a good day :D

En helt underbar dag har det varit idag, med dem bästa :) älskar verkligen när vädret är helt mysigt och man kan vara ute, vi bestämmde oss för att dra ner mot parken och sätta oss och grilla. Filtar och läsk och korv och vattenpipa och allt fixades för en perfekt ute kväll. Satt ute i flera timmar tills tårna nästan var is och himlen var helt stjärnklar, sjöng alla möjliga låtar vi kom på och skrattade åt att petra har universums härligaste skratt, ja en sjukt underbar kväll (: Imorron blir det även lite grillning med daddy & lillebror, min andra brorsa är ju fortfarande i turkiet och kommer om circus en vecka och hans mami, dad's flickvän är i dalarna så de är bara lill familjen hemma imorron :) & sen tänkte jag plugga lite också för har ju fortfarande en del kvar innan jag kan andas lungt.
Balen blir nog inställd för min del också. Klart man vill gå och så, men känner att det är lite ont om tid, har träning nu nästan varje dag innan dansuppvisningen & har ju allt i plugget och sen att jag inte ens har fixat studentkläder eller ngting är ju inte heller oväntat jennie ?
Tänkte gå ut och sätta mig med täcket runt mig på balkongen nu och ta en ciggie innan jag bouncar to bed för känner hur ögonlocken vill rasa ner som rullgardiner för ögonen so sleep tight (; 

image835

     


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0