You will loose, if you choose, to refuse to put her first,she will and she can find a man who knows her worth

De måste vara ngt fel på mig? När de gäller killar är de typ som jag vill plåga mig själv. Vill alltid ha de där jag inte kan få, & när jag väl har de så vill jag inte ha de längre?

Jag måste ha ärvt de från mamma. Hon har alltid varit den som vill ha de hon inte kan få. De var faktiskt så med hennes nuvarande pojkvänn. Han var inte alls intresserad från början & då ville hon ju bara att han skulle bli hennes. Hennes bästa kompis vivvi sa ja lovar dig carina(mamma) att när du fått honom vill du inte ha honom, hon sa jag lovar att jag ska äta upp en hatt ifall du håller fast vid honom. hhah & nu är de dem 2 & de har de varit i 6 år så vivvi har en hatt att käka upp (;

De finns så många underbara killar som skulle behandla än som en prinsessa, & de är väl vad alla tjejer vill eller? Men nejdå, vad är de som är fel på mig? Gillar jag verkligen att plåga mig själv med dem som är minst intresserade, dem som inte ringer, dem som låter mig gå hem själv för dem har inte tid att följa mig. Dem som bara har tid för än när de bara passar dem. Dem som gör allt annat än behandlar än som en prinsessa?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0