hard to be faithful.
Sometimes i wish he was you
Why are you calling me tonight
my boy's in the next room
And yes I've dreamt of you too
If he know you're talking to me
It will start a fight
No I don't think he has a clue


I LIKE BIG BUTTS

Kim är inte hemma & dem lungnaste låtarna på mina mottagna filer spelas på repet. Lägenheten är helt ner släkt, det regnar ute & jag kan inte somna. Har försökt rappa "I like big butts and i cannot lie" för att muntra upp mig själv som Ross gör för Emma i Vänner. Funkar inte sådär jätte bra, kanske om jag varit bebis eller om ngn annan rappat den för mig kanske!?
16 juni

Åt precis lax & potatis som mamma gjorde riktigt gott :D Ska ut med malin & power walka nu sen är de dubbelavsnitt av DH ikväll :) Nu ska jag dra på mig joggingen love / me

I know you thought ur life was gon be easy

Igår blev de cantina för min del. Dansade loss rejält med lirri! På hem vägen träffade jag två roliga killar haha verkligen fyllon som följde mig hem. snällt. :) Dem tyckte absolut inte en tjej skulle gå hem själv så mitt i natten. Rart av dem ju (; & för de andra man ska ju inte gå hem själv. Men nu när vi bor så nära blir de ju bara så ;b

& Sorry för lite dålig uppdatering här i bloggen. Men mitt huvud har varit på så negativa tankar så tänkte att de kanske blir lite tråkigt om jag bara hela tiden skriver hur dåligt ja mår hit & dit. Men åt andra sidan bloggen blir ju lite typ som en dagbok som man kan gå tillbaka & läsa i och ja menar sitta & läsa om hur roligt man har hela tiden känns ju lite fel. Vadå var jag aldrig lessen? mådde jag alltid så bra? Nix! Så i min blogg blir de blandade känslor, när jag är glad då är jag glad & skriver av mig och när jag är lessen, förbannad eller annat så kommer de ploppa upp i bloggen de med ;P!


I'm not missing you
I made a promise never to settle
Why didn't I keep it?
'Cause I hated the heartbreak
Crying and cheating, the fooling around
 
But I'm not missing you
I'm not going through the motions
Waiting and hoping you call me
I'm not missing you
You might have had me open
But I must be going because
I got life to do
I know I'm usually hanging on
I used to hate to see you gone
But this time its different
I don't even feel the distance
I'm not missing
I'm not missing you

Its a shame in a way cause
I feel that I may not ever find the right one for me
Did I leave him, is he right in front of my face oh
Will my true love ever be?
Why would I go on a search again
When I know what the end will be
What good is love when it keeps on hurting me

12 juni

Igår var de lillebrors födelsedag congratz din snorunge! :P big boy snart! Även studenten. Tyckte så jävla synd om alla studenter, vi stod i ösregnet i väntan på att kim skulle komma utspringandes från olympia. Vi hade redan varit där med hennes gummistövlar innan, de var ju typ ett måste! haha värsta dagen på länge, men vafan tror inte de hindrade studenterna från att festa loss rejält iallafall. De hindrade inte mig iallafall. haha
Efter att vi hade firat kim på pålsjökrog drog vi till åstorp hem till my & sen josse. Efter de blev de stan & även om jag inte hade ngt studentpass lyckades jag ganska bra hahah
Sen gick vi hem genom stan & jag somnade gott med hans armar runt mig.  För du har tagit studenten nu kim inga mer skoldagar att orka gå upp till & inget fucking plugg!
GRATTIS TILL STUDENTEN KUSSE

You will loose, if you choose, to refuse to put her first,she will and she can find a man who knows her worth
I don't want this anymore It's over.

