muuuvie time!

Igår blev det tittande av film, pizza krängning & mys med petra! vi började med att kolla stomp the yard för petra hade inte sett den så jag var ju bara tvungen att visa henne ;P sen fortsattte vi med white chicks, så rolig film! Den handlar om 2 neger killar ( heta ) ;D som jobbar för FBI och måste klä ut sig till två vita kändis tjejer för att tjejerna inte ska kunna kidnappas. Har inte skrattat så mket på länge! haha!
Sen kom brorsan & hans polare hem efter lite festande och försökte liva upp oss lite men nejdå jag & petra var ganska dödens igår, hela morronen har dem hållt på att väsnas ;P ganska jobbiga, men efter mket om och men drog dem ut och skulle käka så jag och petra fick lite lungt för ett tag så vi satte på davinci koden som vi aldrig hann se igår, 3 timmars långfilm som precis blev färdig (: och nu sitter vi här och lökar efter köttfärslimpan som dad´s girlfriend lagat (; smaskens!
funderar på om det blir en film till? ;P ... men först ska vi ut på en smokiie!   (;                            image207


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0