saknas rubrik idag !

Jag är världens duktigaste, gjorde 8 skolarbeten igår, klå de ! hahha :D okey satt ända fram tills ca 4 inatt så var typ dödens idag ;P men så är det om man gör allt i sista sekund, och inte ovanligt om man heter jennie :P har nu bara 4 saker kvar att lämna in innan fredag, kommer säkert hinna ? haha, har läst upp en 50 p kurs på två dagar, hon kan om hon vill (:
Just nu ligger lillebror under min säng och skruvar fast benen, skulle försöka flytta den bigge sängen och så flög dem ;P tur man har händiga lillebror haha. Petra har varit här hela dagen, hon kom till mig eftter att hon varit i plugget tvärs över gatan, japps bor 2 min från filborna och går på nic, bra val jennie, men lovar hade kommit försent dit också :P
Petra stack hem för ungefär 10 minuter sen men kom tillbaka lika fort, koden på deras dörr till lägenheten har bytats och hennes daddy är i spanien så här ligger hon i min säng nu pissed of sur hahah ! tänkte gå och lägga mig brevid henne och mobba hon för att hon inte har ngt hem, och för det andra så är jag riktigt trött också, godnatt (:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0