Du dansar till min puls

Igår bestämmde vi för att dra till swea. Drog på oss lite fest kläder & jag & kussen köpte sprit och sen kom sanela & semir och så satte vi oss på balkongen & korkade upp. Fick skjuss av Cia ner till stan. Men swea var fullt, inte så konstigt om man kommer 3 timmar försent för insläpp haha. Vi drog till sheakspear & crom och slutade festandet på båten Harmony! Fett kul :D
haha men det roligaste var ändå vid polisbilen haha. Semir ställde sig framför & ville bli fotad, leka cooling! Då kommer såklart matthias och lyfter upp mig på framhuven på polisbilen & lägger sig på mig! hahahha jag gör allt för att kämpa imot och när jag väl kommer loss då kommer poliserna hahaha mathias skulle få böter. Har inte skrattat så mket på länge! "våld mot tjänstebil" citerat från emelie! haha
Inte nog med de så blir de bråk och mitt i bråket springer emelie & jagar en anka hahha Sen blir också hon visiterad asså vi låg ner & flabba när hon fick sätta sig på marken & börja klä av sig. hahaha

Dont lie

where the hell's the sun ?!

Det blev m'cdonalds mat & DH precis. Finns ju inte så mket att göra när regnet sipprar ner från fönsterrutorna.
Nu blir de ngra avsnitt av csi men först ett samtal till malin & en cigg på balkongen (inglasade balkongen) okey det är ganska mysigt att ligga där ute i soffan och lyssna på regnet men TA mig till solen love / me
okey utomlands snart !? ett måste JA ! nån ?

I make the rules as I go


Det här är min speciallitet de är det jag gör.

Spelet kan jag utantill & just nu har du ingenting.Confess it - you know you wanna see me undress it.

De är tur jag har mina vänner. Vad skulle jag gjort utan er, har suttit & flabbat sönder oss på balkongen. TÄNK POSITIVT ! haha u know peppe & malls!
Borde sova nu har körlektion om sådär 6 timmar, good luck!
Ska bara ta en sista cigg på balkongen nu innan bed time.
& måste säga att ahsses & deras dansfilm blev en inspiration.
Hade lätt kunnat tänka mig göra ngt sånt, who knows!? ;P NU är de stort GODNATT natti / me !

plus e de nån parningstid nu eller hahah måste bara skratta (mina närmsta vänner fattar) hahah so wierd!

I'm not a superhero. Sorry i couldn't save the day.

Varför låssa att allt är bra när det igentligen inte är de. Jag vill bara må bra, varför kan inte ja de då. Ena stunden kan jag vara på sånt topp humör så folk undrar nästan vad de tagit åt mig. Sen bara rasar allt jag vill bara skrika vill bort typ försvinna helt och hållet. Åh jag blir galen på mig själv!

Ska dra på mig ett par jeans & dra ner i stan & möta semir & jennica.
Vi ska till dunkers & kolla när ahsse & dem uppträder. love / me

Never thought I'd give in so willingly to a human beingMalin stack precis, har suttit på balkongen & snackat om livet haha & nu ska jag sova natti / me 

Little girl


Just 'cause she dances go-go
It don't make her a ho, no
Maxine, put your red shoes on
We going to the disco
We gonna elope to Mexico
Called up my mama, said I'm in love with a stripper, yo


Ten grand, let me see you shake it like you got no bones in your body and you was made to be a celebrity
Twenty grand, know it's a sin, but before me you show me a little more skin it would fulfill my fantasy
Thirty grand, to the highest bidder but Chris Rock said, 'There's no sex in the champagne room'
Forty grand, look into her eyesAnd u'll see tears falling down, type of tears that money couldn't buy

no one knows ..

Igår var jag på busfabriken med min bästa vän malin & hennes dotter! VI HADE SÅ JÄVLA KUL! dit ska ja ju oftare! Kändes som världens träningspass när vi var färdiga, under & över hinder & trappor & rep och bollhav & stutsimattor. skitkul!
Vi åkte sen hem till mig degade på balkongen med kaffe & cigg. Vi hade bestämmt oss för att inte göra ett skit, men så snabbt planerna kan ändras. Malin hängde på matte & semir ut och festade och jag åkte hem till my där vi alla badade yacuzzi till ungefär 2 på natten, så skönt (: drack öl & lagade sen mat & hade allmänt trevligt. sånna lördagar kan väl inte bli bättre? Nu tänkte jag ringa ngra av mina vänner & se om dem vill med ut och gå en runda love / me
hejja busfabriken !

BEAT IT

Pappa kom förbi en runda innan så vi låg i sofforna på balkongen, drack kaffe & snacka. Jumpade sen in i duschen & nu sitter jag här & väntar på att jag ska gå ner till stan, möta semir & ta tåget till åstorp. Ikväll blir de alcoholdrickande hos my :) Har på mig gympaskorna ifall de blir en sväng till stan & skaka rumpan lite, vet inte vad jag gjort utan mina favvo vita reebock mah love!
Inte världens sexigaste att en tjej går ut i gympaskor, de flesta kör nog på klackar, men nån måste ju sticka ut right ? so who give's a damn !
 


I LOVE MAH DADDY JEPP JEPP I LOVE HIM ! <3

5 juni

Min vovve har ju varit här ngra dagar så imorse var jag uppe tidigt eftersom en kissig chevie ville ut och gå.
Men 06.00 är väl lite överdrivet?! Kändes som om jag var den ända som var uppe & att världen stog stil, gatorna helt tomma & gråå,. Vad händer med vädret går verkligen upp & ner! Kommer ihåg förra årets 5 juni som var så solig, kanske inte så konstigt eftersom de var dagen då vi tog studenten. Nästa fredag är de detta årets studenter. Så roligt. Skulle göra om den dagen så otroligt mket!

Nu ska jag be min kära syster tänkte jag säga, kusin menade ja, men hon är ju som en syrra bor tsm & växt upp tsm så yah that's mah sister ;D! Ska be henne färga håret på mig nu. Ja mer eller mindre hon har inget val :D! haha love / meExakt ett år sen vi tog studenten. En av dem bästa dagarna i mitt liv !

I FEEL BAD..


Jag är en dålig flicka, en stygg, olydig och smutsig flicka..
Jag syndar allt för ofta.
Gud, jag tror inte jag vet vad kärlek är längre..

mama sometimes your job scares me

När jag hörde om flygolyckan alla pratar om nu, 228 personer som försvann i måndags. Alla sidor man går in på står det att "tre svenskar befann sig ombord" När jag snackar med människor säger de "Åhh, kan du tänka dig, de va TRE svenskar ombord!!"

Inte fan bryr jag mig om att det var svenskar ombord?!  inte heller om de va tjecker, afghaner, gula dvärgar eller siamesiska tvillingpar på planet. Det var människor. Inte svenskar, människor. 228 människor som dog. 

Är de inte alltid såhär? Människor bryr sig om de som verkar "nära och bekant" Ingen bryr sig om att 500 personer omkom i Indien samma dag som 2 svenskar blir ihjälskjutna på Gågatan. Det skulle inte vara lika stor uppståndelse över flygolyckan som skedde i måndags om det inte befann sig svenskar på planet, eller har ja fel?Tänker på de anhöriga & nära till alla dem som var med i flygolyckan. Mamma brukar jobba exakt på dem här planen & fick en scary feeling att jag inte ville släppa iväg henne till jobb idag.
De spelar ingen roll om de var svenskar på planet eller inte, det är ngns mamma på de planet som aldrig mer kommer komma hem.

såå typiskt mig

Men smart tvätt-tiden har gått ut & jag har glömt trycka på värmefläkten i torkrummet. good jennie! allt är dyngsurt & nu är de ju ngn annan som ska tvätta, eller ja den personen har inte kommit än så min tvätt hänger kvar haha. Hoppas inte de är ngn sån surdampig kärring bara to bad för mig då ;P!

Ska sätta på lite kaffe & slänga mig i soffan på balkongen love / me

living the goood life!

Idag har vi fixat i lägenheten så fint :D älskar att inreda!

Precis ringde sanija & sa hon hade biljetter till cardan, så klart hänger jag på, sitter med en grogg & kletade precis på lite smink ska snart möta tjejerna i stan ;D ska dansa röver av mig!

boy you don't even deserve this ! (;


rhosos med sanija 08 ! <3 BÄÄÄSTA !

2 juni första strand-dagen!

Malin hämtade mig imrose & sen dess har vi legat på stranden lite haha vi hamnade mitt i vollybollturneringen dem hade där. As hög musik, vafan har dem inte de i vanliga fall för? Jag trivdes iallafall (: Blev en sväng på grönan också & kollade när folk hoppa från brygga, än har jag inte doppat mig iallafall. För kallt enligt mig! :P

Vi stack sen hem och käkade hos mig & sen lämnade hon av mig på körskolan, gick över mina förväntningar idag asså (; great!
Nu ska jag göra iordning här hemma soffan har kommit :)

Lite bilder sen i fredes hos emma som jag snódde från peppes blogg ;D


födelsedagsgrisen ! :D


jag & sis emelie!


nemo benjy & abree :D


me&peppe ! <3

sunny days !

Låg på petras baksida med hon, malin & kimi, solade & "försökte" spela vollyboll vissa gånger gick de riktigt bra, eller hur malin? haha Stack sen ner på bara rock med matte & hälsade på nebil lite och sen hämtade mamma upp mig & så drog vi och köpte baugetter & satte oss på viskan i solen & snackade, har saknat ha lite tid med mamma :)

Vi bestämmde oss sen för att köra till bauhaus, då hängde kussen också på. Vi inhandlade nytt klickgolv till balkongen soo fresh! & nya utemöbler riktigt fina (: kommer alltid hänga där nu, (precis som jag inte gör de redan) ;p haha.

Men påvägen hem var roligast har nog inte skrattat så mket på länge, soffan höll på att ramla ut, folk trodde mer eller mindre vi var galna som körde på motorvägen med hälften av grejerna utanför bagaget. Vi fick köra två omgångar så kimi satt kvar utanför bauhaus i en av utemöblerna på parkeringen haha.

& Imorron kommer vår efterlängtade soffa så skönt de ska bli att få lite ordning! :D

Nu blir de sängen, har fortfarande fruktansvärt ont & de blev ju inte precis bättre av att bära alla grejer vi köpt sådär 158000  trappsteg upp till lägenheten natti / me

Good morning in my ass. Who the hell came up with that anyway

Har bestämt mig för att gå upp tidigare eftersom att jag annars bara sover bort dem soliga dagarna & ligger hela nätterna framför csi, criminal minds & ja ni förstår. Så här sitter jag med världens starkaste kaffe & försöker hålla upp ögonen med tandpetare, nästan iallafall.

Ska vara på körskolan om 4 timmar. Så innan dess, ja vi kan ju börja med att ta en dusch eftersom jag mer eller mindre känner mig som en lök. Min kusin vände sig precis i sängen & frågade om jag var dum i huvet? ja det är inte ofta jag går upp frivilligt så här tidigt på morronen så vem vet måste slått i huet rejält i helgen?!

Apropå helgen. Eller förra helgen vaknar jag efter en hård festdag av att jag har så fruktansvärt ont åvanför bröstet och bak i ryggen, liksom bara jag andas tror jag att ja ska dö. Det gick över men mm tror ni inte jag fick tillbaka de denna helgen och nu har jag så ont & ja kan knappt röra mig, typ halvt invalid?

Fan palla sitta på akuten hela dan liksom?

Ehrm, Jag ska gå och duscha nu. Jag ska ju faktiskt ut bland folk sen love / me
RSS 2.0